KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Skype-kanggo-Bisnis-Logo

Kursus Skype for Business & Certification

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Gambaran Umum Skype for Business Training

Kursus iki nyedhiyakake mahasiswa kanthi kawruh lan skills sing dibutuhake kanggo ngrancang, nyebarke, ngatur, lan ngatur solusi Skype for Business 2015. Murid-murid bakal sinau babagan deployment multi-site lan Highly available Skype for Infrastruktur Business sing ndhukung instant messaging, conferencing, Chat Terus, arsip, lan monitoring. Siswa uga bakal sinau cara ngatur lan njaga infrastruktur lan cara ngatasi masalah sing bisa muncul. Course iki fokus utamane ing penyebaran Skype for Business, nanging ora kalebu informasi babagan nggabungake penyebaran pangguna nang ono karo Skype for Business Online lan cara migrasi saka versi Lync Server sadurunge. Iki mesthi mbantu siswa nyiapake Ujian 70-334.

Tujuan Skype kanggo Business Training

  • Jelasake skenario Skype for Business 2015 lan ngrancang topologi Skype for Business 2015.
  • Instal lan implementasi Skype for Business Server 2015.
  • Ngatur Skype kanggo Business Server 2015 kanthi nggunakake macem-macem tools.
  • Ngatur pangguna lan klien ing Skype for Business 2015.
  • Ngonfigurasi lan ngaplikake konferensi ing Skype for Business 2015.
  • Ngleksanakake opsi tambahan konferensi, kayata konferensi cetha, Sistem Skype Microsoft Skype (SRS), lan Skype Meeting Broadcast.
  • Desain lan ngimplementasikan pemantauan lan arsip ing Skype for Business 2015.
  • Nglebokaké akses eksternal Skype for Business 2015.
  • Ngleksanakake Pengobrol terus di Skype for Business 2015.
  • Ngleksanakake dhuwur ing Skype for Business 2015.
  • Laksanakan recovery bencana ing Skype for Business 2015.
  • Desain lan deploying Skype hibrida kanggo lingkungan Bisnis.
  • Rencana lan ngapikake upgrade saka Lync Server kanggo Skype kanggo Business Server 2015.

Penonton sing diwenehi kursus Skype for Business

Penonton utama kanggo kursus iki yaiku profesional teknologi informasi (IT) sing tanggung jawab kanggo penyebaran Skype for Business 2015 ing organisasi mereka. Ngalami versi Lync Server sing sadurunge bermanfaat nanging ora dibutuhake kanggo njupuk kursus iki. Siswa kudu pinter karo Active Directory Domain Services (AD DS), jaringan data, lan standar lan komponen telekomunikasi sing ndhukung konfigurasi Skype for Business. Siswa uga kudu kenal karo Microsoft Exchange Server lan Microsoft Office 365.Penonton secondary kanggo kursus iki kalebu profesional IT sing planning kanggo njupuk ujian 70-334: Solusi inti saka skype kanggo bisnis 2015 minangka ujian sing mandiri utawa minangka bagian saka requirement kanggo Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Ujian sertifikat komunikasi.

Prasyarat kanggo Skype kanggo Business Certification

Saliyane pengalaman profesional, siswa sing nderek latihan iki kudu duwe:

  • Minimal rong taun pengalaman ngatur Windows Server 2012 utawa Windows Server 2008 R2.
  • Minimal rong taun pengalaman nggarap AD DS.
  • Minimal rong taun pengalaman nggarap resolusi jeneng, kalebu Domain Name System (DNS).
  • Pengalaman nggarap sertifikat, kalebu sertifikat kunci publik (PKI).
  • Pengalaman nggarap antarmuka baris perintah Windows PowerShell.
  • Pangerten babagan jaringan data lan standar lan komponen telekomunikasi.

Course Outline Duration: 5 Days

Modul 1: Desain lan Arsitektur Skype kanggo Business Server 2015 Modul iki nggambarake komponen lan fitur tingkat dhuwur saka Skype for Business 2015. Iku uga nggambarake cara kerja karo piranti administratif Skype for Business, komponen utama Skype for Business Online, lan bebarengan karo server Skype for Business Server 2015 ing premi.

  • Ringkesan Skype kanggo Komponen lan Fitur Business
  • Pambuka kanggo Alat Administratif Skype kanggo Business

Lab: Merancang lan Nggawe Topologi Skype for Business Server

  • Merancang lan Nggawe Topologi
  • Nganyari Topologi kanggo Situs New York

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jelas komponen lan fitur Skype for Business 2015 tingkat dhuwur.
  • Tugas karo piranti administratif Skype kanggo Bisnis.

Modul 2: Nginstal lan Ngleksanakake Skype kanggo Business Server 2015This modul nerangake dependensi eksternal kanggo Skype for Business Server. Iki nggambarake persyaratan domain Protokol Sisi (SIP) (SIP) kanggo njamin implementasine sukses. Modul iki uga nerangake carane nginstal Skype for Business Server, lan nggambarake carane Skype for Business Server digabung karo Exchange Server lan Microsoft SharePoint Server.Lessons

  • Dependensi server lan Service
  • Planning SIP Domains
  • Nginstal Skype kanggo Business Server
  • Nggabungake Skype kanggo Business Server karo Exchange Server lan SharePoint Server

Lab: Configuring DNS and Simple URLs for Skype for Business Server

  • Configuring Records DNS sing Dibutuhake lan URL Wikipedia kanggo Skype kanggo Business Server

Lab: Deployment Skype for Business Server

  • Instalasi lan Konfigurasi Skype kanggo Business Server
  • Nginstal Sertifikat Server Skype kanggo Business

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Ngenali dependensi eksternal kanggo Skype for Business Server 2015.
  • Ngenali persyaratan domain SIP kanggo njamin implementasine sukses.
  • Instal Skype kanggo Business Server.
  • Jelas babagan carane Skype for Business Server nggabungake karo Exchange Server lan SharePoint Server.

Modul 3: Administering Skype for Business Server 2015 Modul iki nerangake cara ngatur lan ngatur Skype for Business Server kanthi nggunakake Skype for Business Server Control Panel lan Skype for Business Server Management Shell. Iku uga nggambarake carane nggawe script Skype for Business migunani kanggo ngotomatisasi proses. Tambahan, iki nuduhake carane ngleksanakake kontrol akses berbasis peran (RBAC) ing Skype for Business lan cara nggunakake Cethek lan alat Test penting kanggo mbecike Skype for Business. Pawulangan

  • Nggunakake Skype kanggo Business Server Control Panel
  • Nggunakake Skype kanggo Business Server Management Shell
  • Ngleksanakake Kontrol Akses Peranan
  • Nggunakake Test Cmdlets
  • Piranti kanggo Ngatasi Masalah Skype for Business

Lab: Nggunakake Alat Administratif kanggo Ngatur Skype kanggo Business Server

  • Nginstal Skype kanggo Alat Administratif Bisnis ing Klien Windows 10
  • Nggunakake Skype kanggo Business Server Control Panel
  • Nggunakake Skype kanggo Business Server Management Shell

Lab: Nggunakake Piranti Troubelan Skype kanggo Business

  • Nggunakake Skype kanggo Business Server Shell Shell Cmdlets kanggo Nggawe Struktur RBAC
  • Nggunakake Layanan Logging Terpusat
  • Nindakake Jaringan Capture kanthi Nggunakake Message Analyzer

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Gunakake Skype for Business Server Control Panel.
  • Gunakake Skype for Business Server Management Shell.
  • Nglakokaké RBAC ing Skype for Business 2015.
  • Gunakake cmdlets test penting.
  • Gunakake macem-macem tools kanggo mbecike Skype for Business.

Modul 4: Configuring Users and Klien ing Skype for Business 2015This modul nerangake carane ngatur pangguna kanthi nggunakake Skype for Business Server Control Panel lan Skype for Business Server Manajemen Shell. Iku banjur nggambarake carane nggunakake Skype for Business klien lan nerangake proses mlebu, pendaftaran, lan otentikasi kanggo klien Skype for Business. Uga nerangake cara ngatur kawicaksanan lan kawicaksanan klompok. Pungkasan, nerangake carane ngatur Skype for Business Address Book. Pawulangan

  • Konfigurasi Pangguna
  • Deploying Skype for Business Client
  • Registrasi, Mlebu, lan Otentikasi
  • Konfigurasi Skype for Business Policy Clients
  • Ngatur Skype kanggo Buku Alamat Bisnis

Lab: Configuring Users and Clients in Skype for Business 2015

  • Ngaktifake Skype Kanggo Business kanthi Nggunakake Shell Manajemen
  • Ngatasi masalah Isu Pangguna Anggota

Lab: Configuring Policies lan Address Address ing Skype for Business Server

  • Konfigurasi Kebijakan Klien
  • Konfigurasi Buku Alamat

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Ngatur pangguna kanthi nggunakake Skype for Business Server Control Panel lan Skype for Business Server Manajemen Shell.
  • Masang klien Skype kanggo Business.
  • Nerangake proses registrasi, log-in, lan otentikasi kanggo klien Skype for Business.
  • Ngatur kawicaksanan lan Kebijakan Grup.
  • Nerangake carane ngatur Skype kanggo Buku Alamat Bisnis.

Modul 5: Configuring and Implementing Conferencing in Skype for Business 2015This modul nggambarake fitur conferencing Skype for Business lan modalities. Iku bisa kanggo nggabungake Skype for Business Server 2015 karo Office Online Server. Uga nerangake carane ngatur kanggo pemanfaatan bandwidth konferensi. Pungkasan, nerangake carane ngatur setelan konferensi lan kebijakan

  • Pambuka kanggo Conferencing in Skype for Business 2015
  • Nggabungake Server Skype kanggo Business Server lan Kantor Online
  • Bandwidth Planning
  • Konfigurasi Conferencing Settings

Lab: Nginstal lan Konfigurasi Kantor Server Online

  • Nginstal Server Kantor Online

Lab: Configuring Conferencing in Skype for Business Server

  • Konfigurasi, Assigning, lan Validating Conferencing Policies

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jelasake fitur conferencing Skype kanggo Business lan modalitas.
  • Ngintegrasikan Skype kanggo Business Server 2015 karo Kantor Aplikasi Web Server.
  • Rencana pemanfaatan bandwidth konferensi.
  • Ngatur setelan lan kawicaksanan konferensi.

Modul 6: Ngleksanakake Pilihan Konferènsi tambahan ing Skype kanggo Server Bisnis 2015Hir modul iki nyatakaké lifecycle konferensi lan nerangake carane ngatur. Iku banjur nerangake carane nggunakake konferensi lan patemon kawicaksanan. Uga nerangake carane ngirim konferensi dial-in lan ngatur infrastruktur kanggo SRS. Pamungkas, nerangake carane ngatur rapat gedhe lan Skype Meeting Broadcast. Pawulangan

  • Gambaran Umum Siklus Conferencing
  • Merancang lan Konfigurasi Konten Audio / Video lan Web Conferencing
  • Nganggo Dial-in Conferencing
  • Konfigurasi SRS
  • Configuring Large Meetings and Skype Meeting Broadcasts

Lab: Ngleksanakke lan ngatasi masalah Kebijakan Conferencing

  • Nggawe lan Ngedit Kebijakan Conferencing
  • Ngatasi Masalah Conferencing

Lab: Configuring Moderities Conferencing Additional

  • Nganggo Dial-in Conferencing
  • Nyiyapake kanggo LRS Deployment

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Ngatur siklus konferensi.
  • Ngatur konferensi lan kawicaksanan patemon.
  • Nglebokaké konferènsi dial-in.
  • Ngatur infrastruktur kanggo Lync Room System (LRS).
  • Konfigurasi rapat gedhe lan Skype Meeting Broadcast.

Modul 7: Merancang lan Ngleksanakake Pemantauan lan Pengarsipan ing Skype kanggo Bisnis 2015Iklan modul iki nggambarake komponen Service Monitoring ing Skype for Business Server. Iku banjur nggambarake pangreksan lan nerangake carane ngrancang kebijakan arsip. Pungkasan, nerangake babagan carane ngaplikasi arsip.Lessons

  • Komponen Layanan Monitoring
  • Ringkesan Pengarsipan
  • Merancang Kebijakan Pengarsipan
  • Nggawe Pengarsipan

Lab: Ngleksanakake ngawasi

  • Ngaktifake Laporan Pemantau

Lab: Nggawe Pengarsipan

  • Ngonversi Skype for Business Server Pengarsipan menyang Microsoft Exchange Server 2013

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jlentrehake komponen Service Monitoring ing Skype for Business Server.
  • Nglakokake pemantauan.
  • Desain lan kebijakan arsip.
  • Nglakokaké arsip.

Modul 8: Deployment Skype for Business 2015 External AccessThis modul nggambarake komponen kanggo akses eksternal. Iku banjur nerangake carane ngatur kawicaksanan lan keamanan akses eksternal, carane ngatur sertifikat, lan cara ngatur proxy sing kuwalik. Tambahan, modul iki nggambarake carane ngatur Skype for Business Server 2015 kanggo klien seluler. Pungkasan, iki nuduhake cara ngrancang lan ngatur federasi ing Skype for Business Server.Lessons

  • Ringkesan Akses Akses
  • Konfigurasi Kaamanan Akses Eksternal lan Keamanan
  • Konfigurasi Jaringan Akses Eksternal lan Sertifikat
  • Configuring Proxy Reverse
  • Merancang Mobilitas ing Skype kanggo Business Server
  • Federasi Merancang ing Skype kanggo Business Server

Lab: Ngrancang lan Ngleksanakake Akses Akses njaba

  • Mentengan Server Edge ing Topologi
  • Nginstal lan Konfigurasi Server Edge

Lab: Nginstal Komponen Kanggo Pengguna njaba

  • Nginstal lan Konfigurasi Proxy Reverse
  • Validate External Messaging

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Ngenali komponen kanggo akses eksternal.
  • Ngatur kawicaksanan lan keamanan akses eksternal.
  • Ngatur jaringan lan sertifikat akses njaba.
  • Ngatur proxy reverse.
  • Ngatur Skype for Business Server 2015 kanggo klien seluler.
  • Desain lan konfigurasi federasi ing Skype for Business Server.

Modul 9: Ngleksanakake Pengobrol terus-terusan ing Skype kanggo Business 2015This modul nerangake cara ngrancang topologi Skype for Business 2015 sing kalebu Ngobrol terus-terusan. Iku banjur nerangake cara kanggo ngetokake Pengobrol terus-terusan ing Skype for Business. Pamungkas, nerangake carane ngatur lan ngatur Chat.Lessons terus

  • Ngrancang Topologi Serat Chat Chatting
  • Nganggo Pengobrol Server Terus
  • Konfigurasi lan Ngatur Chat Terus

Lab: Merancang lan Ngrampungi Server Ngobrol terus-terusan

  • Konfigurasi Topologi kanggo Server Ngobrol terus-terusan
  • Nginstal Server Ngobrol terus-terusan
  • Ndhaftar Tambah-In Anyar

Lab: Configuring and Using Chat Terus

  • Konfigurasi Bilik Chat dan Kebijakan
  • Nglakoni panyebaran Chat Berterusan
  • Ngatasi Masalah Obrolan Ngepek

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Desain topologi Skype for Business sing kalebu Chat Terus.
  • Masang Chat Terus ing Skype for Business.
  • Ngatur lan ngatur Pengobrol terus ing Skype for Business.

Modul 10: Ngleksanani Ketersediaan Dhuwur ing Skype kanggo Business 2015Iklan modul iki nggambarake cara ngrancang lan ngaplikasi solusi kasedhiyan dhuwur kanggo Front End Servers lan Back End Servers ing lingkungan Skype for Business Server. Uga nerangake carane ngrancang lan ngleksanakake solusi kasedhiyan dhuwur kanggo toko file, Server Edge, Server Mediasi, ladang server Kantor Online, lan server proxy sing mundur ing lingkungan Skype for Business Server. Pawulangan

  • Planning kanggo Pool Front End Dhuwur Kasedhiyan
  • Planning kanggo Back End Server High Ketersediaan
  • Kasedhiyan Dhuwur kanggo Server Komponen liyane

Lab: Konfigurasi Pra-Lab

  • Nyiyapake Lab

Lab: Ngleksanakake Ketersediaan Dhuwur

  • Ngatur Kolam Renang Akhir
  • Configuring Hardware Load Balancing

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Desain lan ngimplementasine solusi dhuwur kanggo Front End Server ing lingkungan Skype for Business Server.
  • Desain lan ngleksanakake solusi kasedhiyan dhuwur kanggo Back End Servers ing lingkungan Skype for Business Server.
  • Desain lan ngimplementasine solusi dhuwur kanggo toko file, Server Edge, Server Mediasi, Kantor Server Online, lan server proxy sing mundur ing lingkungan Skype for Business Server.

Modul 11: Ngleksanakke Disaster Recovery ing Skype kanggo Business 2015Iklan modul iki nggambarake opsi pemulihan bencana ing Skype for Business Server, kayadene pairing Pool Front lan Server Chat terus-terusan. Iku banjur nerangake cara kanggo ngleksanakake pemulihan bencana ing Skype for Business Server. Tambahan, nggambarake opsi pemulihan bencana kanggo Chat Terus, nyimpen Manajemen Pusat, basis data Layanan Lokasi (LIS), lan data pengguna.Lessons

  • Pilihan Recovery Disaster ing Skype kanggo Business Server
  • Ngleksanakke Disaster Recovery ing Skype kanggo Business Server
  • Tambahan Disaster Recovery Pilihan ing Skype kanggo Business Server

Lab: Ngleksanakake lan Performing Recovery Disaster

  • Configuring Pool Pairing
  • Nindakake Pool Failover lan Failback

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jelas opsi pemulihan bencana ing Skype for Business Server.
  • Nglakokake pemulihan bencana ing Skype for Business Server.
  • Njlentrehake opsi pemulihan bencana kanggo Chatting Pengantèn, pusat Manajemen Pusat, basis data Layanan Lokasi (LIS), lan data panganggo.

Modul 12: Nggabungake skype kanggo Business Online Modul iki nggambarake fitur-fitur Skype for Business Online. Iku banjur nerangake carane nyiyapake lingkungan ing premis kanggo Skype hibrida kanggo penyebaran Business. Uga nerangake carane ngatur Skype hibrida kanggo penyebaran Business.Lessons

  • Ringkesan Skype kanggo Bisnis Online
  • Nyiyapake Skype Hybrid kanggo Penyebaran Business
  • Konfigurasi Skype Hybrid kanggo Lingkungan Bisnis

Lab: Merancang Skype Hybrid kanggo Penyebaran Business

  • Merancang Skype Hybrid kanggo Lingkungan Bisnis

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Jelasake fitur-fitur Skype for Business Online.
  • Siapke lingkungan ing premis kanggo Skype Sato kanggo penyebaran bisnis.
  • Ngatur Skype Sato kanggo penyebaran bisnis.

Modul 13: Ngarencanakake lan Ngleksanakake Nganyarke kanggo Skype kanggo Business Server 2015Hulu modul iki njlèntrèhaké cara ngatur migrasi sisih-by-side saka Lync Server 2010 lan Lync Server 2013 kanggo Skype for Business 2015 Server. Uga nerangake carane nindakake upgrade ing panggonan saka Lync Server 2013 menyang Skype for Business Server.Lessons

  • Ringkesan Nganyarke lan Jalur Migrasi
  • Pindah menyang Skype kanggo Business 2015
  • Upgrade Panggonan kanggo Skype kanggo Business Server 2015

Lab: Nggawe In-Place Upgrade saka Lync Server 2013 kanggo Skype kanggo Business Server 2015

  • Instal Skype kanggo Alat Administratif Bisnis
  •  Gawé Instalasi Panggonan saka Lync Server 2013 menyang Skype kanggo Business Server 2015

Sawise ngrampungake modul iki, siswa bakal bisa:

  • Nerangake migrasi didhukung lan nganyarke path kanggo Skype for Business Server.
  • Nindakake upgrade ing panggonan saka Lync Server 2013 menyang Skype for Business Server.
  • Nerangake carane ngatur pengalaman pangguna nalika nganyarke.

Events Upcoming

Ora ana acara sing bakal ditemokake ing wektu iki.

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Sawise rampung Skype kanggo Business Training calon kudu menehi "Ujian 70-334"Kanggo sertifikat

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Skype for Business training ing gurgaon
  • Biaya sertifikasi Skype kanggo Bisnis ing Gurgaon
  • Institut Skype kanggo Bisnis ing gurgaon
  • Skype for Business in Gurgaon
  • Sertifikasi Skype for Business in gurgaon
  • Kursus Skype for Business ing Gurgaon
  • Best Skype for Business Training Online
  • Skype for Business training