KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Profesional Produser Scrum Produk (PSPO)

Professional Scrum Product Owner PSPO Training Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Professional Scrum Product Owner – PSPO Training

TheProfesional Produser ScrumCourse (PSPO) iku pamimpin Pemilik produk Pasar sing dikembangake dening Scrum.org lan Ken Schwaber, pencipta co-Scrum. Lulus penilaian bakal menehi sampeyan industri sing diakoniSertifikasi PSPO. Sertifikat iki ora bakal kadaluwarsa, lan nggawe sampeyan minangka bagéan saka komunitas elit saka pemegang badge PSPO.

Siji Profesional Produk Scrum (PSPO) iku program latihan rong dina intensif babagan kapitalisasi ing produk lan sistem piranti lunak. Kursus iki ditujokake kanggo mbantu para peserta ngurangi total biaya kepemilikan produk lan sistem sing bakal entuk manfaat banget marang organisasi kasebut.

Peserta sinau lan ngramalake pemahaman iki liwat instruksi lan latihan berbasis tim. Kedalaman tanggung jawab Pemilik Produk ing ngirim proyek sukses dadi jelas saka sudut pandang Agile manajemen produk.

Course kita dikelola miturut konsep latihan internasional sing disetujui scrum.org. Kursus iki dilakokake dening Profesional Profesional Scrum Trainers. Sampeyan bakal njaluk kepemimpinan jero kanggo mbusak loro PSPO I lan PSPO II sertifikasi. PSPO I nuduhake pemahaman intermediate saka fundamental Scrum nalika PSPO II nuduhake pemahaman sing luwih dhuwur babagan Scrum.

Tujuan Training PSPO

Lokakarya bakal mulang babagan:

  • Ngoptimalake nilai produk lan sistem lunak
  • Pangerten prinsip manajemen proyek tangkas
  • Ngurangi biaya total kepemilikan
  • Kinerja tim efektif liwat akuntabilitas peran

Intended Audience of  PSPO Course

Pelatihan bisa uga ditarik kanggo kabeh sing melu pengembangan piranti lunak marang framework Scrum, nanging wis ditrapake khusus kanggo sing tanggung jawab babagan produk saka perspektif bisnis lan njupuk peran tanggung jawab sing dhuwur saka Scrum Product Owner.

Prerequisites for PSPO Certification

Ora ana prasyarat kanggo nindakake sertifikat iki lan sertifikat sakteruse.

Course Outline Duration: 2 Days

Dina aku

Ing dina siji, latihan fokus ing fundamental sing penting kanggo mangerteni lan nyenengi peran Panganggo Produk ing konteks manajemen produk lan Scrum. Kursus iki ora mung menehi pangerten luwih saka peran kasebut, nanging uga menehi idea sing luwih cetha babagan prinsip manajemen proyek tangkas dening Pemilik Produk. Sampeyan bakal sinau:

  • Perkembangan agile
  • Tanggung Jawab saka Pemilik Produk
  • Rapat sing cocok karo Pemilik Produk
  • Compulsions of the Product Owner
  • Kualitas kepemimpinan saka Pemilik Produk
  • Undhake nilai-nilai bisnis klebu. KPIs
  • Ngukur nilai bisnis

Dina II

Dina loro nandheske kanthi cara praktis kanggo ngajarake skills metodologi sing nduweni kebutuhan Produk kanggo kasil nangani proyek Scrum. Sampeyan bakal ngerti luwih efektif:

  • Produk mbangun
  • Relevan crita pengguna
  • Ngatur lan nampa target produk strategis
  • Sastranegara rilis lan perencanaan karo Scrum
  • Prestasiné lan prioritas syarat
  • Prediksi kemampuan karo Scrum
  • Perkembangan produk nglibatno pirang-pirang tim
  • Total biaya kepemilikan

Events Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Certification

Ujian online PSPO minangka ujian sing ketat lan mbutuhake skor kelewatan minimum kanggo entuk sertifikat. Ana rong opsi kanggo penilaian Profesional Produk Scrum: PSPO I lan PSPO II. PSPO kudu dilewati sadurunge nyoba luwih angel PSPO II.

Rincian Exam:

PSPO I

  • Lulus skor: 85%
  • Watesan wektu: 60 menit
  • Jumlah Pitakonan: 80
  • Format: Multiple Choice, Multiple Answer, True / False
  • Kesulitan: Penengah
  • Basa: Inggris mung

PSPO II (Calon kudu lulus PSPO Aku nyoba PSPO II)

  • Lulus skor: 85%
  • Watesan wektu: 120 menit
  • Format: Multiple Choice, Essay
  • Kesulitan: Advanced
  • Basa: Inggris mung

Sanalika ngirim latihan (Scrum.org), siswa bakal nampa email sing nyedhiyakake tembung sandhi kanggo ngupayakake penilaian sertifikat. Yen siswa njupuk penilaian ing dina 14 lan ora nyandhang paling ora 85%, padha duwe hak kanggo nyoba 2nd tanpa biaya. E-mail 2nd kanthi tembung sandhi anyar bakal dikirim menyang siswa kanthi otomatis.

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Professional Scrum Product Owner – PSPO training in gurgaon
  • Professional Scrum Product Owner – PSPO certification cost in Gurgaon
  • Institute for Professional Scrum Product Owner – PSPO in gurgaon
  • Professional Scrum Product Owner – PSPO in Gurgaon
  • Professional Scrum Product Owner – PSPO certification in gurgaon
  • Professional Scrum Product Owner – PSPO course in Gurgaon
  • Best Professional Scrum Product Owner – PSPO Training Online
  • Professional Scrum Product Owner – PSPO training