KoleksiPelatihan Kelas
register

Latihan sing Upcoming

Wed 21
Sat 24
python3

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Python 3

Python minangka basa sing paling akèh dipigunakaké ing tingkat dhuwur, tujuan umum, sing ditapsiraké, basa pemrograman dinamis. Python Scripting minangka salah sawijining basa gampang kanggo sinau lan digunakake kanthi wiyar saka individu kanggo organisasi gedhé kayata Google. Temtu diwiwiti kanthi sintaks dhasar Python lan terus program GUI cilik. Sampeyan bakal sinau jinis data Python kayata Tuples lan Kamus, Looping, Fungsi lan penanganan I / O. Latihan Python uga bakal menehi gambaran babagan Programming Oriented Programming lan pengembangan aplikasi Graphical. Kursus iki bakal nerangake modul-modul lan modul-modul sing dhasar. Prasaja, gampang sinau sintaksis nekanake kemampuan maca lan saengga ngurangi biaya pemeliharaan program. Python ndhukung modul lan paket, sing nyengkuyung modularitas program lan reuse kode.

dislametaké

  • Mateni kode Python ing macem-macem lingkungan
  • Gunakake sintaks Python sing bener ing program Python
  • Gunakake aliran kontrol Python sing bener
  • Tulis program Python nggunakake macem-macem jinis data koleksi
  • Tulis fungsi Python diwasa ngarep
  • Gunakake akeh modul Python standar kayata os, sys, math, lan wektu
  • Trap macem-macem kasalahan liwat model Pengecualian Python Exception
  • Gunakake model IO ing Python kanggo maca lan nulis file disk
  • Nggawe kelas dhewe lan gunakake kelas Python sing ana
  • Mangertos lan gunakake paradigma Obyek Oriented ing program Python
  • Gunakake kemampuan Regular Regular Python kanggo verifikasi data

dimaksudaké pirsawan

  • Kelas iki kanggo siswa sing kepengin duwe gambaran teknis lan introduksi cepet kanggo Programming Python.

Prasyarat

  • Siswa mesthi wis ngrampungake Pembangunan Perangkat Lunak kanggo Non-Programmer wae utawa duwe sawetara pengalaman kanthi paling ora siji basa pamrograman. Biasane, mahasiswa ing kursus iki wis diprogram ing salah siji C, C ++, Jawa, Perl, Ruby, VB, utawa apa wae sing padha karo basa kasebut.

Course Outline Duration: 2 Days

  1. Pengantar Python
    • Pambuka
    • A Brief History of Python
    • Versi Python
    • Nginstal Python
    • Variabel lingkungan
    • Nglakokne Python saka Command Line
    • meneng
    • Ngedit Python Files
    • Dokumentasi Python
    • Njupuk Bantuan
    • Dynamic Types
    • Kata-kata Python Reserved
    • Naming Conventions
  2. Sintaks Python dhasar
    • Sintaks Dasar
    • komentar
    • Nilai-Nilai String
    • Metode String
    • Metode Format
    • Operator String
    • Jenis data numerik
    • Fungsi Konversi
    • Output Wikipedia
    • Input prasaja
    • Metode%
    • Fungsi print
  3. Komponen Basa
    • Indenting Requirements
    • Pernyataan yen
    • Operator Relasional lan Logis
    • Bit Wise Operators
    • Sementara Loop
    • break lan terus
    • Ing Loop
  4. koleksi
    • Pambuka
    • dhaptar
    • Tuples
    • Sets
    • dictionaries
    • Ngurutake Kamus
    • Nyalin Koleksi
    • Summary
  5. fungsi
    • Pambuka
    • Ngartèkaké Fungsi Panjenengan Dhewe
    • paramèter
    • Fungsi Dokumentasi
    • Keyword lan Opsional Parameter
    • Passing Collections to Function
    • Variabel Jumlah Argumen
    • Scope
    • fungsi
    • Lulus Fungsi menyang Fungsi
    • map
    • Filter
    • Fungsi Pemetaan ing Kamus
    • lambda
    • Fungsi batin
    • Penutup
  6. modul
    • modul
    • Modul Standar - sys
    • Standar Modul - math
    • Modul Standar - wektu
    • Fungsi Dir
  7. seng
    • Kasalahan
    • Runtime Error
    • Model Pengecualian
    • Hierarki Eksepsi
    • Ngatasi Multiple Exceptions
    • mundhakaken
    • tegese
  8. Input lan Output
    • Pambuka
    • Data stream
    • Nggawe Panjenengan Landasan Data Sendiri
    • Ngakses Mode
    • Tulis Data menyang Gambar
    • Reading Data From a File
    • Metode Gambar Tambahan
    • Nggunakake pipa minangka arus data
    • Ngatasi IO Pangecualian
    • Nggarap Direktori
    • Metadata
    • Modul pickle
  9. Kelas ing Python
    • Kelas ing Python
    • Prinsip Orientasi Obyek
    • Nggawe Kelas
    • Metode Instansi
    • File Organisasi
    • Metode khusus
    • Variabel Kelas
    • Pusaka
    • Polimorfisme
    • Tipe Identifikasi
    • Kelas Eksklusif Adat
  10. Ekspresi Reguler
    • Pambuka
    • Pertandingan Karakter Prasaja
    • Karakter khusus
    • Kelas Karakter
    • Pengertian
    • Karakter Dot
    • Pertarungan Lucu
    • Nggabungake
    • Cocog ing Wiwitan utawa Pungkasan
    • Objek Pencocokan
    • Substituting
    • Pisahake String
    • Ngumpulake Expressions Regular
    • Gendéra

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews