KoleksiPelatihan Kelas
wektudina 3
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

PRINCE2 PRACTITIONER

Kursus Pelatihan & Sertifikasi Prinsip PRINCE2

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Course Training Prince2 & Praktisi

PRINCE2® (Proyèk IN Controlled Environments), minangka metode manajemen project sing akeh digunakake, ngarahake sampeyan kanggo kabeh proyek penting. PRINCE2® minangka cara sing fleksibel lan ngarahake kabeh jinis proyek. Kursus PRINCE2® dan Praktisi bakal ngenal profesional karo standar de facto sing dikembangake lan digunakake sacara ekstensif déning pamaréntah Inggris lan digunakake ing sektor swasta internasional. Iki kalebu praktik paling apik lan apik ing manajemen project. Kursus iki bakal nyiapake sampeyan kanggo PRINCE2® Foundation lan PRINCE2® Practitioner lan keuntungan saka sertifikat iki bakal luwih entheng biaya sertifikasi prince2.

Tujuan saka Prinsip PRINCE2 lan Praktisi

  • Ngerti perlu kanggo manajemen proyek
  • Rencana, ngatur lan ngimplementasine proyek PRINCE2
  • Tugas-tugas delegasi lan nglakoni proyek kanthi cara sing dikontrol
  • Managing risks effectively so that they don’t affect the project adversely
  • Mesthekake yen proyek sing dikirim bisa ketemu karo syarat lan manfaat organisasi kasebut

Penyajian sing dituju kanggoYayasan PRINCE2 lan Praktisi

Sertifikasi PRINCE2 ditrapake kanggo manajer lan profesional sing pengin nduwe kepakaran ing manajemen proyek kanthi nggunakake pedoman tartamtu lan praktik sing paling apik kaya kasebut ing standar PRINCE2.

Prasyaratkanggo PRINCE2 Foundation lan Certification Practitioner

Pengetahuan Umum Manajemen Proyek.

Course Outline Duration: 3 Days

  1. Pendekatan Struktur kanggo Ngatur Proyek
    • Nyetel adegan kanggo pendekatan terstruktur kanggo ngatur kabeh proyèk, kriteria sukses proyek, model saka metode PRINCE2® kalebu unsur-unsur integral saka prinsip, proses, tema lan tailoring.
  2. Pendekatan berbasis proses
    • PRINCE2® fokus ing proses pangolahan sing dibutuhake kanggo ngatur proyek sukses sing kudu diwujudake, nanging bisa uga 'disajikake' kanggo nggambarake kerumitan, ruang lingkup lan risiko sing diduweni dening proyek kasebut. Model Proses PRINCE2® bakal digunakake kanggo mbantu delegasi ngerti lan ngapikake apa sing kudu dilakoni kanggo ngatur saben project, apa kudu rampung lan nalika ing siklus proyek.
  3. Business Case
    • Apa Business Case, Outcomes, Outputs, Benefits lan Dis-Benefit, Ngembang, Verifikasi lan Njaga Kasus Usaha; ngakoni manfaat lan Rencana Review Benefits
  4. organisasi
    • Struktur Tim Manajemen Proyek lan Project Project, Assurance Project, Project Manager, Team Manager, Ganti Authority lan Project Support role & responsibilities. Manajemen Stakeholder, Strategi Manajemen Komunikasi.
  5. plans
    • Tingkat lan isi Rencana, Rencana Eksepsi, Pendekatan produk kanthi perencanaan - Gambaran Produk Proyek, Struktur Rusak Produk, Gambaran Produk, Diagram Aliran Produk; langkah-langkah perencanaan PRINCE2®.
  6. Kemajuan
    • Manajemen lan Technical Stages, Toleransi lan Raising Exceptions, Project Project lan Project Manager Controls for Reviewing and Reporting Progress, Baselines for Control, Capturing and Reporting Lessons, Control-driven event and time-driven controls.
  7. Ganti
    • Prosedur Kontrol Isu lan Ganti, Prosedur Konfigurasi Manajemen, Strategi Manajemen Konfigurasi, Baseline, Ganti perubahan, Produk nelusuri lan nglindhungi, Ganti Panguwasa lan Ganti Anggaran.
  8. Quality
    • Quality Defined, Trial Audit Mutu, Kriteria Penerimaan, Kriteria Mutu, Strategi Manajemen Mutu, Jaminan Mutu, Teknik Kontrol dan Teknik Tinjauan Mutu.
  9. Risk
    • Risk and Risk Management, Manajemen Risiko ing Proyek, Strategi Manajemen Resiko, Prosedur Manajemen Risiko, lan Risk Budget.
  10. Tangan-on
    • A project scenario runs throughout the course from start to finish. A comprehensive set of tasks help provide a practical application of the method. Many tasks are designed to help delegates link the four integrated elements of PRINCE2® XCHARX Principles, Processes, Themes and Tailoring. There are also sample exam questions for delegates to practice on before sitting the Foundation exam

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Format ujian

  • Pengujian tujuan
  • 8 questions XCHARX 10 question items per question, each worth one mark
  • 44 marks or more required to pass (out of 80 available) XCHARX 55%
  • Jam loro-lorone (menit 150), ora ana wektu maca tambahan
  • Bukak buku ujian (manual PRINCE2 resmi mung)

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews