KoleksiPelatihan Kelas
wektu6 Days
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

PRINCE2 FOUNDATION

PRINCE2 Foundation Training, Yayasan Pangeran Foundation & Prince2 Foundation Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Pelatihan Yayasan PRINCE2

PRINCE2® (Proyèk IN Controlled Environments), minangka metode manajemen project sing akeh digunakake, ngarahake sampeyan kanggo kabeh proyek penting. Latihan dasar PRINCE2 ing gurgaon iku cara sing fleksibel lan ngarahake kabeh jinis proyek. Kursus Yayasan PRINCE2 iku standar de facto sing dikembangaké lan dipigunakaké sacara ekstensif déning pamaréntah Inggris lan diakoni sacara luas lan digunakake ing sektor swasta, ing UK lan internasional. Prinsip kasebut nyedhiyakake praktik paling apik ing manajemen project.

Tujuan Pelatihan Yayasan Pangeran

  • Ngerti lingkup, konsep lan tujuan saka metodologi PRINCE2
  • Ngerti lan nglakokaké proses, prinsip, lan tema PRINCE2
  • Ngerti nilai lan prinsip saka pendekatan terstruktur kanggo manajemen project
  • Nggabungake Manager Project karo kawruh kanggo aplikasi PRINCE2 kanggo proyek

Penonton sing dituduhake saka Course Pangeran Prince2

Organisasi utawa Individu weruh kebutuhan kanggo pendekatan sing dikontrol kanggo ngatur proyek. Manajer proyek, konsultan lan staf pendukung kudu mangerteni sacara komprehensif kabeh aspek siklus urip proyek bebarengan karo dokumen manajemen kunci sing kudu digawe nalika saben tahap proyek.

Prasyarat kanggo Prince2 foundation Certification

Pengetahuan Umum Manajemen Proyek.

Course Outline Duration: 6 Days

1 PRINCE2

  • Latar mburi & Tujuan
  • Wuku
  • Scope
  • struktur

Organisasi Proyek 2

  • Struktur organisasi
  • Peran lan tanggung jawab
  • Papan proyek
  • Pangurus proyek
  • Manajemen tim
  • Jaminan proyek
  • Dhukungan proyek
  • Hubungan seksual

3 Planning

  • Tujuan lan pentinge
  • Komponen & jinis rencana
  • Teknik rekan
  • Perencanaan adhedhasar produk
  • Langkah-langkah ing planning

Kontrol Proyek 4

  • Kawicaksanan paket kerja
  • Taksiran tahapan
  • Ndetain proyek & toleransi panggung
  • Laporan titik panjelasan & nyorot
  • Ngatasi kahanan sing ora dikepengini
  • Masalah proyek
  • Pelaporan proyek

Manajemen Risiko 5

  • Jinis bisnis lan risiko proyek
  • Analisis resiko lan manajemen
  • Cathetan risiko

6 Quality

  • Njamin kualitas
  • Perencanaan kualitas
  • Deskripsi produk
  • Review kualitas lan kualitas

7 Change Control & Configuration Management

  • Ngganti langkah kontrol
  • Tingkat wewenang
  • Nganalisis pangaruh Konfigurasi manajemen

8 Proseses

  • Miwiti lan miwiti proyek
  • Ngarahake proyek
  • Ngatur wates tataran
  • Ngontrol panggung
  • Ngatur pangiriman produk
  • Nutup proyek
  • planning

Events Upcoming

Juli 2018
28
Juli 2018

Yayasan Pangeran & Praktikum (2th July 28)

PRINCE2-PRACTITIONER PRINCE2 Foundation Training & Certification

Teknologi Inovatif Solutions ngenali 3 days Weekend Batch saka Prince2 Foundation & Praktisi saka 28th Juli 2018, 4th July & 5th Juli 2018.

Ngerteni luwih akeh »

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Format Ujian

  • Multiple choice
  • 75 pitakonan saben kertas
  • 5 pitakonan bakal nyoba lan ora diitung ing nilai
  • 35 tandha ditrapake (metu saka 70 kasedhiya) - 50%
  • 60 minutes duration
  • Buku tertutup


reviews