KoleksiPelatihan Kelas
wektu4 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Manajemen Proyek

Manajemen Proyek Profesional - Kursus Training & Certification PMP

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Ringkesan Kursus Latihan PMP

Manajemen Proyek Profesional (PMP) yaiku program kualifikasi sing diawasi dening Institut Manajemen Proyek (PMI). Ing komputer lan industri teknologi informasi, istilah Manajemen Proyek (PM) nuduhake pendekatan metodhe kanggo software liwat tahapan ditetepake disebut wiwitan, perencanaan, ngleksanakke, ngontrol lan nutup.

Tujuan Kursus PMP

  • Ngerti proyek lan proyèk manajemen proyek (PM)
  • Sinau prosès manajemen proyèk sing diterangake ing Guide PMBOK, Edisi kaping lima
  • Nggawe pitakonan laku liyane kanggo ningkatake kasempatan nglampahi ujian
  • Nggoleki hints & cara kanggo njawab pitakonan ujian

Penonton sing dituju kanggo Latihan PMP

  • Manajer Proyek
  • Pemimpin Proyek
  • Anggota Tim Proyek
  • Managers (Direksi, General Managers)
  • Profesional interested kanggo nglamar kanggo Ujian PMP.

Prasyarat kanggo Sertifikasi PMP

  • Manajer Proyek
  • Associate / Assistant Project Managers
  • Team Leads / Managers Team
  • Proyek Eksekutif / Proyek Engineers
  • Software Developers
  • Sembarang profesional sing dadi Project Manager

Course Outline Duration: 4 Days

  1. Miwiti Proyek
    • Aplikasi Proses Manajemen Proyek
    • Nggawe Piagam Proyek
    • Ngembangake Pernyataan Proyek Lingkungan Pendahuluan
  2. Project Planning Work
    • Ngembangaken Rencana Manajemen Proyek
    • Nggawe Rencana Manajemen Cakupan
    • Nggawe Pernyataan Cakupan
    • Ngembangake Struktur Rusak Kerja (WBS)
  3. Ngatur Jadwal Proyek, Biaya Perkiraan, lan Anggaran
    • Nggawe Daftar Dhaptar
    • Nggawe Jaringan Proyek Diagram Perkiraan Sumber Daya Kegiatan
    • Estimasi Durations Kegiatan
    • Ngenali Path Kritis
    • Nggawe Jadwal Proyek
    • Perkiraan Biaya Proyek
    • Nggawe Baseline Biaya
  4. Kualitas, Staf, lan Komunikasi Project Planning
    • Nggawe Rencana Manajemen Quality
    • Dhokumèn Mandiri, Tanggung Jawab, lan Reporting Relationships
    • Ndarbeni Tim Proyek
    • Nggawe Rencana Manajemen Komunikasi
  5. Menganalisa Risiko lan Resistansi Resiko Rencana
    • Nggawe Rencana Manajemen Résiko
    • Ngenali Risiko lan Pemicu Proyek
    • Nindakake Analisis Rasio Qualitatif
    • Nindakake Analisis Rasio Kuantitatif
    • Nggawe Rencana Respons Risk
  6. Project Procurement Planning
    • Siapkan Statement of Work
    • Siapke Dokumen Pengadaan
  7. Nggawe Project Project
    • Langsung lan Ngelola Eksekusi Proyek
    • Nindakake Quality Assurance
    • Ngembangaken Tim Proyek
    • Informasi Distribusi
    • Tanggalan Penjual
    • Pilih Ebay
  8. Kontrol lan Ngontrol Project Work
    • Proyek Kontrol lan Kontrol
    • Ngatur owah-owahan menyang kinerja basis
    • Review Deliverables lan Hasil Kerja
    • Kontrol Proyek Lingkup
  9. Ngawasi lan Ngontrol Jadwal Proyek lan Biaya
    • Ngontrol Jadwal Proyek
    • Biaya Proyek Kontrol
  10. Ngawasi lan Ngontrol Project Quality, Staffing, lan Komunikasi
    • Nindakake Quality Control
    • Ngatur Project Team
    • Laporan Prestasi Proyek
    • Ngatur Stakeholder
  11. Ngawasi lan Ngontrol Risk Project lan Contracts
    • Monitor lan Ngontrol Risk Project
    • Ngatur kontrak
  12. Panutup Proyek
    • Nutup Proyek
    • Nutup Contract

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap kontak kita.


reviews