KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Riverbed WAN200 Optimization Essentials

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Riverbed WAN200 Optimization Essentials

WAN200 Optimization Essentials limang dina iki ngenalaken perkenalan Riverstream Optimization System (RiOS) kanthi pengalaman instalasi lan konfigurasi ing tangan nggunakake Riverbed Steel Head, lan integrasi penyebaran piranti karo Controller Riverbed Steel Central, Mobile Head Steel, Interceptor Head Steel, lan perkakas Riverbed Steel Fusion.

Prasyarat:

  • Kawruh inter-jaringan sing kuat
  • Kawruh protokol routing
  • Pangerten desain jaringan lan pemecahan masalah
  • Kawruh dhasar pangurus sistem operasi

Course Outline Duration: 5 Days

  • Modul-1: Appliance Steelhead
  • Modul-2: Konsol Manajemen Pusat
  • Modul-3: Steelhead Mobile
  • Modul-4: Platform Layanan Virtual
  • Modul-5: Granit

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews