KoleksiCourse online
register

PRINCE2 PRACTITIONER

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Pangeran2 Foundation & Praktisi 2017

PRINCE2® (Proyèk IN Controlled Environments), minangka metode manajemen project sing akeh digunakake, ngarahake sampeyan kanggo kabeh proyek penting. PRINCE2® minangka cara sing fleksibel lan ngarahake kabeh jinis proyek. Kursus PRINCE2® dan Praktisi bakal ngenal profesional karo standar de facto sing dikembangake lan digunakake sacara ekstensif déning pamaréntah Inggris lan digunakake ing sektor swasta internasional. Iki kalebu praktik paling apik lan apik ing manajemen project. Kursus iki bakal nyiapake sampeyan kanggo PRINCE2® Foundation lan PRINCE2® Practitioner lan keuntungan saka sertifikat iki bakal luwih entheng biaya sertifikasi prince2.

Objectives of Prince Foundation 2017 Training

  • Ngerti perlu kanggo manajemen proyek
  • Rencana, ngatur lan ngimplementasine proyek PRINCE2
  • Tugas-tugas delegasi lan nglakoni proyek kanthi cara sing dikontrol
  • Ngatur risiko kanthi èfèktif supaya ora ndadékaké proyèk mbebayani
  • Mesthekake yen proyek sing dikirim bisa ketemu karo syarat lan manfaat organisasi kasebut

dimaksudaké pirsawan

PRINCE2 certification is meant for managers and professionals who wish to acquire expertise in project management by applying certain guidelines and best practices as mentioned in PRINCE2 standard.

Prasyarat

Pengetahuan Umum Manajemen Proyek.

Course Outline Duration: 3 Days

Modul 1 - Ngerti konsep kunci sing ana hubungane karo proyèk lan PRINCE2

  • definisi lan karakteristik proyek
  • enem aspèk kinerja proyek bisa dikelola
  • unsur terpadu saka PRINCE2: prinsip, tema, pangolahan lan lingkungan proyek
  • apa sing nggawe proyek PRINCE2
  • fitur lan keuntungan PRINCE2
  • ing konteks customer / supplier ing ngendi PRINCE2 adhedhasar

Modul 2 - Ngerti cara PRINCE2 ngenalaken prinsip PRINCE2

  • Nerangake prinsip PRINCE2
  • Nerangake aspek-aspek saka proyek sing bisa disajikake, sing tanggung jawab, lan kepiye carane nggawe tujuwan sing didokumentasikake

Modul 3 - Ngerti tema PRINCE2 lan carane diterapake ing saindhenging proyek

Modul 4 - Ngerti proses PRINCE2 lan cara sing dilakoni ing saindhenging proyek kasebut

Modul 5 - Gunakake prinsip PRINCE2 ing konteks

  • Analisis aplikasi prinsip PRINCE2 ing konteks

Modul 6 - Aplikasi lan nglebokaké aspèk relevan saka tema PRINCE2 ing konteks

Modul 7- Gunakake prinsip PRINCE2 ing konteks

  • Analisis aplikasi prinsip PRINCE2 ing konteks

Modul 8 - Aplikasi lan nglebokaké aspèk relevan saka tema PRINCE2 ing konteks

  • Aplikasi PRINCE2 kanggo tema kasus bisnis, nuduhake pemahaman:
  • Nemtokake manawa pendekatan kanggo ngaplikasikan tema kasus bisnis iku efektif lan cocog kanggo tujuan, miturut konteks: konteks, prinsip PRINCE2, lan tujuan lan syarat tema
  • Aplikasi PRINCE2 kanggo tema organisasi, nuduhake pemahaman:
  • Nemtokake manawa pendekatan kanggo nglamar tema organisasi efektif lan cocog kanggo tujuan, miturut konteks: konteks, prinsip PRINCE2, lan tujuan lan syarat tema
  • Aplikasi PRINCE2 kanggo tema kualitas, nuduhake pemahaman:
  • Nemtokake manawa pendekatan kanggo ngaplikasikan tema kualitas efektif lan cocog kanggo tujuan, miturut konteks: konteks, prinsip PRINCE2, lan tujuan lan syarat tema
  • Aplikasi PRINCE2 kanggo aplikasi tema rencana, nuduhake pemahaman:
  • Nemtokake manawa pendekatan kanggo ngaplikasikan tema rencana efektif lan pas karo tujuan, miturut konteks: konteks, prinsip PRINCE2, lan tujuan lan syarat tema
  • Gunakake persyaratan PRINCE2 kanggo nglamar tema resiko, nuduhake pemahaman:
  • Nemtokake manawa pendekatan kanggo nglamar tema resiko efektif lan cocog kanggo tujuan, miturut konteks: konteks, prinsip PRINCE2, lan tujuan lan syarat tema
  • Gunakake persyaratan PRINCE2 kanggo nglamar tema owah-owahan, nuduhake pemahaman:
  • Nemtokake manawa pendekatan kanggo ngaplikasi tema owah-owahan iku efektif lan cocog kanggo tujuan, miturut konteks: konteks, prinsip PRINCE2, lan tujuan lan syarat tema
  • Aplikasi PRINCE2 kanggo ngontrol kemajuan, nuduhake pemahaman:
  • Nemtokake manawa pendekatan kanggo ngaplikasikan tema kemajuane efektif lan cocog karo tujuane, miturut konteks: konteks, prinsip PRINCE2, lan tujuan lan syarat tema

Modul 9 - Aplikasi (lan Ngatur) aspèk relevan PRINCE2 ing konteks

  • Nindakake wiwitan aktivitas proses proyek, nuduhake pemahaman:
  • Nemtokake manawa wiwit wiwitan aktivitas / tindakan proses proyek, peran lan tanggung jawab efektif lan pas karo tujuan, miturut konteks, prinsip PRINCE2, lan tujuan lan tujuane proses
  • Nindakake ngarahake aktivitas proses proyek, nuduhake pemahaman:
  • Nemtokake manawa ngarahake kegiatan / tindakan proses proyek, peran lan tanggung jawab sing efektif lan cocog kanggo tujuan, miturut konteks: prinsip, prinsip PRINCE2, lan tujuan lan tujuane proses
  • Nindakake wiwitan aktivitas proses proyek, nuduhake pemahaman:
  • Nemtokake manawa miwiti aktivitas / tindakan proses proyek, peran lan tanggung jawab efektif lan pas karo tujuan, miturut konteks, prinsip PRINCE2, lan tujuan lan tujuane proses
  • Nindakake ngontrol kegiatan proses panggung, nuduhake pemahaman:
  • Nemtokake manawa ngontrol kegiatan proses panggung / tumindak, peran lan tanggung jawab efektif lan cocog kanggo tujuan, miturut konteks: prinsip PRINCE2, lan tujuan lan tujuane proses
  • Nggawe aktivitas proses pangiriman produk ngatur, nuduhake pemahaman:  Tindakan sing dianjurake sing disaranake peran lan tanggung jawab sing disaranake  carane tema bisa diterapake
  • Nemtokake manawa ngelola aktivitas / tindakan proses pangiriman produk, peran lan tanggung jawab efektif lan pas karo tujuan, miturut konteks, prinsip PRINCE2, lan tujuan lan tujuane proses

Modul 10 (Terus) - Aplikasi (lan Ngatur) aspèk relevan saka prosès PRINCE2 ing konteks

  • Nggawe ngatur proses proses wates tataran, nuduhake pangerten babagan:
  • Nemtokake manawa ngatur proses lan tindakan proses watesan panggung, peran lan tanggung jawab efektif lan pas karo tujuan, miturut konteks, prinsip PRINCE2, lan tujuan lan tujuane proses
  • Nindakake mbusak aktivitas proses proyek, nuduhake pemahaman:
  • Nemtokake manawa nutup kegiatan / tindakan proses proyek, peran lan tanggung jawab lan tumindak efektif lan cocog kanggo tujuan, miturut konteks, prinsip PRINCE2, lan tujuan lan tujuane proses

Duration Duration: 3 Days

Events Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews