Radware Alteon Level 2

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Radware Alteon Level 2

Latihan Alteon lanjutan iki kanggo staf teknis sing melu instalasi lan pangopènan saklar Radar Alteon ADC, Seri 4 menyang Seri 8. Tinjauan mesthi mandheg Load Balancing diliputi ing kursus pondhasi (# 500-101) lan terus kanthi waca load server kinerja Advanced, SLB transparan, lan Global SLB. Kajaba iku, mesthine kalebu nglebokake persiyapan SSL offloading, uga piranti lunak upgrade kanggo fitur ADC, debugging majeng, lan instalasi & konfigurasi Intelligence Traffic Management.

Prasyarat:

  • Kualifikasi sukses kursus (# 500-101) utawa minimal setahun (1) pengalaman instalasi pangopènan lan pangopènan.

Course Outline Duration: 4 Days

  • Review Load Balancing Server
  • Virtual Router Redundancy Review
  • 30.5 Updates
  • Lab
  • Global Server Load Balancing
  • Advanced Layer 7 Load Balancing
  • Modifikasi Header
  • Lab
  • Caching & Compression
  • Transparan Load Balancing
  • Inspeksi SSL Outbound
  • Lab
  • Ngatasi masalah
  • Manajemen Lanjutan
  • Manajemen Lintas & Bandwidth Intelligence
  • Lab

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews