KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register
Kursus Latihan & Sertifikasi Boneka

Kursus Latihan & Sertifikasi Boneka

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Puppet Fundamentals Course

Wonten ing Fundamental Dasar siswa badhe sinau cara ingkang tepat kangge ngatur infrastruktur. Sampeyan bakal sinau babagan konsep dasar lan praktik paling apik kanggo ngatur infrastruktur sampeyan karo Perusahaan Boneka. Para siswa bakal miwiti kanthi nginstal Boneka Enterprise, banjur sinau Praktik paling apik boneka lan nggunakake Boneka kanggo nulis kelas prasaja, lan nganyari lan ngluwihi modul sing ana. Fundamental Wayang diajokake liwat kombinasi kuliah lan dunya nyata, latihan tangan.

Tujuan Pelatihan Fundamental Wayang

Siswa bakal bisa ngatur konfigurasi sistem dhasar nggunakake praktik paling apik kanggo Wayang ing panrapan Master-Agen.

Penonton sing diwenehake ing Course Boneka Wayang

Ngerti baris perintah, kayata Bash utawa PowerShell, lan dadi akrab karo konsep sistem operasi kayata layanan, paket lan file konfigurasi. Yen sampeyan pengin nggarap Latihan VM sing kasedhiya lan sampeyan pengin kesempatan refresh skills Unix sadurunge ngangkut, sampeyan bisa uga nggarap materi ing ngisor iki:

  • Tutorial Unix kanggo Pemula
  • Course Line Crash Course

    Aja kenal karo editor teks. Pelatih Labs Wayang biasane nggunakake Vim, nanging sampeyan bisa migunakake editor teks apa wae sing sampeyan seneng. Latihan VM sing disedhiyakake kalebu vim, emacs, lan nano.

Prasyarat kanggo Sertifikasi Fundamental Boneka

Ing salebeting kursus punika, kita nyangka siswa boten gadhah pengalaman dhasar kaliyan Boneka Enterprise (atanapi Boneka Terbuka Wayang) lan kepéngin mbangun dhasar kanggé wekdal, pengalaman, lan kawruh wigatos.

Siswa kudu ngerti baris perintah, kayata Bash utawa PowerShell, lan akrab karo konsep sistem operasi kayata layanan, paket lan file konfigurasi. Aja kenal karo editor teks. Pelatih Labs Wayang biasane nggunakake Vim, nanging sampeyan bisa migunakake editor teks apa wae sing sampeyan seneng. Latihan VM sing disedhiyakake kalebu vim, emacs, lan nano.

Siswa mesthi mbutuhake keterampilan sysadmin tingkat junior. Tuladhane:

  • carane miwiti maneh layanan
  • apa entri ing file sarwa dumadi tegese
  • apa jeneng host
  • carane ngatasi masalah jaringan dhasar kayata ndelok jeneng, panelusur DNS, lan konektivitas dhasar

Sampeyan bisa ngatur mesin virtual (salah siji saka VMware utawa VirtualBox) kanggo nggunakake jejaring utawa jaringan Nat.

Yen sampeyan pengin kesempatan kanggo refresh skills Unix sadurunge mlebu, sampeyan bisa uga bisa nggarap materi kasebut:

  • Tutorial Unix kanggo Pemula
  • Course Line Crash Course

Course Outline Duration: 3 Days

Peran komponen dasar sing mbentuk Wayang Enterprise (lan Wayang Terbuka Wayang). Konsep inti kanggo DSL Wayang, kalebu:

  • Modul lan Kelas
  • klasifikasi
  • Resources
  • sesambetan
  • Nggawe Basa

Logika pamisah saka presentation kanthi nggunakake Templates. Modeling partisi sing bisa diulang-ulang saka konfigurasi kanthi nggunakake Tipe Sumber Daya Ditetepake. Ngadegake pondasi kanggo mbangun konfigurasi sing luwih rumit kanthi nggunakake Kelas Lanjut:

  • Kelas Parameterisasi
  • Pambuka kanggo Warisan
  • Pambuka kanggo Pemisahan Data nggunakake Hiera
  • Klasifikasi maneh nggunakake kelas parameterized & ADB

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.

Puppet Fundamentals Training in Gurgaon | Puppet Fundamentals Training Institute in Gurgaon

Innovative Technology solutions provides and the only training company in Gurgaon who provides class room training on Puppet Fundamentals as per the customer requirement. Our training programs is specially designed for professionals or fresher’s to get placements in MNCs. Innovative Technology solutions is delivering major of IT trainings in Gurgaon and Puppet Fundamentals Training is one of the most demanded training. ITS offers hands on practical knowledge / practical implementation on live projects and will ensure to understand or learn the in-depth knowledge on Puppet Fundamentals from our Puppet Fundamentals Training. Our Puppet Fundamentals Training in Gurgaon is conducted by specialist working certified corporate trainers and professionals having real time implementation experience on Puppet Fundamentals.

Innovative technology solutions is well-equipped Puppet Fundamentals Training Center in Gurgaon. Innovative Technnology solutions is the well-known Puppet Fundamentals Training Center in Gurgaon with appropriate infrastructure and lab facilities. Puppet Fundamentals labs are online, so candidate can access the labs from home as well. Innovative Technology solutions in Gurgaon mentored more than 50000+ candidates on different IT skills and we have public batches on Puppet Fundamentals Certification Training in Gurgaon at very reasonable fee. We have in house trainer and course curriculum can be customized as per your requirement.

Our training labs are well equipped with Projector, computers, LAN with high speed internet to work on cloud. We also serve lunch for corporate.

Innovative Technology solutions is one of the best Puppet Fundamentals Training Institutes in Gurgaon with placement support.

Innovative Technology solution is corporate delivery training company and provide training to organizations like HCL, Colt, Kronos, BCG etc. working with MNC’s makes us capable to place our students in top MNCs across the globe.

Puppet Fundamentals Training Introduction

Puppet Fundamentals is one of the finest, economical and widely used Technology. Major of IT or non IT companies are using Puppet Fundamentals services for their cloud hosting solutions. Major of companies required the employees who are hands on Puppet Fundamentals. After visualizing the demand of Puppet Fundamentals, Innovative Technology solutions started offering Puppet Fundamentals training in Gurgaon for individual and Puppet Fundamentals training for corporates. Innovative Technology solutions do offers trainings on Puppet Fundamentals in classroom or online mode. Our trainers goes to Customer location and deliver training.

Why you should join Innovative Technology solutions for Puppet Fundamentals Training in Gurgaon

Top Reasons which makes us best among all others:

  • Best corporate trainers are delivering training.
  • 100% hands on.
  • Trainer discuss the real time challenges of industry and solutions to them.
  • Corporate trainers for Puppet Fundamentals training
  • Standard training curriculum as suggested by Principle.
  • Puppet Fundamentals training in Gurgaon available on weekend or weekday basis
  • Preparation for JOB interview or placement
  • Different payment modes are available like – online, cash, bank transfer or EMI.

Corporate training on Puppet Fundamentals, Corporate trainer for Puppet Fundamentals , Bootcamp for Puppet Fundamentals training. Best Puppet Fundamentals training in India

Innovative technology solutions is Corporate training delivery company, since 2010 and delivered 5000+ corporate batches. Innovative is one of the best trainers in India on Puppet Fundamentals training. Our trainers are well versed with online training solutions. Our trainer’s everyday delivers online Puppet Fundamentals training. Professionals from USA, UK and other countries also enrol themselves for our Online Puppet Fundamentals training programme. Taking online or classroom Puppet Fundamentals training from India is always cost effective.


reviews



Are you looking for Puppet Fundamentals Certification training in India


✓ Puppet Fundamentals training in Gurgaon


✓ Puppet Fundamentals training from India


✓ Puppet Fundamentals online training


✓ Puppet Fundamentals training


✓ Puppet Fundamentals classroom training


✓ Puppet Fundamentals certification

✓ Puppet Fundamentals video tutorial


✓ Puppet Fundamentals training in India


✓ Enterprise training on Puppet Fundamentals


✓ Use Puppet Fundamentals efficiently


✓ Puppet Fundamentals guide


✓ best Puppet Fundamentals training institutes in delhi ncr