KoleksiPelatihan Kelas
register

PC _ Pulse Connect Secure

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

PCS - Pulsa Connect Secure

Kursus papat dina iki mbahas konfigurasi Pulse Connect Secure ing lingkungan jaringan khas. Topik utama kalebu teknologi akses Secure Sockets Layer (SSL), implementasine dhasar, lan pilihan konfigurasi lan manajemen. Liwat demontrasi lan laboratorium tangan, siswa bakal entuk pengalaman ngonfigurasi, nguji, lan ngatasi masalah soket dasar lan lanjutan saka Pulse Connect Secure.

Prasyarat:

  • Kursus iki nganggep para siswa duwe latar mburi rata-rata ing internetworking, konsep keamanan dhasar, administrasi jaringan, lan dhukungan aplikasi.

Course Outline Duration: 4 Days

  • Day 1
    • Bab 1: Course Introduction
    • Bab 2: Pulse Secure Connect Secure
    • Bab 3: Konfigurasi Awal & Lab Konfigurasi Awal
    • Bab 4: Teknologi lan Terminologi
    • Bab 5: Dhapukan Panganggo & Peranan Panganggo Lab
  • Day 2
    • Bab 6: Logging Dasar lan Ngatasi Masalah & Pencatatan Dasar lan Ngatasi Masalah Lab
    • Bab 7: Resource Polices lan Profiles & Resource Polices and Profiles Lab
    • Bab 8: Lab Authentication & Authentication
    • Bab 9: Pilihan Otentikasi Majeng & Opsi Kebenaran Otentikasi Lanjutan
    • Bab 10: Certificates & Certificates Lab
  • Day 3
    • Bab 11: Aplikasi Klien lan Server & Aplikasi Lab Server lan Lab
    • Bab 12: Pulse Secure Client & Pulse Lab Client Secure
    • Bab 13: Kolaborasi Pulse Secure & Neraka Lab Collaboration Aman
    • Bab 14: Keamanan Endpoint & Lab Keamanan Endpoint
  • Day 4
    • Bab 15: Administration and Troubleshooting; Administrasi lan Pemecahan Masalah Lab
    • Bab 16: Ngatasi Masalah Lanjut; Lab Troubleshooting Lab
    • Bab 17: Virtualisasi, Lab Virtualization
    • Bab 18: Clustering; Lab Clustering

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews