KoleksiPelatihan Kelas
wektu2 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

PANORAMA 8.0

Panorama 8.0 Ngatur Multilple Firewall Training & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Certification

Panorama 8.0 Ngatur Multilple Firewall Training Course

Kursus iki menehi kawruh jero babagan carane ngatur lan ngatur Palo Alto Networks Panorama Management Server. Sawise rampung kuliah iki, para administrator bakal ngerti Fungsi panorama server ing ngatur lan ngamanake jaringan sakabèhé. Profesional jaringan bakal sinau kanggo nggunakake Reporting aggregated Panorama kanggo nyedhiyani tampilan sakabèhé saka jaringan Palo Alto Networks firewall generasi sabanjure.

Prasyarat kanggo Panorama 8.0 Certification

Penyempurnaan PAN 201

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • PANORAMA 8.0: MANAGE MULTIPLE FIREWALLS latihan ing gurgaon
  • PANORAMA 8.0: Ngatur biaya sertifikat FIREWALLS ing Gurgaon
  • Institut kanggo PANORAMA 8.0: MANAGE MULTIPLE FIREWALLS ing gurgaon
  • PANORAMA 8.0: MANAGE MULTIPLE FIREWALLS ing Gurgaon
  • PANORAMA 8.0: MANAGE MULTIPLE FIREWALLS certification in gurgaon
  • PANORAMA 8.0: Ngaturake FIREWALLS MULTIPLE FIREWALLS ing Gurgaon
  • Best PANORAMA 8.0: MANAGE MULTIPLE FIREWALLS Online Training
  • PANORAMA 8.0: MANAGE MULTIPLE FIREWALLS training
Bagean 1Ringkesan
Bagean 2Konfigurasi awal
Bagean 3cithakan
Bagean 4Piranti Piranti
Bagean 5administrasi
Bagean 6Logging lan Reporting
Bagean 7Log Pengirim
Bagean 8Business Continuity