KoleksiPelatihan Kelas
wektu5 Days
register
Selenium karo epochs sadurungé

Selenium with Course Training & Certification

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Selenium karo Appium Training

Iki rincian kursus Fungsional lan Regression Pengujian otomatis nggunakake selenium. Iku nandheske ing implementasine praktis kabeh konsep Selenium. Appium mbisakake Android otomatis & iOS nggunakake Selenium WebDriver. WebDriver bindings padha bisa digunakake ing seluler & web.

Tujuan Selenium karo Course Appium

  • Open Source
    • Apache 2.0
  • Cross Platform
    • Test Android ing OS X, Windows, Linux
    • Test iOS ing OS X
  • Native, Mobile Web, Hybrid
  • Sembarang basa. Sembarang kerangka.
    • Ora ana owah-owahan app utawa akses kode sumber sing dibutuhake.

Khalayak sing Dituju kanggo Selenium karo Certification Appium

  • Pengguna anyar Selenium sing kudu ngotomatisasi testing manual lan verifikasi kanthi cepet.
  • Pengguna sing bakal nganggep peran timbal teknis utawa peran timbal tim kanthi nggunakake alat tes otomatis.
  • Pengguna sing saiki duwe Selenium sing kudu ngatur lan ningkatake tes otomatis liwat skrip.

Prasyarat kanggo Selenium karo Certification Appium

Ngenali babagan:

  • Windows lan situs web lan browser
  • Konsep pangujian apik
  • Kawruh Jawa dasar
  • Kawruh babagan HTML
  • Kabeh sistem siap karo persiyapan sing dibutuhake

Course Outline Duration: 5 Days

  • Ngenalke Selenium
    • Kabutuhan lingkungan kanggo selenium
    • Browser sing Didhukung lan Platform
  • Element Locator
    • Proses Identifikasi Objek
    • Instalasi Firebug lan Firepath
    • Nggarap Firebug lan FirePath
    • Ngenali WebElements nggunakake id, jeneng, linkname, kelas, xpath, tagname, CSS
    • Ekspresi Reguler
  • Selenium Web Driver
    • Pambuka saka pembalap Web Selenium
    • Selenium WebDriver Vs Selenium RC
    • Arsitektur Web Driver
    • Ngundhuh lan ngonfigurasi Webdriver ing gerhana
    • Pembalap kanggo Firefox, IE, Chrome, Unit HTML
    • Profil Firefox
    • Selenium-WebDriver API Perintah dan Operasi
    • Nggawe Skrip Test ing WebDriver
  • Kontrol Kontrol
    • Ngakses kothak Input
    • Ngakses Kothak Kothak kanthi nggunakake Pilih lan Dhaftar
    • Ngakses Cek ing kothak nganggo conto
    • Ngakses Kirim Tombol nganggo conto
    • Ngakses Tautan karo conto
    • Ngecek Data saka WebTable
    • Ngecek Data saka WebList
  • Sinkronisasi
    • Apa sinkronisasi?
    • Thread.sleep
    • Implikesa Tunggu
    • Mbatalake Tunggu
    • Nangani aplikasi Ajax
  • Ndhukung Dynamic Objects
    • Nemokake Multiple Objects
    • Ngelajengake liwat Tabel Web
    • Traversing liwat Dhaftar Web
    • Ndhukung Dynamic Objects
    • Nggawe xpaths ing RunTime
  • Nggawe Skrip Test ing WebDriver
    • Njupuk gambar karo WebDriver
    • Eksekusi browser lintas
    • Pembalap kanggo Firefox, IE, Chrome, Unit HTML
    • Profil Firefox
  • verifikasi
    • Verifikasi sifat saka unsur web
    • Ngonfirmasi judhul, kothak teks, Tombol ditlik, pranala
    • Assertions
  • Nangani Events ing kaca web
    • Acara keyboard
    • Mouse Events
  • Nangani Pop-up Windows
    • Nangani JavaScript Alerts

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews