KoleksiPelatihan Kelas
wektudina 3
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

PRINCE2 PRACTITIONER

PRINCE2 Practitioner Training in Gurgaon, Prince2 Praksier Course in Gurgaon & Prince2 Praksier Certification in Gurgaon

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Praktek Praktek Pangeran2 ing Gurgaon

PRINCE2® (Proyèk IN Controlled Environments), minangka metode manajemen project sing akeh digunakake, ngarahake sampeyan kanggo kabeh proyek penting. PRINCE2 Practioner Training in Gurgaon iku cara sing fleksibel lan ngarahake kabeh jinis proyek. Kursus Prinition PRINCE2® ing Gurgaon bakal ngakoni para profesional kanthi standar de facto sing dikembangake lan digunakake sacara ekstensif dening pamarentah Inggris lan digunakake ing sektor swasta internasional. Iki kalebu praktik paling apik lan apik ing manajemen project. Kursus iki bakal nyiapake sampeyan kanggo Prinsip PRINCE2® lan Prinsip PRINCE2® lan keuntungan saka sertifikasi kasebut bakal luwih entheng biaya sertifikasi pangeran2.

Tujuan PRINCE2 Praktisi Praktisi ing Gurgaon

  • Ngerti perlu kanggo manajemen proyek
  • Rencana, ngatur lan ngimplementasine proyek PRINCE2
  • Tugas-tugas delegasi lan nglakoni proyek kanthi cara sing dikontrol
  • Ngatur risiko kanthi èfèktif supaya ora ndadékaké proyèk mbebayani
  • Mesthekake yen proyek sing dikirim bisa ketemu karo syarat lan manfaat organisasi kasebut

Penyajian sing dituju kanggoPRINCE2 Practitioner Course in Gurgaon

Sertifikasi PRINCE2 ditrapake kanggo manajer lan profesional sing pengin nduwe kepakaran ing manajemen proyek kanthi nggunakake pedoman tartamtu lan praktik sing paling apik kaya kasebut ing standar PRINCE2.

Prasyaratkanggo Certification Praktisi PRINCE2 ing Gurgaon

Pengetahuan Umum Manajemen Proyek.

Course Outline Duration: 3 Days

  1. Pendekatan Struktur kanggo Ngatur Proyek
    • Nyetel adegan kanggo pendekatan terstruktur kanggo ngatur kabeh proyèk, kriteria sukses proyek, model saka metode PRINCE2® kalebu unsur-unsur integral saka prinsip, proses, tema lan tailoring.
  2. Pendekatan berbasis proses
    • PRINCE2® fokus ing proses pangolahan sing dibutuhake kanggo ngatur proyek sukses sing kudu diwujudake, nanging bisa uga 'disajikake' kanggo nggambarake kerumitan, ruang lingkup lan risiko sing diduweni dening proyek kasebut. Model Proses PRINCE2® bakal digunakake kanggo mbantu delegasi ngerti lan ngapikake apa sing kudu dilakoni kanggo ngatur saben project, apa kudu rampung lan nalika ing siklus proyek.
  3. Business Case
    • Apa Business Case, Outcomes, Outputs, Benefits lan Dis-Benefit, Ngembang, Verifikasi lan Njaga Kasus Usaha; ngakoni manfaat lan Rencana Review Benefits
  4. organisasi
    • Struktur Tim Manajemen Proyek lan Project Project, Assurance Project, Project Manager, Team Manager, Ganti Authority lan Project Support role & responsibilities. Manajemen Stakeholder, Strategi Manajemen Komunikasi.
  5. plans
    • Tingkat lan isi Rencana, Rencana Eksepsi, Pendekatan produk kanthi perencanaan - Gambaran Produk Proyek, Struktur Rusak Produk, Gambaran Produk, Diagram Aliran Produk; langkah-langkah perencanaan PRINCE2®.
  6. Kemajuan
    • Manajemen lan Technical Stages, Toleransi lan Raising Exceptions, Project Project lan Project Manager Controls for Reviewing and Reporting Progress, Baselines for Control, Capturing and Reporting Lessons, Control-driven event and time-driven controls.
  7. Ganti
    • Prosedur Kontrol Isu lan Ganti, Prosedur Konfigurasi Manajemen, Strategi Manajemen Konfigurasi, Baseline, Ganti perubahan, Produk nelusuri lan nglindhungi, Ganti Panguwasa lan Ganti Anggaran.
  8. Quality
    • Quality Defined, Trial Audit Mutu, Kriteria Penerimaan, Kriteria Mutu, Strategi Manajemen Mutu, Jaminan Mutu, Teknik Kontrol dan Teknik Tinjauan Mutu.
  9. Risk
    • Risk and Risk Management, Manajemen Risiko ing Proyek, Strategi Manajemen Resiko, Prosedur Manajemen Risiko, lan Risk Budget.
  10. Tangan-on
    • Skenario proyek diluncurake ing sadawane dalan wiwit rampung. Sawijining tugas komprehensif mbantu nyedhiyakake aplikasi praktis saka metode kasebut. Akeh tugas sing dirancang kanggo ngirim delegasi ngubungake papat elemen terpadu PRINCE2® - Prinsip, Proses, Tema, lan Tailoring. Ana uga conto ujian sampel kanggo delegasi kanggo latihan sadurunge lungguh ujian Foundation

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Format ujian

  • Pengujian tujuan
  • 8 pitakonan - item pitakonan 10 saben pitakonan, saben worth siji tandha
  • 44 tandha utawa luwih dibutuhake kanggo mlebu (metu saka 80 kasedhiya) - 55%
  • Jam loro-lorone (menit 150), ora ana wektu maca tambahan
  • Bukak buku ujian (manual PRINCE2 resmi mung)

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.