KoleksiPelatihan Kelas
register

Pencegahan Data Symantec

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Pencegahan Data Symantec

Kursus iki dirancang kanggo nyedhiyani kawruh dhasar kanggo ngatur lan ngatur platform Enforce Prevent Symantec Data Loss Prevention. Laboratorium tangan kalebu latihan kanggo configuring server Enforce, server deteksi, lan DLP Agen uga laporan, alur kerja, manajemen respon kedadean, manajemen lan deteksi kebijakan, manajemen respon, pangguna lan administrasi peran, integrasi direktori, lan penyaringan. Tambahan, sampeyan dikenalaké karo praktik paling apik penyebaran lan produk Symantec Data Loss Prevention: Jaringan Monitor, Mobile Email Monitor, Nyegah Mobile, Nyegah Jaringan, Nemokake Jaringan, Proteksi Jaringan, Endpoint Prevent, lan Endpoint Discover.

Penonton sing Dituju:

  • Kursus iki ditrapake kanggo sapa wae sing tanggung jawab kanggo konfigurasi, pangopènan, lan ngatasi masalah Symantec Data Loss Prevention.
  • Kajaba iku, kursus iki ditrapake kanggo para panitia pangguna sing tanggung jawab kanggo nggawe lan njaga kabijakan Symantec Data Loss Prevention lan struktur respon kejadian.

Prasyarat:

  • Kawruh kuat TCP / IP suwe
  • Pengalaman Kerja Administrasi Windows
  • Basic Understanding of Network Security

Course Outline Duration: 5 Days

  • Modul-1: Pambuka kanggo Pencegahan Data Symantec
  • Modul-2: Navigasi lan Nglaporake
  • Modul-3: Remediasi Insiden lan Workflow
  • Modul-4: Manajemen Kebijakan
  • Modul-5: Response Management Rule
  • Modul-6: Ngartekno Kontèn Matching
  • Modul-7: Cocog Katun Data lan Grup Direktori Cocog
  • Modul-8: Cocog Documented Indexing
  • Modul-9: Mesin Mesin Vektor
  • Modul-10: Jaringan Monitor
  • Modul-11: Nyegah Jaringan
  • Modul-12: Mobile Email Monitor lan Prevent Mobile
  • Modul-13: Nemokake Jaringan lan Proteksi Jaringan
  • Modul-14: Nyegah Endpoint
  • Modul-15: Endpoint Discover
  • Modul-16: Enterprise Enablement
  • Modul-17: Sistem Administrasi

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews