KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register

Provisioning SQL Database

Provisioning SQL Database Training Course & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Provisioning SQL Database Training Course

Kursus iki dirancang kanggo ngajar siswa babagan penyediaan database SQL Server ing premis lan ing SQL Azure.

Tujuan saka Provisioning SQL Database Training

  • Nyedhiyakake Server Database
  • Nganyarke SQL Server
  • Ngatur Server SQL
  • Ngatur Database lan File (bareng)
  • Nyedhiyakake, pindhah lan atur basis data ing maya

Intended Audience for Provisioning SQL Databases Course

Penonton utama kanggo kursus iki yaiku individu sing ngurus lan njaga database SQL Server. Individu iki nindakake pangaturan basis data lan pangopènan minangka area utama tanggung jawab, utawa nyambut gawe ing lingkungan ing ngendi basis data duwé peran kunci ing tugas utamané.

Para pamirsa secondary kanggo kursus iki yaiku individu sing ngembangake aplikasi sing ngirim isi saka pangkalan data SQL Server.

Prerequisites Provisioning SQL Databases Certification

Kursus iki mbutuhake prasyarat:

  • Kawruh dhasar sistem operasi Microsoft Windows lan fungsionalitas inti.
  • Pengetahuan kawruh babagan Transact-SQL.
  • Ngenalake pengetahuan babagan pangkalan data hubungan.
  • Sawetara pengalaman karo desain database

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: SQL Server 2016 Components

Modul iki nggambarake macem-macem komponen SQL Server 2016 lan versions.Lessons

  • Pambuka menyang Platform SQL Server
  • Gambaran Umum Arsitektur SQL Server
  • SQL Server Layanan lan Konfigurasi Pilihan

Lab: Diskusi: Versi SQL Server

  • Nalika kita nggunakake instalasi kapisah saka SQL Server lan nalika bakal nggunakake Kayata kapisah?
  • Versi SQL Server sing paling cocok ing organisasi sampeyan?

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Jelasake komponen lan versi SQL Server.
  • Jelasake arsitektur SQL Server lan panggunaan sumber daya.
  • Jlentrehake layanan SQL Server lan cara ngatur konfigurasi layanan kasebut.

Modul 2: Nginstal SQL Server 2016

Modul iki nggambarake proses nginstal SQL Server 2016.Lessons

  • Pertimbangan kanggo SQL Instal Server
  • TempDB Files
  • Nginstal SQL Server 2016
  • Instalasi Otomatis

Lab: Nginstal SQL Server

  • Netepake sumber daya sing kasedhiya
  • Instal instance of SQL Server
  • Nglakoni panginstalan pasca instalasi
  • Instalasi Otomatis

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Jlentrehake pertimbangan nalika nginstall SQL Server.
  • Ilustrasi file TempDB.
  • Instal SQL Server 2016.
  • Nglakoni instalasi SQL Server.

Modul 3: Nganyarke SQL Server kanggo SQL Server 2016

Modul iki nggambarake proses kanggo nganyarke kanggo SQL Server 2016. Pawulangan

  • Upgrade Requirements
  • Nganyarke Layanan SQL Server
  • Migrating Data lan Aplikasi SQL Server

Lab: Nganyarke SQL Server

  • Nggawe Aplikasi Login
  • Mulihake Backups Database
  • Anggota Orphaned lan Tingkat Kompatibilitas Database

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Jelasake persyaratan upgrade kanggo SQL Server.
  • Nganyarke SQL Server.
  • Pindhah data lan aplikasi SQL Server.

Modul 4: Nggarap Database

Modul iki njlèntrèhaké basis data sistem sing wis diinstal, struktur fisik basis data, lan pilihan konfigurasi sing paling umum sing gegandhengan karo wong-wong mau.

  • Pambuka Panyimpenan Data karo SQL Server
  • Ngatur Panyimpenan kanggo Database Sistem
  • Ngatur Panyimpenan kanggo Database Panganggo
  • Pindhah lan Nyalin Database Files
  • Upgrade sisih-by-Side: Migrating SQL Server Data lan Aplikasi
  • Buffer Pool Extension

Lab: Ngatur Database Storage

  • Ngonfigurasi Tempdb Storage
  • Nggawe Database
  • Nglebokaké Database
  • Ngaktifake Buffer Pool Extension

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Jelasake Data Panyimpenan karo SQL Server.
  • Ngatur Panyimpenan kanggo Database Sistem.
  • Ngatur Panyimpenan kanggo Database Panganggo.
  • Pindhah lan Nyalin Database Files.
  • Nggambarake Ekstensi Side-by-Side: Migrating SQL Server Data lan Aplikasi proses.
  • Nerangake lan nggunakake Buffer Pool Extensions.

Modul 5: Performing Database Maintenance

Modul iki kalebu plans maintenance plans.Lessons

  • Njamin Integritas Database
  • Njaga Indexes
  • Automating Database Maintenance Routine

Lab: Performing Database Maintenance

  • Gunakake DBCC CHECKDB kanggo Verifikasi Integritas Database
  • Rebuild Indexes
  • Nggawe Database Maintenance Plan

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Mesthekake Integritas Database.
  • Njaga Indexes.
  • Nglakoni otomatis Maintenance Database.

Modul 6: Pilihan Panyimpenan Database

Jelasake opsi panyimpenan SQL Server.Lessons

  • Kinerja panyimpenan SQL Server
  • SMB Fileshare
  • SQL Server Panyimpenan ing Microsoft Azure
  • Babagan Database

Lab: Ngleksanakake Babagan Database

  • Run Stretch Database Advisor
  • Ngleksanakake Babagan Database

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Jelasake Penyimpenan SQL Server.
  • Jelasake SMB Fileshare.
  • Nerangake Simpenan SQL Server ing Microsoft Azure.
  • Nggambarake Babagan Database.

Modul 7: Perencanaan kanggo Masang SQL Server ing Microsoft Azure

Modul iki nggambarake carane ngatur kanggo masang SQL Server ing Azure.Lessons

  • SQL Server Virtual Machines ing Azure
  • Azure Storage
  • Authentication SQL Azure
  • Nggunakake Database Azure SQL

Lab: Rencana lan Nyebarke lan Azure SQL Database

  • Rencana Azure SQL Database, Networking, tingkatan kinerja, keamanan
  • Nyedhiyani Database Azure SQL
  • Sambungake menyang Database Azure SQL

Sawise ngrampungake modul iki, sampeyan bakal bisa:

  • Jelasake SQL Server Virtual Machines ing Azure.
  • Njlèntrèhaké Azure Storage.
  • Nerangake Azure SQL Authentication, audit lan tundhuk.
  • Nglebokaké Database Azure SQL.

Modul 8: Migrating Database to Azure SQL Database

Modul iki nggambarake cara migrasi basis data menyang Azure SQL Database.Lessons

  • Alat Pengujian migrasi Database
  • Masalah-masalah Kompatibilitas Migrasi Database
  • Pindah Database SQL Server menyang Azure SQL Database

Lab: Pindahake Database SQL Server menyang Azure

  • Nindakake Testing Migration
  • Migrasi Database SQL Server menyang Azure SQL Database
  • Nguji Database Migrasi

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Nerangake macem-macem alat testing migrasi database.
  • Nerangake masalah kompatibilitas migrasi database.
  • Migrasi database SQL Server menyang Azure SQL database.

Modul 9: Deploying SQL Server ing Microsoft Azure Virtual Machine

Modul iki nggambarake carane nggunakake SQL Server ing Microsoft Azure VMs.Lessons

  • Deploying SQL Server ing Azure VM
  • Database Ngalih menyang Wisaya Microsoft Azure VM

Lab: Deploying SQL Server ing Azure Virtual Machine

  • Nyedhiyakake VM Azure
  • Gunakake Database Ngalih menyang Wisaya Azure VM

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Deploy SQL Server ing Azure VM.
  • Gunakake Database Ngalih menyang Wisaya Microsoft Azure VM.

Modul 10: Ngatur database ing Cloud

Modul iki nggambarake carane ngatur SQL Server ing Azure.Lessons

  • Ngatur Azure SQL Database Keamanan
  • Ngatur panyimpenan Azure
  • Azure Automation

Lab: Ngatur Database ing Cloud

  • Ngatur Azure Keamanan
  • Automate Azure Deployment

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Ngatur Azure SQL Database Keamanan.
  • Ngatur panyimpenan Azure.
  • Nglakokake Automasi Azure.

Latihan sing Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews