KoleksiPelatihan Kelas
register

PRINCE2 FOUNDATION

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Pangeran2 Foundation 2017

PRINCE2® (Proyèk IN Controlled Environments), minangka metode manajemen project sing akeh digunakake, ngarahake sampeyan kanggo kabeh proyek penting. Latihan dasar PRINCE2 ing gurgaon iku cara sing fleksibel lan ngarahake kabeh jinis proyek. Kursus Yayasan PRINCE2 iku standar de facto sing dikembangaké lan dipigunakaké sacara ekstensif déning pamaréntah Inggris lan diakoni sacara luas lan digunakake ing sektor swasta, ing UK lan internasional. Prinsip kasebut nyedhiyakake praktik paling apik ing manajemen project.

Objectives of Prince Foundation 2017 Training

  • Understand the scope, concept and purpose of PRINCE2 methodology
  • Understand and execute PRINCE2 processes, principles and themes
  • Understand the value and principles of a structured approach to project management
  • Equip the Project Manager with knowledge to apply PRINCE2 to projects

dimaksudaké pirsawan

Organisasi utawa Individu weruh kebutuhan kanggo pendekatan sing dikontrol kanggo ngatur proyek. Manajer proyek, konsultan lan staf pendukung kudu mangerteni sacara komprehensif kabeh aspek siklus urip proyek bebarengan karo dokumen manajemen kunci sing kudu digawe nalika saben tahap proyek.

Prasyarat

Pengetahuan Umum Manajemen Proyek.

Course Outline Duration: 2 Days

Modul 1 - Ngerti konsep kunci sing ana hubungane karo proyèk lan PRINCE2

  • definisi lan karakteristik proyek
  • enem aspèk kinerja proyek bisa dikelola
  • unsur terpadu saka PRINCE2: prinsip, tema, pangolahan lan lingkungan proyek
  • apa sing nggawe proyek PRINCE2

1.2 Nggambarake:

  • fitur lan keuntungan PRINCE2
  • ing konteks customer / supplier ing ngendi PRINCE2 adhedhasar

Modul 2 - Ngerti cara PRINCE2 ngenalaken prinsip PRINCE2

2.1 Nerangake prinsip PRINCE2:

  • bisnis pembenaran terus
  • sinau saka pengalaman
  • ditetepake peran lan tanggung jawab
  • ngatur kanthi tahapan
  • ngaturake pangecualian
  • fokus ing produk
  • khusus kanggo proyek kasebut

2.2 Nerangake aspek-aspek saka proyek sing bisa disajikake, sing tanggung jawab, lan kepiye carane nyiptakake keputusane didokumentasikake

Modul 3 - Ngerti tema PRINCE2 lan carane diterapake ing saindhenging proyek

3.1.1 Nerangake tujuan:

  • tema bisnis kasus
  • kasus bisnis, pendekatan manajemen keuntungan

3.1.2 Jelas syarat minimum PRINCE2 kanggo nglamar tema tema bisnis

3.1.3 Netepake konsep utama sing ana hubungane karo pembenaran bisnis, lan beda antarane: output, kasil, keuntungan & imbalan

3.2.1 Nerangake tujuan:

  • tema organisasi
  • pendekatan manajemen komunikasi

3.2.2 Jelas apa PRINCE 2 mbutuhake, minangka minimal, kanggo nglamar tema organisasi

3.2.3 Nggambarake peran lan tanggung jawab saka:

  • papan proyek
  • Eksekutif
  • pangguna senior
  • Supplier senior
  • jaminan proyek
  • ngganti wewenang
  • project manager
  • manager tim
  • dhukungan proyek

kalebu peran sing bisa digabungake

3.2.4 Nerangake konsep utama sing ana hubungane karo organisasi:

  • stakeholder
  • kapentingan proyek telu lan carane iki dituduhake ing papat tingkat manajemen

3.3.1 Nerangake tujuan:

  • tema kualitas (8.1),
  • deskripsi produk, deskripsi produk proyèk, pendekatan manajemen kualitas, ndaftar kualitas

3.3.2 Jelas syarat minimum PRINCE2 kanggo nglamar kualitas kasebut

3.3.3 Nerangake konsep utama sing ana hubungane karo kualitas, lan beda antarane:

  • kualitas planning lan kontrol kualitas
  • jaminan proyek lan jaminan kualitas
  • ekspektasi kualitas pelanggan lan kriteria panriman

3.4.1 Nerangake tujuan:

  • tema rencana
  • rencana proyek, rencana tataran, rencana pengecualian, rencana tim

3.4.2 Jelas syarat minimal PRINCE2 kanggo nglamar tema rencana

3.4.3 Kelingan langkah-langkah ing:

  • pendekatan sing disaranake kanggo planning, kalebu
  • pendekatan sing disaranake kanggo nemtokake lan nganalisa produk lan nerangake:
  • faktor sing bakal ditimbang nalika ngatur proyek kasebut dadi tahapan manajemen

3.5.1 Nerangake tujuan:

  • tema resiko, kalebu tujuan anggaran resiko
  • pendekatan manajemen resiko, daftar resiko

3.5.2 Jelas syarat minimum PRINCE2 kanggo nglamar tema resiko.

3.5.3 Netepake konsep utama sing ana hubungane karo resiko, lan beda antarane:

  • risiko: ancaman utawa kesempatan
  • jinis respon sing disaranake
  • pemilik resiko lan aksi resiko
  • sabab, acara lan efek
  • kemungkinan risiko, dampak resiko lan jarak risiko

3.5.4 Nggambarake prosedur manajemen resiko sing disaranake

3.6.1 Nerangake tujuan:

  • tema owah-owahan, kalebu tujuan anggaran owah-owahan
  • pendekatan kontrol owah-owahan, rekaman item konfigurasi, ndhaftar registrasi, laporan masalah, akun status produk

3.6.2 Jelas syarat minimum PRINCE2 kanggo nglamar tema owah-owahan.

3.6.3 Nggambarake:

  • jinis masalah
  • masalah sing dianjurake lan prosedur kontrol owah-owahan.

3.7.1 Nerangake tujuan:

  • tema kemajuan
  • log saben, log pelajaran, laporan pawulangan, paket karya, laporan tahapan pungkasan, laporan proyek pungkasan, laporan pemeriksaan, laporan puncak, laporan pengecualian.

3.7.2 Jelas syarat minimum PRINCE2 kanggo nglamar tema kemajuan.

3.7.3 Nerangake konsep utama sing ana gandheng cenenge:

  • kontrol kendharaan acara lan wektu-mimpin
  • toleransi lan pengecualian, kalebu carane toleransi disetel lan pengecualian kacarita

Modul 4 - Ngerti proses PRINCE2 lan cara sing dilakoni ing saindhenging proyek kasebut

4.1 Nerangake tujuan prosès PRINCE2:

  • miwiti proyek, kalebu tujuan singkat proyek,
  • ngarahake proyek, kalebu tujuan dokumentasi wiwitan proyek (PID),
  • miwiti proyek,
  • ngontrol panggung,
  • ngatur pangiriman produk,
  • ngatur wates tataran,

nutup proyek.

Duration Duration: 2 Days

Events Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews