KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Konfigurasi Manager Pusat Sistem Microsoft Administering (M20703-1)

SCCM - Ngatur Training Center & Certification Training Center Configuration System Center

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

SCCM - Ngurus Kursus Training Manager Konfigurasi Pusat Sistem

Njaluk instruksi pakar lan praktek tangan configuring and managing clients and devices using Microsoft System Center v1511 Configuration Manager, Microsoft Intune, lan sistem situs sing gegandhengan. Ing limang dina iki, sampeyan bakal nemokake tugas-tugas manajemen saben dina, kalebu carane ngatur piranti lunak, kesehatan klien, persediaan hardware lan piranti lunak, aplikasi, lan integrasi karo Intune. Sampeyan uga bakal mangerteni carane ngoptimalake Sistem Pusat Endpoint Protection, ngatur kepatuhan, lan nggawe pitakon lan laporan manajemen. Kajaba iku, mesthi wae, bebarengan karo Microsoft Official 20695C, uga mbantu calon sertifikasi nyiyapake Ujian 70-696: Ngatur Piranti Enterprise lan Aplikasi.

Tujuan SCCM - Administering Training Center Configuration Manager

  • Nerangake fitur Konfigurasi Manager lan Intune kalebu, lan nerangake carane sampeyan bisa nggunakake fitur-fitur iki kanggo ngatur PC lan piranti seluler ing lingkungan perusahaan.
  • Siapkan infrastruktur manajemen, kalebu konfigurasi wates, kelompok wates, lan panemuan sumber, lan nggabungake manajemen piranti seluler karo Microsoft Exchange Server.
  • Nglebokake lan ngatur klien Konfigurasi Manager.
  • Ngonfigurasi, ngatur, lan ngawasi persediaan hardware lan piranti lunak, lan nggunakake pemetaan Asset Intelligence lan piranti lunak.
  • Ngenali lan atur cara paling tepat kanggo nyebarake lan ngatur isi sing digunakake kanggo panyebaran.
  • Ngedistribusikan, masang, lan ngawasi aplikasi kanggo pangguna ngatur lan sistem.
  • Njaga nganyari piranti lunak kanggo PC sing Konfigurasi Manager saged.
  • Gunakake Configuration Manager kanggo ngleksanakake Proteksi Endpoint.
  • Ngatur item konfigurasi, basis data, lan profil kanggo netepake lan ngatur setelan sing kompatibel lan akses data kanggo pangguna lan piranti.
  • Ngatur strategi penyebaran sistem operasi kanthi nggunakake Configuration Manager.
  • Ngatur piranti seluler kanthi nggunakake Konfigurasi Manager lan Intune.
  • Ngatur lan njaga situs Konfigurasi Manager.

Pengajar sing Disedhiyakake saka SCCM - Ngatur Sistem Manager Konfigurasi Manager

Iki mesthine kanggo profesional teknologi informasi (IT) sing berpengalaman, biasane digambarake minangka Enterprise Desktop Administrators (EDAs). EDAs ngirim, ngatur, lan njaga PC, perangkat, lan aplikasi ing organisasi medium, gedhe, lan perusahaan. Sawetara bagean saka pamirsa iki nggunakake, utawa arep digunakake, release Configuration Manager lan Intune kanggo ngelola lan masang PC, perangkat, lan aplikasi. Kanthi nggunakake Configuration Manager with Intune, EDAs uga bisa ndhukung skenario Bring Your Own Device (BYOD), manajemen piranti seluler, lan akses data sing aman ing platform sistem operasi umum, kayata Windows, Windows Phone, Apple iOS, lan Android.

Prasyarat kanggo SCCM - Ngatur Sistem Konfigurasi Konfigurasi Manager Pusat

Sadurunge nekani kursus iki, siswa kudu duwe kawruh kerja ing tingkat sistem-administrator ing ngisor iki:

  • Fundamental jaringan, kalebu protokol jaringan umum, topologi, hardware, media, routing, switching, lan addressing.
  • Prinsip-prinsip dhasar Domain Layanan (AD DS) lan pangurus AD DS.
  • Instalasi, konfigurasi, lan pemecahan masalah kanggo komputer pribadhi berbasis Windows.
  • Konsep dhasar infrastruktur kunci publik (PKI).
  • Pangerten dhasar skrip sintaks lan Windows PowerShell.
  • Pangerten dhasar peran lan layanan Windows Server.
  • Pangerten dhasar pilihan konfigurasi kanggo platform piranti lunak iOS, Android, lan Windows Mobile.

Siswa sing nliti pelatihan iki bisa nemokake prasyarat kanthi entuk kawruh lan skills kanthi padha karo aktivitas tangan, utawa kanthi nerusake kursus:

  • Course 20697-1: Nginstal lan Konfigurasi Windows 10
  • Course 20697-2: Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services

Course 20411: Ngatur Windows Server® 2012

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: Ngatur komputer lan piranti seluler ing modul perusahaan Iki nggambarake fitur sing Konfigurasi Manager lan Intune kalebu, lan rincian carane sampeyan bisa nggunakake solusi kasebut kanggo ngatur PC lan piranti seluler ing lingkungan perusahaan.

Pawulangan

  • Ringkesan manajemen sistem kanthi nggunakake solusi perusahaan-manajemen
  • Ringkesan arsitektur Konfigurasi Manager
  • Ringkesan setelan administratif Manager Konfigurasi
  • Alat kanggo ngawasi lan ngatasi masalah situs Konfigurasi Manager
  • Pambuka pitakon lan laporan

Lab: Nggoleki piranti Manager Konfigurasi

  • Nggoleki ing console Konfigurasi Manager
  • Nggunakake Windows PowerShell karo Konfigurasi Manager
  • Nggunakake Manager Service Manager Konfigurasi kanggo ngatur komponen
  • Situs monitoring lan status komponen
  • Mriksa file log kanthi nggunakake alat Konfigurasi Manager Trace

Lab: Nggawe pitakon, lan configuring Layanan Reporting

  • Nggawe data pitakon
  • Nggawe pitakon subselect
  • Konfigurasi titik Layanan Pelaporan
  • Nggawe laporan kanthi nggunakake Report Builder

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Nerangake carane nggunakake Manager Konfigurasi kanggo ngatasi tantangan ngatur sistem lan pangguna ing perusahaan dina iki.
  • Jelas arsitektur Konfigurasi Manager.
  • Jelasake alat manajemen sing digunakake kanggo nindakake fungsi administratif kanggo Konfigurasi Manager.
  • Nerangake alat sing sampeyan gunakake kanggo ngawasi lan ngatasi masalah situs Konfigurasi Manager.
  • Jroning pitakon lan lapuran Konfigurasi Manager.

Modul 2: Nyiyapake infrastruktur manajemen kanggo ndhukung PC lan perangkat seluler. Modul iki nerangake cara nyiyapake infrastruktur manajemen, kalebu konfigurasi wates, kelompok wates, lan penemuan sumber. Tambahan kasebut nggambarake carane Konfigurasi Manager berinteraksi karo lingkungan Microsoft Exchange Server kanggo nemokake lan ngatur piranti seluler.

Pawulangan

  • Konfigurasi wates situs lan kelompok wates
  • Konfigurasi pamanggih sumber
  • Konfigurasi Exchange Server Connector kanggo manajemen piranti seluler
  • Ngonfigurasi koleksi pengguna lan piranti

Lab: Konfigurasi wates lan panemuan sumber daya

  • Konfigurasi wates-wates lan kelompok-kelompok wates
  • Ngonfigurasi metode panemuan Active Directory

Lab: Ngonfigurasi koleksi pengguna lan piranti

  • Nggawe koleksi piranti
  • Nggawe koleksi panganggo
  • Konfigurasi jendela pangopènan

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Ngatur wates lan kelompok wates.
  • Ngatur panemuan sumber.
  • Ngatur konektor Exchange Server.
  • Ngatur konektor Microsoft Intune kanggo manajemen piranti seluler.
  • Ngatur koleksi piranti lan piranti.

Modul 3: Deploying and managing clientsThis modul nerangake sistem operasi lan piranti sing didhukung, persyaratan piranti lunak, lan cara sing beda kanggo nginstal klien Konfigurasi Manager. Modul iki uga nggambarake sawetara setelan klien standar lan adat sing sampeyan bisa ngatur. Sawise nginstal piranti lunak klien, sampeyan bisa ngatur setelan klien kanggo nindakake tugas manajemen rutin.

Pawulangan

  • Ringkesan klien Manager Konfigurasi
  • Nggunakake klien Konfigurasi Manager
  • Konfigurasi lan ngawasi status klien
  • Ngatur setelan klien ing Konfigurasi Manager

Lab: Nggunakake piranti lunak klien Konfigurasi Microsoft System Center

  • Nyiapake situs kasebut kanggo Instalasi klien
  • Nggunakake perangkat lunak klien Konfigurasi Manager kanthi nggunakake instalasi push klien

Lab: Konfigurasi lan ngawasi status klien

  • Konfigurasi lan ngawasi status kesehatan klien

Lab: Ngatur Setelan Klien

  • Configuring client settings

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Nerangake syarat lan pertimbangan kanggo nginstal perangkat lunak klien Konfigurasi Manager.
  • Nglebokaké piranti klien Manager Konfigurasi.
  • Ngatur lan ngawasi status klien.
  • Ngatur setelan klien.

Modul 4: Ngatur persediaan kanggo PC lan aplikasi Modul iki nggambarake proses koleksi persediaan. Tambahan, rincian babagan carane ngatur, ngatur, lan ngawasi persediaan hardware lan piranti lunak, lan nggunakake fitur metering Asset Intelligence lan piranti lunak.

Pawulangan

  • Ringkesan koleksi inventori
  • Konfigurasi persediaan hardware lan software
  • Ngatur koleksi inventaris
  • Konfigurasi metering piranti lunak
  • Konfigurasi lan ngatur Asset Intelligence

Lab: Configuring and managing collection inventory

  • Konfigurasi lan ngatur persediaan hardware

Lab: Configuring metering software

  • Konfigurasi metering piranti lunak

Lab: Configuring and managing Asset Intelligence

  • Nyiapake situs kanggo Asset Intelligence
  • Configuring Asset Intelligence
  • Ngawasi perjanjian lisensi kanthi nggunakake Asset Intelligence
  • Ndeleng laporan Asset Intelligence

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jlentrehake koleksi inventaris.
  • Ngatur lan ngumpulake persediaan hardware lan piranti lunak.
  • Ngatur koleksi persediaan.
  • Ngatur metering piranti lunak.
  • Ngatur Asset Intelligence.

Modul 5: Distribusi lan ngatur isi sing digunakake kanggo penyebaran Modul iki nemtokake cara kanggo ngenali lan ngatur cara paling tepat kanggo nyebarake lan ngatur isi sing digunakake kanggo panyebaran.

Pawulangan

  • Nyiyapake infrastruktur kanggo manajemen isi
  • Distribusi lan ngatur isi distribusi

Lab: Distribusi lan ngatur konten kanggo panyebaran

  • Nginstal titik distribusi anyar
  • Ngatur distribusi isi

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Siapake infrastruktur kanggo manajemen isi.
  • Distribusi lan ngatur isi distribusi.

Modul 6: Deploying and managing applicationsThis module explains describes the method for creating, deploying, and managing applications with Configuration Manager. Uga nerangake carane nggunakake Pusat Software lan Katalog Aplikasi kanggo nginstal aplikasi sing kasedhiya lan ngatur deployments ing aplikasi ora konvensional. Kajaba iku, iki nggambarake cara nginstal aplikasi Windows 10 lan aplikasi virtualisasi.

Pawulangan

  • Ringkesan manajemen aplikasi
  • Nggawe aplikasi
  • Nggunakake aplikasi
  • Ngatur aplikasi
  • Nganggo aplikasi virtual kanthi nggunakake System Manager Configuration Manager (opsional)
  • Deploying lan ngatur aplikasi Windows Store

Lab: Nggawe lan masang aplikasi

  • Nginstal lan nyinkronake peran Cataloglet Aplikasi
  • Nggawe aplikasi karo syarat
  • Nggunakake aplikasi

Lab: Ngatur aplikasi supersedence lan aman

  • Ngatur aplikasi supersedence
  • Mbusak instal aplikasi Excel Viewer

Lab: Nggunakake aplikasi virtual kanthi nggunakake Configuration Manager (Opsional)

  • Konfigurasi dhukungan kanggo Virtualisasi Aplikasi Microsoft (App-V)
  • Nganggo aplikasi virtual

Lab: Nggunakake Konfigurasi Manager kanggo masang aplikasi Windows Store

  • Konfigurasi dhukungan kanggo sideloading aplikasi Windows Store
  • Konfigurasi aplikasi Windows Store
  • Nuduhake aplikasi Windows 10 menyang pangguna

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jlentrehake fitur manajemen aplikasi Manager Konfigurasi.
  • Nggawe applications.Deploy applications.
  • Ngatur aplikasi.
  • Ngatur lan deploy aplikasi virtual.
  • Ngatur lan deploy apps Windows Store.

Modul 7: Ngramut nganyari piranti lunak kanggo ngatur PC Modul iki nerangake cara nggunakake fitur nganyari piranti lunak ing Manager Konfigurasi kanggo ngleksanakake proses manajemen end-to-end kanggo tugas rumit kanggo ngenali, ngganti, lan ngawasi piranti lunak anyar kanggo klien Manager Konfigurasi

.Lessons

  • Proses nganyari piranti lunak
  • Nyiyapake situs Manager Konfigurasi kanggo nganyari piranti lunak
  • Ngatur nganyari piranti lunak
  • Konfigurasi aturan penyebaran otomatis
  • Nganyari piranti lunak lan nganyari piranti lunak

Lab: Konfigurasi situs kanggo nganyari piranti lunak

  • Konfigurasi lan nyinkronake titik nganyari piranti lunak

Lab: Nggunakake lan ngatur nganyari piranti lunak

  • Nentokake patuhi software-update
  • Nggunakake perangkat lunak anyar kanggo klien
  • Konfigurasi aturan penyebaran otomatis

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Nerangake carane fitur nganyari piranti lunak terintegrasi karo Konfigurasi Manager.
  • Siapake situs Konfigurasi Manager kanggo nganyari piranti lunak.
  • Ngatur evaluasi lan panyebaran piranti lunak anyar.
  • Ngatur aturan penyebaran otomatis.
  • Monitor lan troubleshoot nganyari piranti lunak.

Modul 8: Ngimplementasikan Proteksi Endpoint kanggo PC sing dikelolaTesthisi iki nerangake carane nggunakake Konfigurasi Manager kanggo ngleksanakake Proteksi Endpoint.

Pawulangan

  • Ringkesan Proteksi Endpoint ing Konfigurasi Manager
  • Konfigurasi, penyebaran, lan ngawasi kawicaksanan Perlindungan Endpoint

Lab: Ngleksanakake Proteksi Endpoint Microsoft System Center

  • Konfigurasi titik pusat lan setelan klien Pusat Endpoint Perlindungan
  • Konfigurasi lan penyebaran kawicaksanan Perlindungan Endpoint
  • Ngawasi Perlindungan Endpoint

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Ngatur Pangreksan Endpoint kanggo ndeteksi lan ngatasi kerentanan malware lan keamanan.
  • Ngonfigurasi, masang, lan ngatur kawicaksanan Pangreksan Endpoint.

Modul 9: Ngatur kepatuhan lan ngamanake akses data Modul iki nemtokake cara ngatur item, baseline, lan profil konfigurasi kanggo netepake lan ngatur setelan sing kompatibel lan akses data kanggo pangguna lan piranti.

Pawulangan

  • Ringkesan setelan tundhuk
  • Configuring settings compliance
  • Ndeleng asil kepatuhan
  • Ngatur sumber lan akses data

Lab: Ngatur setelan kepatuhan

  • Ngatur item konfigurasi lan garis
  • Ndeleng setelan lan laporan sing selaras
  • Configuring remediation in compliance
  • Nggunakake informasi kepeksa kanggo nggawe koleksi

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jlentrehake fitur setelan kepatuhan.
  • Ngatur setelan sing selaras.
  • Ndeleng asil kepatuhan.
  • Ngatur sumber lan akses data.

Modul 10: Ngatur panyebaran sistem operasi Iki modul nerangake carane nggunakake Konfigurasi Manager kanggo nggawe strategi kanggo penyebaran sistem operasi.

Pawulangan

  • Ringkesan penyebaran sistem operasi
  • Nyiapake situs kanggo penyebaran sistem operasi
  • Nggunakake sistem operasi

Lab: Nyiyapake situs kanggo penyebaran sistem operasi

  • Ngatur peran sistem situs sing digunakake kanggo ndhukung panyebaran sistem operasi
  • Ngatur paket kanggo ndhukung panyebaran sistem operasi

Lab: Nggunakake gambar sistem operasi kanggo instalasi gundhul

  • Nyiapake gambar sistem operasi
  • Nggawe urutan tugas kanggo masang gambar
  • Nggunakake gambar

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jelas istilah, komponen, lan cara sing digunakake kanggo nggunakake sistem operasi kanthi nggunakake System Center Configuration Manager.
  • Nerangake cara nyiyapake situs kanggo penyebaran sistem operasi.
  • Nerangake proses sing digunakake kanggo nggandhengake gambar sistem operasi.

Modul 11: Manajemen piranti seluler nggunakake Konfigurasi Manager lan modul Microsoft IntuneThis nerangake cara ngatur piranti seluler kanthi nggunakake Konfigurasi Manager lan Intune.

Pawulangan

  • Ringkesan manajemen piranti seluler
  • Ngatur piranti seluler karo infrastruktur ing premis
  • Ngatur piranti seluler kanthi nggunakake Konfigurasi Manager lan Intune
  • Ngatur setelan lan nglindhungi data ing piranti seluler
  • Nggunakake aplikasi seluler ing piranti seluler

Lab: Ngatur piranti seluler kanthi infrastruktur ing premis

  • Nyiyapake prasyarat Konfigurasi Manager kanggo manajemen piranti seluler ing panggonan
  • Ndaftar lan konfigurasi piranti seluler Windows Phone 10

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jlentrehake manajemen piranti seluler.
  • Ngatur piranti seluler kanthi infrastruktur ing premis.
  • Ngatur piranti seluler kanthi nggunakake Konfigurasi Manager lan Intune.
  • Ngatur setelan lan nglindhungi data ing piranti seluler.
  • Deploy aplikasi menyang piranti seluler.

Modul 12: Ngatur lan njaga situs Konfigurasi ManagerIklan modul iki nerangake carane nggunakake ngatur lan njaga situs Konfigurasi Manager. Iku nggambarake administrasi basis peran, Alat Remot, lan tugas pangopènan situs sing bisa diatur kanthi nggunakake Manager Konfigurasi. Tambahan uga nerangake cara gawe serep lan mbalekake sistem situs Konfigurasi Manager.

Pawulangan

  • Konfigurasi administrasi berbasis peran
  • Ngonfigurasi alat remot
  • Ringkesan pangaturan situs Konfigurasi Manager
  • Nggawe cadangan lan pemulihan situs Konfigurasi Manager

Lab: Configuring administration based role

  • Konfigurasi papan anyar kanggo pangurus Toronto
  • Konfigurasi pangurus administratif anyar

Lab: Configuring Remote Tools

  • Konfigurasi setelan lan ijin klien Remote Alat
  • Ngatur komputer kanthi nggunakake Remote Control

Lab: Ndhukung situs Manager Konfigurasi

  • Konfigurasi tugas pangopènan ing Konfigurasi Manager
  • Konfigurasi situs backupBackup Site Server task
  • Mbalekake situs saka serep

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Njlèntrèhaké peran dhasar
  • Nerangake carane nggunakake peran keamanan standar.
  • Nerangake cakupan keamanan.
  • Nerangake carane nambah pangguna administratif kanggo Konfigurasi Manager.
  • Nerangake carane nggunakake laporan kanggo administrasi dhasar.
  • Ngleksanakke peran dhasar.
 

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Administering System Center Configuration Manager (SCCM) latihan ing gurgaon
  • Administering System Center Configuration Manager (SCCM) biaya sertifikat ing Gurgaon
  • Institute for Administering Configuration Manager System Center (SCCM) ing gurgaon
  • Administering System Center Configuration Manager (SCCM) di Gurgaon
  • Ndhaptasi System Center Configuration Manager (SCCM) sertifikat ing gurgaon
  • Administering System Center Configuration Manager (SCCM) ing Gurgaon
  • Konfigurasi Manager Pusat Sistem Best Manager (SCCM) Online Training
  • Ngatur Training Center Configuration Manager (SCCM)