KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Pelatihan Administrator PFSense

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Pelatihan Administrator PFSense

Fundamentals pfSense lan aplikasi Advanced Advanced yaiku acara latihan rong dina sing dirancang kanggo mbantu sampeyan ngatur lan njaga jaringan kanthi nggunakake pfSense minangka salah siji unsur inti. Kelas iki bakal ngidini sampeyan melu ing skenario-dunia nyata instruktur, nggunakake lingkungan lingkungan interaktif virtual.

dimaksudaké pirsawan

Dokumen iki ditrapake kanggo administrator data warehouse sing duwe pengetahuan lengkap babagan piranti lunak Base SAS ing platform UNIX utawa PC. Punika fitur utama SAS lan produk sing sampeyan kudu ngerti:

  • Mesin SAS
  • Statement LIBNAME
  • Pernyataan FILE and INFILE
  • DATA langkah views
  • Tampilan PROC SQL
  • Perangkat lunak SAS / ACCESS (PROC ACCESS lan PROC DBLOAD)
  • Piranti lunak SAS / Nyambung.

Prasyarat:

  • Para rawuh kudu duwe pangerten dhasar babagan jaringan lan firewall.
  • Ora ana kawruh sadurunge karo perangkat lunak pfSense perlu.

Course Outline Duration: 2 Days

  • Pambuka
  • pfSense, Dasar-Dasar
  • Ing Firewall
  • NAT 101
  • layanan
  • VPN
  • Multi-WAN
  • VLANs
  • Kasedhiyan Dhuwur
  • Topik Miscellaneous

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews