KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Oracle Database 11g RAC Administration

Oracle Database 11g RAC Administration Training Course & Certification

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Oracle Database 11g Pelatihan Administrasi RAC

iki Oracle Database 11g RAC Administration Peluncuran 2 NEW latihan nylidhiki Administrasi database RAC ing lingkungan Infrastruktur Oracle Grid. Pakar Oracle University instruktur bakal mbantu ngembangake kemampuan kanggo ngelola cluster database nggunakake Enterprise Manager lan sarana baris perintah kaya SRVCTL, CRSCTL lan SQL * Plus.

Tujuan Training Oracle Database 11g RAC Training Course

  • Instal, gawe, ngatur, lan ngawasi basis data Aplikasi Cluster
  • Gunakake piranti konfigurasi lan manajemen kanggo database Aplikasi Aplikasi Klaster
  • Layanan persiapan kanggo manajemen workloads, lan aplikasi kasedhiyan dhuwur
  • Ngembangake strategi cadangan lan pemulihan kanggo database Aplikasi Aplikasi Klaster
  • Ngatur lan ngawasi sumber daya Oracle Clusterware
  • Deleng praktik paling apik kasedhiyan
  • Ngenali komponen klasemen Aplikasi Nyata

Pengajaran sing Ditujuake Oracle Database 11g RAC Administration Course

  • Pangurus Database
  • Supervisor Engineer
  • Administrator Teknis
  • Administrator Warehouse Data

Prasyarat Oracle Database 11g RAC Administration Certification Course

Course Outline Duration: 4 Days

Infrastruktur Grid: Ringkesan

  • Oracle Grid Infrastructure
  • Apa Cluster?
  • Apa Clusterware?
  • Oracle Clusterware
  • Arsitektur Oracle Clusterware
  • Gol kanggo Oracle Clusterware
  • Oracle Clusterware Networking
  • Infrastruktur Oracle Grid kanggo Kluster

Konsep RAC

  • Ringkesan Oracle RAC
  • RAC One Node Single-Instance Ketersediaan
  • Oracle RAC One Node
  • Oracle RAC One Node and Oracle Clusterware
  • Solusi Penyimpanan Cluster-Aware
  • Sistem File Oracle Cluster
  • Keuntungan Nggunakake RAC
  • Kelompok lan Skalibilitas

Instalasi lan Konfigurasi Oracle RAC

  • Instalasi Oracle Database Software
  • Nggawe Database Cluster
  • Pilihan Tipe Database
  • Identifikasi Database
  • Pilihan Manajemen Database Cluster
  • Sandi kanggo Database Schema Owners
  • Panggonan File Database
  • Konfigurasi Recovery

Oracle RAC Administration

  • Oracle RAC Administration
  • Cluster Database Instance Home Page
  • Cluster Home Page
  • Bagian Konfigurasi
  • Topologi Viewer
  • Enterprise Manager Alerts and RAC
  • Enterprise Manager Metrics and RAC
  • Enterprise Manager Alert History lan RAC

Ngatur Backup lan Recovery kanggo RAC

  • RAC lan Recovery Instance
  • Pemulihan Instansi lan Database Ketersediaan
  • Instance Recovery lan RAC
  • Nindhakake Terhadap Gagal Media
  • Media Recovery ing Oracle RAC
  • Pemulihan paralel ing RAC
  • Konfigurasi Gambar Log sing Diarsipke
  • RAC lan Area Pemulihan Fast

Konsep Manajemen Sumberdaya Global

  • Need for Global Concurrency Control
  • Direktori Sumberdaya Global (GRD)
  • Manajemen Resiko Global
  • Remastering Sumber Daya Global
  • Global Resource Recovery
  • Proses Latar Belakang Sumber Daya Global
  • Koordinasi Akses Resource Global
  • Global Enqueues

RAC Database Monitoring and Tuning

  • CPU lan Ngenteni Wektu Ukuran Tuning
  • RAC-Specific Tuning
  • Analisa Impact Fusion Cache ing RAC
  • Latensi khas kanggo Operasi RAC
  • Ngenteni Acara kanggo RAC
  • Ngenteni Views Acara
  • Acara Tunggu Cache Global: Ikhtisar
  • Global Enqueue Waits

Ngatur Kasedhiyan Dhuwur Layanan

  • Oracle Services
  • Layanan kanggo Kebijakan- lan Database-Managed Managed
  • Sambungan Layanan Default
  • Nggawe Layanan karo Enterprise Manager
  • Nggawe Layanan karo SRVCTL
  • Ngatur Layanan karo Enterprise Manager
  • Ngatur Layanan karo EM
  • Ngatur Layanan kanthi srvctl

Ketersediaan High Connections

  • Jenis Distribusi Workload
  • Klien-Side Connect-Time Load Balancing
  • Klien-Side Connect-Time Failover
  • Server-Side Connect-Time Load Balancing
  • Pemberitahuan Aplikasi Cepet: Ikhtisar
  • Pemberitahuan Aplikasi Cepet: Keuntungan
  • Jenis Acara sing Didhukung
  • Status acara FAN

Nganyahake lan Patching Oracle RAC

  • Jinis Patches
  • Patch Properties
  • Konfigurasi Pustaka Software
  • Ngatur Patching
  • Nggayuh Oracle RAC Patches
  • Ngundhuh Patches
  • Ngurangi Down-Time Patching kanggo Lingkungan Cluster
  • Rolling Patches

Oracle RAC One Node

  • Verifikasi Database RAC One Node Ana
  • Oracle RAC One Node Online Migration
  • Pertimbangan Migrasi Online
  • Performing Migration Online
  • Online Migration Ilustrasi
  • Online Maintenance: Rolling Patches
  • Nambahake Database Oracle RAC One Node menyang Cluster Ana
  • Ngonversi Database RAC One Node menyang RAC

Quality of Service Management

  • Latar Belakang Manajemen QoS
  • Ringkesan Manajemen QoS
  • QoS Management lan Exadata Database Machine
  • Fokus Manajemen QoS
  • Manfaat Manajemen QoS
  • Gambaran Manajemen Fungsi QoS
  • QoS Management Policy Sets
  • Server Pools

Desain kanggo Ketersediaan Tinggi

  • Nimbulaké Wektu Tanpa Wujud
  • Nimbulaké Wektu Rencana
  • Oracle's Solution Down Time
  • RAC lan Data Guard Complementarity
  • Arsitektur Maksimum Ketersediaan
  • RAC lan Data Guard Topologies
  • Arsitektur RAC lan Data Guard

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews