KoleksiPelatihan Kelas
register

selenium majeng

Selenium Advanced Training & Certification Course

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Selenium Advance

Kursus level tingkat lanjut iki dirancang kanggo ngusir profesional penguji sing nggunakake Selenium kanggo tingkat skill anyar kanthi alat kasebut. Testers bakal sinau cara migunakake fitur Selenium lanjut kanggo nambah serat tes otomatis Selenium nggunakake Eclipse IDE Editor. Instruksi tangan diwenehake kanggo wong-wong sing pengin njelajah kekuwatan nggunakake Selenium.WebDriver dirancang kanggo nawakake antarmuka pamrograman sederhana lan ringkes uga alamat sawetara keterbatasan ing Selenium-RC API. Pelatihan iki asline direncanakake kanggo sing profesional sing nduweni pangerten babagan Jawa dasar lan selenium. Saiki, Selenium WebDriver 2 minangka alat sing paling ditampa. Fokus ing aplikasi praktis saka Selenium kanggo ngatasi tantangan testing otomatis web kanthi kecanggihan.

dislametaké

  • Nggunakna teknik pemrograman maju kanggo ngiringi selenium
  • Pakaryan karo Verifikasi sing basis lan Express Regular
  • Ngatasi Pangecualian sing nyegah Execution Test
  • Nindakake panggilan SQL kanggo verifikasi data
  • Nelusur kanthi teliti obyek web
  • Dinamis nyekel data saka kontrol web
  • Desain kerangka pengujian data-driven ing Selenium
  • Nggawe pangujian pangguna sing disebarake kanggo nguji tes multi-pengguna (tes Selenium Grid)

dimaksudaké pirsawan

Penonton target yaiku testers piranti lunak sing ngupaya ngotomatisasi aplikasi web kanthi nggunakake selenium ing tingkat teknis dhuwur. Kursus iki dirancang utamane kanggo tes profesional sing nggunakake selenium. Penonton bisa uga kalebu para praktisi, manajer, utawa pimpinan tim sing tanggung jawab kanggo sesambungan karo penguji utawa sing kudu njamin supaya alat kasebut diimplementasikake kanthi lengkap lan tepat.

Prasyarat

    • Paling ora 3 sasi pengalaman ngleksanakake pengujian otomatis karo Selenium (disaranake)

or

  • Kursus ITS: Pengantar Selenium
  • Sawetara pengalaman pangembangan piranti lunak (disaranake)
  • Pangerten umum aplikasi basis web (dikarepake)
  • Pengetahuan pamrograman Jawa ora minangka prasyarat kanggo kursus iki, nanging pengetahuan kasebut bermanfaat.

Course Outline Duration: 3 Days

Chapter 1: More advanced Features in Selenium

  • Injeksi JavaScript
  • Robot API kanggo kontrol adhedhasar jendhela 20
  • Latihan 1.1 - Nggunakake API Robot
  • Nguji pangunggahan berkas lan undhuhan
  • Latihan 1.2 - Nguji Gambar Ngunduh lan ngunduh
  • Penangan Tanggal Wektu Picker nggunakake Selenium
  • Latihan 1.3 - Testing Date Picker
  • Kesalahan SSL Certificate Penanganan ing Selenium
  • Ngleksanani 1.4 - Ngatasi Kesalahan SSL
  • Nglakoni kode adhedhasar JavaScript nggunakake Selenium Webdriver
  • Cara Nggoleki tautan Broken nggunakake Selenium Webdriver
  • Nangani Cookies ing WebDriver Selenium
  • Seret lan Selehake ing Webdriver

Chapter 2: AJAX, Listener & dynamic applications

  • Objek dinamis - variabel xpaths
  • Dynamic Web Table Handling
  • Ngleksanani 2.1 - Nggarap Tabel Web Dynamic
  • Ngendhog AJAX Drop-Downs
  • Muter liwat menu lan pigura kanthi nggunakake kelas Tindakan.
  • Latihan 2.2 - Ngerjain Kelas Tindakan
  • Klik tengen ing obyek

Chapter 3: Web Tables

  • Apa Tabel Web
  • Ngecor data saka tabel web
  • Conto ing Tabel Web statis lan dinamis
  • Nggawe fungsi sing bisa digunakke kanggo Tabel Web
  • Latihan 3.1 - Nggawe fungsi sing bisa digunakke kanggo Tabel Web

Chapter 4: Database testing using web driver

  • Nginstal Database MySQL
  • Gambaran Umum ing Interface Sambungan, Interface Statement, Statement Preapared lan Interface Resultset.
  • Program conto kanggo Ngakses Database.
  • Sawetara conto milih, UPDTE lan DELETE queies
  • Latihan 4.1 - Fungsi pangujian Database
  • Sawetara conto Webdriver nggunakake Data dijupuk saka Database

Chapter 5 : DataDriven Framework using TestNG

  • Kelas Test Base Test nggunakake annotation testNG
  • Reading XPATHS, Configuration from properties file
  • Ngleksanakke WebDriver implisit ngenteni nggunakake WebdriverWait
  • Mbangun fungsi sarana
  • Tes implementasi, batch running them and parameterization using xls file
  • Latihan .1 - Kasus Gunakake Handson nganggo pendekatan Data Driven
  • Ngontrol urutan eksekusi saka XLS Files

Chapter 6: Page Objects & Page Factory Framework using TestNG

  • Skenario Kasus Kasus dipindahake nggunakake Pola Pabrik Kaca lan TestNG

Chapter 7: Reporting

  • Nginstal Plugin Laporan Lengkap ing Eclipse
  • Metode ing Laporan Lengkap
  • Latihan 6.1 - Pelaksanaan Laporan Lengkap

Chapter 8: Maven Project Management Tool

  • Integrasi Selenium karo Alat Binaan: Maven
  • Integrasi karo Mekanisme Reporting Advanced
  • Integrasi karo Log4j Reporting Library
  • Pengembangan Platform Otomasi: Desktop, RESTapi, Ponsel
  • Perbandingan Ant lan Maven
  • Instalasi Maven
  • Ngerti Struktur Maven
  • Nggawe Proyek Maven ing Eclipse
  • Maven Build Cycles
  • Sample Demo Build Session of Maven Project
  • Understanding Dependencies Maven
  • Ngerti Maven Repositories
  • Latihan 7.1 - Demon Integrasi Maven Eclipse

Bab 9: Integrasi Integrasi Testing nggunakake Jenkins

  • Apa Jenkins
  • Alat Bantu Integrasi Integrasi
  • Carane nginstal Jenkins
  • Cara nggawe proyek prasaja
  • Latihan 8.1 - Nggawé Proyek ing Jenkins
  • Nggabungake Jenkins menyang Proyek
  • Nggabungake Jenkins karo Eclipse
  • Ngleksanani 8.2 - Nggabungake Jenkins karo Eclipse

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews