KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Oracle CPQ Cloud Yellow Belt Rel 2016 R1 Ed 1

Oracle CPQ Cloud Yellow Belt Rel 2016 R1 Ed 1 Training Course & Certification

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Oracle CPQ Cloud Yellow Belt Rel 2Latihan 016 R1 Ed 1

The Oracle CPQ Cloud Yellow Belt nyedhiyakake peserta didik kanthi kawruh dhasar lan kawruh sing perlu kanggo ngatur situs Oracle CPQ Cloud. Admins bakal sinau cara ngatur aplikasi kanggo nggoleki kasil nggunakake prasaja, supaya kedhaftar lan dodolan bisa dieling-eling. Pakaryan lan demo ing saindhenging dalan iki menehi siswa pengalaman hands-on ing persiyapan Oracle Situs CPQ Cloud kanggo perusahaan conto sing mbutuhake panggunaan umum aplikasi kasebut.

Kursus kasebut diwiwiti kanthi ringkesan saka Aplikasi Oracle CPQ Cloud, prosese, lan topik administrasi umum liyane. Sawise nyedhiyakake basis kanggo administrating sistem, mesthine kalebu telung wilayah utama administrasi: Konfigurasi, Perdagangan, lan Designer Dokumen. Praktik lan pertimbangan desain sing paling apik disedhiyakake kanggo saben wilayah aplikasi. Ing pungkasan kursus, siswa bakal bisa mbangun Konfigurasi dhasar, nggawe perubahan fungsional menyang proses Perdagangan, lan feed data transaksi dinamis menyang output Document Designer anyar.

Tujuan saka Oracle CPQ Cloud Sabuk Sabuk Rel 2016 R1 Ed 1 Training

  • Nggawe Konfigurasi dhasar nalika nggunakake praktik sing paling apik
  • Ngleksanakake owah-owahan fungsi kanggo proses Perdagangan standar
  • Nggawe output Document Designer dhasar sing migunakake data dinamis saka transaksi
  • Sambungake output Document Designer menyang tata letak Commerce, saéngga ngrampungake proses Oracle CPQ Cloud dasar
  • Nggawe tata letak Konfigurasi lan Niaga seluler sing dioptimalake kanggo pengalaman tablet
  • Jelasake proses Oracle CPQ Cloud sing ana hubungane karo kedhaftar lan administrator

Penonton sing dituduhake Oracle CPQ Cloud Sabuk Sabuk Rel 2016 R1 Ed 1 Course

  • Sistem Administrator
  • project Manager
  • Konsultan Implementasi
  • Konsultan Konfigurasi
  • Konfigurasi Konfigurasi

Prasyarat kanggo Oracle CPQ Cloud Sabuk Sabuk Rel 2016 R1 Ed 1 Certification

  • Microsoft Excel / OpenOffice Calc

Course Outline Duration: 4 Days

Kursus Pambuka

  • Gambaran Proses Oracle CPQ Cloud
  • Gambaran Umum Anggota

Administrasi Umum

  • Ringkesan Administrator
  • Alat Administrasi sing kerep digunakake (Gambar Pangatur, Pangopènan Panganggo, lan Bulk Data Undhuh)
  • Part / Item Master lan Upload Bulk Data
  • Tabel data

konfigurasi

  • Pambuka kanggo Konfigurasi
  • Hierarki Produk
  • Atribut lan Array sing bisa di konfigurasi
  • Meta konfigurasi lan Editor Tata Letak
  • Aturan Konfigurasi
  • Asosiasi Part-Attribute
  • Setelan Konfigurasi

Commerce

  • Pambuka kanggo Perdagangan lan Admin Navigasi
  • Atribut Perdagangan
  • Desain Layout Editor
  • Tindakan Perdagangan lan Manajemen Formula
  • Persetujuan Urutan lan Cithakan Email
  • Aturan Perdagangan
  • Langkah-langkah, Profil Peserta lan Aturan Transisi

Desainer Dokumen

  • Pambuka kanggo Designer Dokumen
  • Nggawe Desainer Dokumen Anyar lan Pratinjau Output
  • Document Designer Editor
  • noto
  • unsur
  • Ketentuan lan Puteran

mobile

  • Pambuka kanggo Mobile
  • Konfigurasi Mobile
  • Mobile Commerce

Lingkungan lan Migrasi

  • Lingkungan Pembangunan, Test, lan Produksi
  • Pusat Migrasi

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews