KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Oracle Database 12c R2 Backup and Recovery

Kursus Latihan & Sertifikasi Oracle Database 12c R2 Backup & Recovery

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Training Oracle Database 12c R2 Backup & Recovery

Ing Oracle Database 12c R2 Backup and Recovery Workshop, siswa sinau carane nindakake cadangan lan pemulihan adhedhasar komponen arsitektur Oracle Database sing gegandhengan. Macam-macem macem cadangan, kegagalan, pemulihan, lan pemulihan diwenehake supaya siswa sinau kanggo ngevaluasi syarat pemulihan dhewe lan ngembangake strategi sing sesuai kanggo prosedur cadangan lan pemulihan. Kursus iki nyakup bengkel interaktif, kanthi skenario sing nyedhiyakake peserta kanthi kesempatan kanggo ndhelikake lan ngruwat saka sawetara kahanan kegagalan.

Tujuan kanggoOracle Database 12c R2Backup & Recoverytraining

  • Njlèntrèhaké komponen arsitèktur Oracle Database sing gegayutan karo operasi cadangan lan pemulihan
  • Rencana prosedur gawe cadangan lan pemulihan sing efektif
  • Nerangake metode gawe cadangan lan operasi Recovery Oracle Database sing bisa digunakake kanggo ngatasi masalah kegagalan database
  • Konfigurasi basis data kanggo recoverability
  • Gunakake Recovery Manager (RMAN) kanggo nggawe cadangan lan nindakake operasi pemulihan
  • Gunakake Data Advisor Advisor kanggo diagnosa lan ndandani kegagalan
  • Gunakake Oracle Flashback Technologies kanggo entuk kasalahan saka manungsa
  • Nindakake backup database lan ndandani database sing terenkripsi
  • Nglakoni pemulihan titik-in-time tablespace
  • Terjemahake Alat Cloud kanggo Gawe Serep lan Recovery

Penonton sing dituduhake Oracle Database 12c R2Backup & RecoveryCourse

  • Konsultan Teknis
  • Administrator Teknis
  • Administrator Warehouse Data
  • Pangurus Database
  • Supervisor Engineer

Prasyarat kanggo Database Oracle 12c R2Backup & RecoveryCertification

  • Kawruh Oracle Database 12c
  • Kawruh SQL lan PL / SQL (kanggo nggunakake DBA)
  • Oracle Database 12c R2: Administration Workshop

Course Outline Duration: 5 Days

Pambuka

  • Curriculum Konteks
  • Netepke syarat pemulihan sampeyan
  • Kategori gagal
  • Oracle cadangan lan solusi pemulihan
  • Arsitektur Ketersediaan Oracle
  • Oracle Secure Backup
  • Keuntungan nggunakake Oracle Data Guard
  • Arsitektur Workshop Dasar

Miwiti

  • Konsep Dasar Database Oracle, kritis kanggo Backup and Recovery
  • Oracle DBA Tools for Backup and Recovery
  • Nyambungake menyang Oracle Recovery Manager (RMAN)
  • Cepet Mulai: Pendekatan Masalah-Solusi

Configuring for Recoverablility

  • Perintah RMAN
  • Konfigurasi lan ngatur setelan sing terus-terusan
  • Nggunakake Area Fast Recovery (FRA)
  • Gambar Kontrol
  • Mbaleni Gambar Log
  • Ngarsip Log

Nggunakake Katalog Pemulihan RMAN

  • Nggawe lan Konfigurasi Katalog Pemulihan
  • Ngatur Target Database Records ing Katalog Pemulihan
  • Nggunakake Script Disimpen RMAN
  • Ngajaga lan Nglindhungi Katalog Pemulihan
  • Katalog pribadi pribadi

Strategi lan Istilah Backup

  • Serep Solutions lan Terminologi
  • Balancing Backup and Restore Requirements
  • Nggawe Back-Only Tablespaces
  • Data Warehouse Backup and Recovery: Best Practices
  • Tambahan Backup Terminology

Performing Backups

  • RMAN Backup Types
  • Backup Incrementally Updated
  • Cepet Incremental Backup
  • Pemblokiran Ganti Rubah
  • Oracle-Suggested Backup
  • Nglaporake ing Serep
  • Ngatur Backup

Ngapikake Serep

  • Nggawe Backup
  • Nggunakake Manager Media
  • Gawe serep lan pulihake file sing gedhe banget
  • Nggawe Backup RMAN Multiseksi, Salinan Proxy, Backup Sinkronisasi lan Backup Setel Serep
  • Nggawe lan Ngatur Backup Arsip
  • Nggawe Nggo File Recovery
  • Nggawe Backup File Kontrol menyang File Trace
  • Ngèkspor File Gawe serep tambahan

Nggunakake Backup-Encrypted RMAN

  • Nggawe Backup Encrypted RMAN
  • Nggunakake Enkripsi Transparent Mode
  • Nggunakake Enkripsi Mode Utk
  • Nggunakake Dual-Mode Encryption

Ngalami kegagalan

  • Ngurangi Masalah Diagnosis Wektu
  • Repository Diagnostic Otomatis
  • Penasihat Data Recovery
  • Ngatasi Masalah Korupsi

Restore lan Konsep Pemulihan

  • Mulihake lan Mbalekake
  • Kegagalan Instance lan Instance / Crash Recovery
  • Gagal Media
  • Pamulihan Lengkap (Ringkesan)
  • Recovery Point-in-Time (Ringkesan)
  • Recovery karo opsi RESETLOGS

Performing Recovery, Part I

  • Recovery RMAN ing NOARCHIVELOG Mode
  • Performa Complete Recovery (file data kritis lan noncritical)
  • Mulihake Grup Disk ASM
  • Recovery karo File Gambar
  • Performing Point-in-Time (PITR) utawa Recovery Mbutuhake

Performing Recovery, Part II

  • Recovery Gambar Server Parameter, Kontrol Gambar (Siji lan Sadurunge)
  • Muter Log Gambar Loss lan Recovery
  • Gawe Pangguna Sandi Panggilan Asli
  • Index, Read-Only Tablespace, lan Tempfile Recovery
  • Mulihake Database menyang Host Anyar
  • Disaster Recovery
  • Mulihake Backup RMAN Encrypted

RMAN lan Oracle Secure Backup

  • Gambaran Umum Oracle Secure Backup lan Pilihan Antarmuka
  • RMAN lan OSB: Ikhtisar lan Aliran Proses Dasar
  • Miwiti karo Oracle Secure Backup
  • Konfigurasi Oracle Secure Backup kanggo RMAN
  • Backup lan Restore Operasi RMAN
  • Oracle Secure Backup Jobs
  • Nampilake file log lan transcript OSB kanggo kegiatan RMAN

Nggunakake teknologi Flashback

  • Teknologi Flashback: Ringkesan lan Persiyapan
  • Nggunakake Teknologi Flashback Nggo Data
  • Tabel Flashback
  • Transaksi kilas balik (Query lan Backout)
  • Flashback Drop lan Recycle Bin
  • Arsip Data Flashback

Nggunakake Database Flashback

  • Arsitektur Database Flashback
  • Konfigurasi Database Flashback
  • Performing Flashback Database
  • Best Practices for Database Flashback

Transportasi Data

  • Ngirim data ing platform
  • Ngirim data karo Backup Set
  • Transportasi Database: Nggunakake Data Files

Performing Point-in-Time Recovery

  • Nalika nggunakake TSPITR
  • Arsitektur TSPITR
  • Performing RMAN TS Point-in-time Recovery
  • Mbalekake Tabel saka Serep

Duplikasi Database

  • Nggunakake Database Duplikat
  • Duplikat Database kanthi "push" teknik "narik"
  • Milih Teknik Duplikasi Database
  • Nggawe Database Duplikat Duplikat Duplikat
  • Pangertosan Operasi Duplikasi RMAN

Troubleshooting lan Tuning RMAN

  • Interpretasi RMAN Pesen Output
  • Tuning Principles
  • Diagnosing Bottleneck Performance
  • RMAN Multiplexing
  • Restore lan Recovery Kinerja Best Practices

Tooling Cloud kanggo Backup and Recovery

  • Tujuan Backup
  • Customize Konfigurasi Backup
  • Cadangan lan Recovery On Demand
  • Oracle Backup Cloud Service
  • Nginstal Modul Gawe Serep

Workshop Backup and Recovery

  • Struktur Workshop lan Pendekatan
  • Syarat Bisnis kanggo Kangge Ketersediaan lan Prosedur Database
  • Diagnosing Gagal

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo luwih rinci, hubungi kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM