KoleksiPelatihan Kelas
register
IBM Q Radar SIEM Foundations

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Q Radar SIEM Foundation

QRadar SIEM nyedhiyakake visibilitas jero menyang aktivitas jaringan, user, lan aplikasi. Nyedhiyakake koleksi, normalisasi, korélasi, lan panyimpenan aman acara, mili, aset, lan kerentanan. Serangan sing ditindakake lan pelanggaran kebijakan sing disorot minangka pelanggaran. Mesthi wae, sampeyan sinau kanggo ngarahake antarmuka panganggo lan carane naliti panyelarasan. Sampeyan nggoleki lan nganalisa informasi saka QRadar SIEM nyimpakake kegiatan sing curiga. Latihan tangan nguatake skills sing dipelajari.

Prasyarat:

  • Dhasar TCP / IP skills jaringan
  • Pengetahuan sistem administrasi
  • Keahlian keamanan informasi dhasar

Course Outline Duration: 2 Days

  • Modul-1: Pambuka kanggo Keamanan IBM QRadar SIEM
  • Modul-2: Cara QRadar SIEM ngumpulake data keamanan
  • Modul-3: Nggunakake QRadar SIEM Dashboard
  • Modul-4: Investigasi sawijining pelanggaran sing dipicu dening acara
  • Modul-5: Investigasi acara-acara pelanggaran
  • Modul-6: Nggunakake profil aset kanggo nyelidiki panyebab
  • Modul-7: Investigasi pelanggaran sing dipicu dening mili
  • Modul-8: Nggunakake aturan lan pamblokiran bangunan
  • Modul-9: Nggawé laporan QRadar SIEM
  • Modul-10: Nindakake panyaring majeng

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews