KoleksiPelatihan Kelas
register

Profesional Scrum Master (PSM)

Profesional Scrum Master PSM Certification & Training Course

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Profesional Scrum Master

TheProfesional Scrum Master(PSM) iku latihan Scrum Master pasar sing dikembangake dening Scrum.org lan Ken Schwaber, pencipta co-Scrum. Lulus penilaian bakal menehi sertifikasi PSM sing diakoni industri. Sertifikat iki ora bakal kadaluwarsa, lan sampeyan bakal dadi bagéan saka komunitas elit saka pemegang badge PSM.

Tujuan Sarjana Profesional Scrum

  • Mbusak pangertian aturan Scrum liwat pondasi empiris Scrum
  • Tumindak minangka Scrum Masters kanggo Scrum Tim lan stakeholder saka pemahaman sing jero babagan kepemimpinan abdi
  • Efektif mulai nggunakake Scrum
  • Tambah efektifitas Scrum

Pengajaran sing Dituju Pelatihan Master Scrum Profesional

Kursus Profesional Scrum Master kanggo sapa waé sing nyedhiyakake pangembangan piranti lunak nggunakake framework Scrum. Iku utamané bermanfaat kanggo wong-wong ing organisasi tanggung jawab kanggo njupuk paling metu saka Scrum, kalebu Scrum Masters, Managers, lan anggota Scrum Team.

Prasyarat kanggo Certificate Master Profesional

Ora ana prasyarat tartamtu kanggo nekani latihan iki utawa nyoba ujian.

Course Outline Duration: 2 Days

  • Teori lan prinsip scrum
  • Kerangka Scrum
  • Definisi Rampung
  • Mlaku proyek Scrum
  • Nggarap wong lan tim
  • Scrum ing organisasi sampeyan
  • Peranan Master Scrum
  • Nggarap tantangan organisasi

Events Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Certification

Sempurno Master Professional ScrumTM Mesthi, calon bakal nampa tembung sandhi kanggo ngetesake penilaian Profesional I Profi (PSM I), lan banjur bisa nglaksanakake tingkat II lan III. Tes punika dipuntindakaken dening Scrum.org lan sertifikasi dipun tetepaken.

Exam ing

Sertifikat tingkat PSM I, II, lan III sing dihayangke kanggo entuk skor nglewati minimal ing penilaian sing ketat, sing dianakake online.

PSM aku duwe ngerti dasar-dasar sing bener, lan bisa nggunakake terminologi global lan pendekatan menyang Scrum.PSM II nduweni pangerten jero prinsip-prinsip lan proses-proses sing njuluki kerangka Scrum lan bisa kanthi efektif aplikasi Scrum ing konteks organizational. Para pemegang sertifikasi PSM III nduduhake tingkat kepemimpinan sing luwih dhuwur babagan Scrum.

Rincian Exam:

PSM I

  • Biaya: $ 150
  • Lulus skor: 85%
  • Watesan wektu: 60 menit
  • Jumlah Pitakonan: 80
  • Format: Multiple Choice, Multiple Answer, True / False
  • Kesulitan: Penengah
  • Tembung sandhi ora ana tanggal kadalu warso, nanging mung sah kanggo siji upaya

PSM II

  • Biaya: $ 250
  • Lulus skor: 85%
  • Watesan wektu: 90 menit
  • Jumlah Pitakonan: 30
  • Kesulitan: Advanced
  • Format: Multiple Choice, Multiple Answer, True / False
  • Area Subjek PSM lan Wilayah Subjek PSPO
  • Dianjurake kursus: Profesional Scrum Master
  • Sertifikasi sing disaranake: PSM I
  • Tembung sandhi ora ana tanggal kadalu warso, nanging mung sah kanggo siji upaya

PSM III

  • Biaya: $ 500
  • Lulus skor: 85%
  • Watesan wektu: 120 menit
  • Format: Gabungan Pilihan lan essay 34
  • Kesulitan: Advanced
  • Requirement assessment: PSM I (kudu pass) and PSM II
  • Tembung sandhi ora ana tanggal kadalu warso, nanging mung sah kanggo siji upaya.

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews