KoleksiPelatihan Kelas
register

Oracle Database 11g Performance Tuning DBA

Oracle Database 11g: Performance Tuning DBA Training Course & Certifications

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Oracle Database 11g: Performance Tuning DBA

Database Oracle 11g Performance Tuning iki diwiwiti karo basis data sing ora dingerteni sing butuh tuning. Sampeyan banjur bakal sinau langkah-langkah sing nglakoni DBA kanggo ngenali area masalah, ndandani masalah umum lan ndandani.

dislametaké

  • Gunakake metodologi tuning Database Oracle cocok kanggo piranti sing kasedhiya
  • Nggunakna penasehat basis data kanggo proaktif nyetel Oracle Database Instance
  • Gunakake alat miturut Repositori Workload otomatis kanggo nyetel database
  • Diagnosa lan ndandani masalah kinerja sing gegandhengan karo SQL
  • Diagnosa lan nyetel masalah kinerja sing gegandhengan karo Instance
  • Gunakake kaca sing gegandhengan karo kinerja Manager Enterprise kanggo ngawasi Database Oracle

dimaksudaké pirsawan

  • Pangurus Database
  • Supervisor Engineer
  • Konsultan Teknis

Prasyarat

  • Oracle Database 11g: Lokakarya Pangurus I
  • Oracle Database 11g: Lokakarya Pangurus II

Course Outline Duration: 5 days

Pambuka

  • Pitakonan Tuning
  • Sing lagu
  • Apa kanggo nyetel
  • Carane nyetel

Ngawasi Kanthi Dasar Alat

  • Ringkesan alat panelusur
  • Enterprise Manager
  • V $ views, Statistik lan Metrik
  • Tunggu Kedadeyan
  • Model Wektu: Ikhtisar

Nggunakake Repositori Workload otomatis

  • Repository Workload Otomatis: Ikhtisar
  • Data Repository Workload Otomatis
  • Database Control lan AWR
  • Ngasilake Laporan AWR ing SQL * Plus

Ngenali Masalah

  • Tuning Phase Cycle Life
  • Ngenali Isu Tuning
  • Ngobati siji masalah

Ngenali Masalah SQL Statements

  • Karakteristik saka statement SQL ala
  • Role of the Optimizer
  • Rampungake rencana nerangake
  • Pilihan Path Akses
  • Nglakokake eksekusi

Ngenani Pengoptimal

  • Ngatur Statistik Pangoptimal
  • Ngalibrasi I / O
  • Biaya Optimizer
  • Ngganti Pangoptimal Behavior

Manajemen Rencana SQL

  • Tugas Pangopènan Otomatis
  • Profil SQL
  • SQL Akses Advisor
  • Outline SQL
  • SQL Rencana Baselines

Manajemen Ganti

  • Jenis owah-owahan
  • SQL Performance Analyzer
  • Replay DB
  • Tandha Generated Server

Nggunakake Metrik lan Tandha

  • Keuntungan Metrik
  • Model Panggunaan Kontrol Database
  • Metrik SQL Ditetepake Anggota

Nggunakake Alat Berbasis AWR

  • Tugas Pangopènan Otomatis
  • Nggunakake ADDM
  • Nggunakake Sejarah Sesi Aktif
  • Tampilan Data historis

Ngawasi Aplikasi (Nggunakake Layanan)

  • Ringkesan Layanan
  • Ngatur Layanan
  • Agregasi Layanan lan Jangkah
  • Nglacak Sesi Panjenengan

Baselines

  • Nggarap Baselines Metric
  • Ngeset ambegan Alert Adaptive
  • Konfigurasi Metrik Normalisasi

Nuduhake Pool Shared

  • Operasi Kolam Renang Bersama
  • Mutex
  • Indikator Statspack / AWR
  • Aktivitas Cache Library
  • Piranti Diagnostik
  • UGA lan Oracle Shared Server
  • Kolam Renang Gedhe

Nuduhake Cache Buffer

  • arsitektur
  • Tuning Goals and Techniques
  • gejala
  • Solutions

Tuning PGA lan Space Temporary

  • Ngawasi panggunaan memori ing SQL
  • Manajemen Tablespace Temporary

Manajemen Memori otomatis

  • Arsitektur Manajemen Memori Otomatis
  • Dynamic SGA Feature
  • Ngatur Manajemen Memori otomatis

Tuning Block Space Usage

  • Manajemen Ruang
  • Manajemen Lengkap
  • Anatomi Blok Database
  • Blok Manajemen Ruang

Tuning I / O

  • Arsitektur I / O
  • Striping and Mirroring
  • Nggunakake RAID
  • I / O Diagnostics
  • Nggunakake Manajemen Panyimpenan Otomatis

Performance Tuning: Summary

  • Parameter Initialization Penting karo Impact Kinerja
  • Database High Ketersediaan: Best Practices
  • Tablespace: Best Practices
  • Statistik Gathering

Nggunakake Statspack

  • Pambuka kanggo Statspack
  • Njupuk Foto Snapshots
  • Nglaporake karo Statspack
  • Pertimbangan Statspack
  • Statspack lan AWR

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews