KoleksiPelatihan Kelas
register

Sophos Certified Engineer

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Sophos Certified Engineer

Kursus iki dirancang kanggo profesional teknis sing bakal nuduhake UTM lan nyedhiyakake ringkesan prodhuk, kalebu introduksi kapabilitas utama lan konsep konfigurasi inti.

Prasyarat:

  • Kawruh jaringan teknis kayata CompTIA N +, CCNA utawa setara
  • Kawruh umum jaringan Windows
  • Pengalaman nginstal lan konfigurasi gateway jaringan lan firewall

Course Outline Duration: 2 Days

  • Modul-1: Ringkesan lan instalasi
  • Modul-2: Konfigurasi sistem
  • Modul-3: Layanan Jaringan
  • Modul-4: Perlindungan Jaringan
  • Modul-5: Authentication
  • Modul-6: Perlindungan Web
  • Modul-7: Perlindungan Email
  • Modul-8: Proteksi Endpoint
  • Modul-9: Perlindungan Nirkabel
  • Modul-10: RED Management
  • Modul-11: VPN Site-to-Site lan Remote Akses
  • Modul-12: Proteksi Webserver
  • Modul-13: Manajemen pusat lan pelaporan
  • Modul -14: Sophos Mobile Control
  • Modul -15: Sizing lan dhukungan

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews