Radware Alteon Level 1

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Radware Alteon Level 1

Latihan yayasan iki yaiku kanggo staf teknis sing melu instalasi lan pangopènan saklar Radium Alteon ADC, Seri 5 kanggo 8 saklar ADC. Kursus iki diwiwiti karo gambaran umum lan kalebu review rinci langkah-langkah sing dibutuhake nggunakake antar muka pengguna CLI lan GUI. Kursus iki kalebu Load Balancing (LB) kanggo protokol Layer 4 lan Layer 7 nggunakake kebijakan distribusi utawa terus-terusan. Standarisasi uga ngluwihi LB nggunakake dhuwur kasedhiya dijelasake rinci ing dina iki 3. Jejer tambahan dijamin kalebu dasar ngundhuh SSL, nginstal lan nganyari sertifikat, lan debugging onboard. Kabeh topik diterangake ing teori lan diimplementasine nggunakake latihan praktik tangan liwat akses remot menyang lingkungan lab virtual.

Prasyarat:

  • Para delegasi kudu duwe kawruh babagan jaringan IP lan protokol routing.

Course Outline Duration: 3 Days

  • Modul-1: Pambuka kanggo Radware
  • Modul-2: Ikhtisar Alteon
  • Modul-3: Gambaran Umum Teknis
  • Modul-4: Lapisan 2 lan 3 Management
  • Modul-5: Server Load Balancing
  • Modul-6: Persistensi
  • Modul-7: Isi Load Balancing
  • Modul-8: Akselerasi Aplikasi
  • Modul-9: Ketersediaan Dhuwur
  • Modul-10: Pemecahan masalah dasar
  • Modul-11: Tangan-On Lab

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews