KoleksiPelatihan Kelas
wektu3 Days
register

Kursus Latihan & Sertifikasi Boneka

Kursus Latihan & Sertifikasi Boneka

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Course Dasar Boneka

Wonten ing Fundamental Dasar siswa badhe sinau cara ingkang tepat kangge ngatur infrastruktur. Sampeyan bakal sinau babagan konsep dasar lan praktik paling apik kanggo ngatur infrastruktur sampeyan karo Perusahaan Boneka. Para siswa bakal miwiti kanthi nginstal Boneka Enterprise, banjur sinau Praktik paling apik boneka lan nggunakake Boneka kanggo nulis kelas prasaja, lan nganyari lan ngluwihi modul sing ana. Fundamental Wayang diajokake liwat kombinasi kuliah lan dunya nyata, latihan tangan.

Tujuan Pelatihan Fundamental Wayang

Siswa bakal bisa ngatur konfigurasi sistem dhasar nggunakake praktik paling apik kanggo Wayang ing panrapan Master-Agen.

Penonton sing diwenehake ing Course Boneka Wayang

Ngerti baris perintah, kayata Bash utawa PowerShell, lan dadi akrab karo konsep sistem operasi kayata layanan, paket lan file konfigurasi. Yen sampeyan pengin nggarap Latihan VM sing kasedhiya lan sampeyan pengin kesempatan refresh skills Unix sadurunge ngangkut, sampeyan bisa uga nggarap materi ing ngisor iki:

  • Tutorial Unix kanggo Pemula
  • Course Line Crash Course

    Aja kenal karo editor teks. Pelatih Labs Wayang biasane nggunakake Vim, nanging sampeyan bisa migunakake editor teks apa wae sing sampeyan seneng. Latihan VM sing disedhiyakake kalebu vim, emacs, lan nano.

Prasyarat kanggo Sertifikasi Fundamental Boneka

Ing salebeting kursus punika, kita nyangka siswa boten gadhah pengalaman dhasar kaliyan Boneka Enterprise (atanapi Boneka Terbuka Wayang) lan kepéngin mbangun dhasar kanggé wekdal, pengalaman, lan kawruh wigatos.

Siswa kudu ngerti baris perintah, kayata Bash utawa PowerShell, lan akrab karo konsep sistem operasi kayata layanan, paket lan file konfigurasi. Aja kenal karo editor teks. Pelatih Labs Wayang biasane nggunakake Vim, nanging sampeyan bisa migunakake editor teks apa wae sing sampeyan seneng. Latihan VM sing disedhiyakake kalebu vim, emacs, lan nano.

Siswa mesthi mbutuhake keterampilan sysadmin tingkat junior. Tuladhane:

  • carane miwiti maneh layanan
  • apa entri ing file sarwa dumadi tegese
  • apa jeneng host
  • carane ngatasi masalah jaringan dhasar kayata ndelok jeneng, panelusur DNS, lan konektivitas dhasar

Sampeyan bisa ngatur mesin virtual (salah siji saka VMware utawa VirtualBox) kanggo nggunakake jejaring utawa jaringan Nat.

Yen sampeyan pengin kesempatan kanggo refresh skills Unix sadurunge mlebu, sampeyan bisa uga bisa nggarap materi kasebut:

  • Tutorial Unix kanggo Pemula
  • Course Line Crash Course

Course Outline Duration: 3 Days

Peran komponen dasar sing mbentuk Wayang Enterprise (lan Wayang Terbuka Wayang). Konsep inti kanggo DSL Wayang, kalebu:

  • Modul lan Kelas
  • klasifikasi
  • Resources
  • sesambetan
  • Nggawe Basa

Logika pamisah saka presentation kanthi nggunakake Templates. Modeling partisi sing bisa diulang-ulang saka konfigurasi kanthi nggunakake Tipe Sumber Daya Ditetepake. Ngadegake pondasi kanggo mbangun konfigurasi sing luwih rumit kanthi nggunakake Kelas Lanjut:

  • Kelas Parameterisasi
  • Pambuka kanggo Warisan
  • Pambuka kanggo Pemisahan Data nggunakake Hiera
  • Klasifikasi maneh nggunakake kelas parameterized & ADB

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews