KoleksiPelatihan Kelas
register

aplikasi - ecureSphere Web Application Firewall (WAF)

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

SecureSphere Web Application Firewall (WAF)

Training Web Application Firewall (WAF) Imperva SecureSphere iku kursus patang dinten, praktis ingkang nampilaken instruksi lan pengalaman lab ingkang wonten ing lingkungan IT simulasi. Siswa sinau lan praktek carane ngetrapake aplikasi web kanthi nggunakake industri sing ngetokake SecureSphere WAF. Menuju tujuan kasebut, siswa bakal ngasilake lalu lintas lan nindakake serangan marang server lab kanggo mirsani dhisik carane SecureSphere sinau lan nglindhungi sumber kasebut.

Prasyarat:

  • Kawruh dhasar babagan jaringan
  • Windows Server lan / utawa UNIX skills
  • Pengalaman Internet lan TCP / IP

Course Outline Duration: 4 Days

  • Administrasi SecureSphere:
    • Pambuka kanggo SecureSphere
    • Modeling the Datacenter Dilindhungi
    • konfigurasi
    • Pambuka Kebijakan
    • Tindakan Pengarsipan lan Pemberitahuan
    • Tandha lan ngawasi
    • Reporting
    • administrasi
  • Web Application Firewall:
    • Discovery
    • Web Dynamic Profiling
    • Kebijakan Web Lanjut
    • ThreatRadar
    • Integrasi njaba karo WAF
    • tuning
    • NEW

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews