KoleksiPelatihan Kelas
register

oracle database 11g

Oracle Database 11g: Administration Workshop I Training Course & Certifications

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Oracle Database 11g: Administration Workshop I

Database Oracle 11g: Lokakarya Administrasi I Rilis Kursus 2 nylidhiki dhasar dhasar administrasi dhasar. Pakar instruktur Oracle University bakal nguatake topik kanthi praktik tangan-terstruktur sing bakal nyiapake sampeyan kanggo ujian Oracle Certified Associate.

dislametaké

  • Instal Infrastruktur Oracle Grid
  • Instal lan atur Oracle Database 11g
  • Ngatur layanan Oracle Net
  • Ngawasi lan ngurus data batal
  • Ngatur struktur panyimpenan database
  • Nggawe lan administer akun panganggo
  • Nindakake gaweyan lan pemulihan dhasar basis data
  • Ngatur concurrency data
  • Ngawasi kinerja
  • Jelasake Oracle Database Architecture

dimaksudaké pirsawan

  • Pangurus Database
  • Pengembang Jawa
  • Supervisor Engineer
  • Konsultan Teknis
  • Administrator Teknis

Prasyarat

  • Dijupuk Oracle Pendahuluan kanggo Course SQL utawa pengalaman padha karo
  • Oracle Database: Pambuka kanggo SQL

Course Outline Duration: 5 Days

Njelajah Arsitektur Database Oracle

  • Arsitektur Arsitektur Oracle Database
  • Arsitektur Oracle ASM
  • Arsitektur Proses
  • Konstruksinasi memori
  • Struktur panyimpenan logis lan fisik
  • Komponen penyimpanan ASM

Nginstal Oracle Software

  • Tugas saka Administrator Database Oracle
  • Piranti sing digunakake kanggo Ngatur Database Oracle
  • Instalasi: Persyaratan Sistem
  • Oracle Universal Installer (YES)
  • Instalasi Infrastruktur Oracle Grid
  • Instalasi Oracle Database Software
  • Silent Install

Nggawe Database Oracle

  • Ngarencanake Database
  • Nggunakake DBCA kanggo Nggawe Database
  • Manajemen Pangguna Sandi
  • Nggawe Template Desain Database
  • Nggunakake DBCA kanggo Mbusak Database

Ngatur Oracle Database Instance

  • Mulai lan mungkasi basis data lan komponen Oracle
  • Gunakake Oracle Enterprise Manager
  • Ngakses database kanthi SQLPlus
  • Ngowahi paramèter instalasi basis data
  • Ilustrasi tahapan wiwitan database
  • Jelasake opsi shutdown database
  • Ndeleng cathetan tandha
  • Akses tampilan kinerja dinamis

Ngatur ASM Instansi

  • Nggawe file parameter initialization kanggo conto ASM
  • Miwiti lan mateni panggunaan ASM
  • Ngatur grup disk ASM

Konfigurasi Lingkungan Jaringan Oracle

  • Gunakake Enterprise Manager kanggo nggawe lan ngatur Listener
  • Ngaktifake Oracle Restart kanggo ngawasi pamirso
  • Gunakake tnsping kanggo nguji konektivitas Oracle Net
  • Ngenali kapan nggunakake server sambungan lan nalika nggunakake server darmabakti

Ngatur Database Storage Structures

  • Struktur Panyimpenan
  • Cara Tabel Data Disimpen
  • Anatomi Blok Database
  • Manajemen Space ing Tablespaces
  • Tabel ing Database sing Diwajibaken
  • Tindakan karo Tablespaces
  • Oracle Managed Files (OMF)

Ngatur Anggota Keamanan

  • Akun Anggota Database
  • Akun Administratif Predefined
  • Keuntungan Dhapukan
  • Predefined Roles
  • Ngleksanakake Profil

Ngatur Data Concurrency

  • Data Concurrency
  • Mekanisme Enqueue
  • Ngatasi Konflik Kunci
  • Deadlocks

Ngatur Data Undo

  • Manipulasi Data
  • Transaksi lan Undo Data
  • Batalaken Data Versus Redo Data
  • Ngonfigurasi Retine Undo

Ngleksanakake Oracle Database Auditing

  • Jelasake tanggung jawab DBA kanggo keamanan
  • Ngaktifake auditing database standar
  • Nemtokake pilihan audit
  • Deleng informasi audit
  • Jaga jejak audit

Pangopènan Database

  • Ngatur statistik optimizer
  • Ngatur Repositori Workload Otomatis (AWR)
  • Gunakake Monitor Diagnostik Database Otomatis (ADDM)
  • Nerangake lan nggunakake framework penasehat
  • Setel ambegan tandha
  • Gunakake tandha sing digawe server
  • Gunakake tugas otomatis

Manajemen Kinerja

  • Kinerja Monitoring
  • Ngatur Komponen Memori
  • Ngaktifake Manajemen Memori otomatis (AMM)
  • Advisor Memori Berkongsi Otomatis
  • Nggunakake Memori Penasehat
  • Statistik Dinamis Kinerja
  • Ngatasi Masalah lan Nuli Ndeleng
  • Obyek ora valid lan ora bisa dienggo

Konsep Cadangan lan Pemulihan

  • Bagéan saka Proyek Panjenengan
  • Statement Failure
  • Kesalahan Panganggo
  • Understanding Recovery Instance
  • Phases of Instance Recovery
  • Nggunakake Penasehat MTTR
  • Gagal Media
  • Arsip Log Files

Performing Database Backups

  • Solusi Serep: Ringkesan
  • Oracle Secure Backup
  • Gawe serep Ngatur Anggota
  • Istilah kasebut
  • Recovery Manager (RMAN)
  • Configuring Settings Backup
  • Nggawe Backup File Kontrol menyang File Trace
  • Ngawasi Area Recovery Flash

Performing Database Recovery

  • Mbukak Database
  • Penasihat Data Recovery
  • Mundhut Gambar Kontrol
  • Mundhut Gambar Mbaleni Log
  • Penasihat Data Recovery
  • Gagal Data
  • Kegagalan Data Listing
  • Tampilan Penasihat Data Recovery

Ngalih Data

  • Ilustrasi cara kanggo mindhah data
  • Nggawe lan gunakake obyek direktori
  • Gunakake SQL * Loader kanggo mindhah data
  • Gunakake tabel njaba kanggo mindhah data
  • Arsitektur umum Oracle Data Pump
  • Gunakake Ekspor Impor Data lan ngimpor kanggo mindhah data

Nggarap Dhukungan

  • Gunakake Enterprise Manager Support Workbench
  • Bekerjasama karo Oracle Support
  • Panjaluk layanan Log (SR)
  • Ngatur patch

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews