PPS-Pulse Policy Secure

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

PPS-Pulse Policy Secure

Kursus telung dina iki nyedhiyakake jangkoan detail konfigurasi Solusi Secure Policy Policy. Murid-murid bakal nggarap Kebijakan Pulsa Secure, SRX Series Gateway minangka penegak firewall, lan ngonfigurasi akses sing aman menyang sumber daya jaringan. Topik utama kalebu Kebijakan Pulsa, penyebaran aman, implementasi dasar, lan konfigurasi unsur. Siswa bakal duwe kesempatan kanggo nggunakake kawruh ing sawetara laboratorium.

Prasyarat:

  • Jaringan Engineers
  • Spesialis Dhukungan Teknis
  • Konsultan Implementasi

Course Outline Duration: 3 Days

  • Piranti Aman Kebijakan
  • Konfigurasi awal
  • Kerangka Manajemen Akses
  • Dhapukan Panganggo
  • Metode Akses Klien
  • Firewall Enforcement
  • Layer 2 Enforcement
  • Endpoint Defense
  • Pilihan otentifikasi
  • Manajemen lan Ngatasi masalah
  • Kasedhiyan Dhuwur
  • Virtualisasi
  • Integrasi Pulse Policy

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews