KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Sophos UTM Architect (UTMA)

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Sophos UTM Architect (UTMA)

Kursus iki nyedhiyakake sinau babagan UTM, dirancang kanggo para profesional teknis sing bakal ngrancang, nginstal, ngonfigurasi lan ndhukung panyebaran ing lingkungan produksi. Ngerti komponen UTM lan cara ngatur. Arsitek solusi kanggo lingkungan lan kabutuhan customer. Ngleksanakake bukti konsep (PoC) penyebaran karo UTM. Nindakake panyebaran sing cocog karo lingkungan customer. Ngatur komponen UTM miturut praktik paling apik. Ngatasi masalah umum ing UTM.

Tujuan:

Mengko wae, para trainee bisa:

  • Ngerti komponen UTM lan cara ngatur.
  • Arsitek solusi kanggo lingkungan lan kabutuhan customer.
  • Ngleksanakake bukti konsep (PoC) penyebaran karo UTM.
  • Nindakake panyebaran sing cocog karo lingkungan customer.
  • Ngatur komponen UTM miturut praktik paling apik.
  • Ngatasi masalah umum ing UTM.

Prasyarat:

  • Sophos Certified Engineer UTM
  • Kawruh babagan konfigurasi lan pemecahan masalah jaringan kanthi kuat

Course Outline Duration: 5 Days

  • Modul 1: Pambuka
  • Modul 2: Konfigurasi sistem
  • Modul 3: Authentication
  • Modul 4: Perlindungan Jaringan
  • Modul 5: Perlindhungan Web
  • Modul 6: Perlindhungan Email
  • Modul 7: Endpoint Protection Engineer rekap
  • Modul 8: Perlindungan Nirkabel
  • Modul 9: Proteksi Webserver
  • Modul 10: RED Management
  • Modul 11: VPN Site-to-Site lan Remote Akses
  • Modul 12: Manajemen Pusat
  • Modul 13: High availability
  • Modul 14: Sambungan sizing lan outbound

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews