KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Symantec Endpoint Administration

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Symantec Endpoint Administration

Perlindungan Endpoint Symantec 12.1: Program administrasi dirancang kanggo jaringan, keamanan IT, lan sistem administrasi profesional sing ditugasake kanggo ngembangake, ngleksanakake, lan ngawasi panyelarasan virus lan spyware, solusi perlindungan nol, lan solusi perlindungan ancaman jaringan. Kelas iki kalebu carane ngrancang, masang, nginstal, ngatur, ngatur, lan ngawasi Symantec Endpoint Protection 12.1 (SEP 12.1).

dislametaké

  • Jelasake Symantec Endpoint Protection produk, komponen, dependensi, lan sistem hirarki.
  • Instal lan konfigurasi Manajemen Protection Symantec Endpoint lan komponen klien.
  • Gunakake klien Proteksi Symantec Endpoint.
  • Ngatur antarmuka panganggo klien.
  • Ngatur nganyari isi produk.
  • Desain lingkungan Symantec Endpoint Protection.
  • Ngatur kawicaksanan Proteksi lan Virus.
  • Atur SONA R scan.
  • Atur kebijakan Firewall lan Intrusion.
  • Ngatur Kebijakan Aplikasi lan Kontrol Piranti.
  • Ngatur klien virtualisasi.
  • Ngonfigurasi réplikasi lan wawas mbukak.
  • Monitor lan njaga lingkungan pangreksan Symantec Endpoint.
  • Antarmuka Symantec Endpoint Protection Manager with Protection Center.

Penonton sing Dituju:

Iki mesthi kanggo manajer jaringan, reseller, administrator sistem, administrator keamanan klien, profesional sistem, lan konsultan sing diisi karo instalasi, konfigurasi, lan ngatur saben dina Symantec Endpoint Protection ing macem-macem lingkungan jaringan, lan sing sing tanggung jawab kanggo ngatasi masalah lan tuning kinerja prodhuk iki ing lingkungan perusahaan.

Prasyarat:

  • Kawruh Kuat saka protokol TCP / IP
  • Menowo Administrasi sistem operasi Windows

Course Outline Duration: 5 Days

  • Modul-1: Pambuka
  • Modul-2: Solusi Produk Perlindungan Symantec Endpoint
  • Modul-3: Nginstal Proteksi Endpoint Symantec
  • Modul-4: Configuring the Symantec Endpoint Protection Environment
  • Modul-5: Nggunakake Klien
  • Modul-6: Manajemen Klien dan Kebijakan
  • Modul-7: Configuring Updates Content
  • Modul-8: Merancang Lingkungan Endpoint Symantec
  • Modul-9: Ngenalke Antivirus, Kaweruh, lan SONAR
  • Modul-10: Ngatur Kebijakan Perlindungan Virus lan Spyware
  • Modul-11: Ngatur Kebijakan Exceptional
  • Modul-12: Ngenalake Proteksi Ancaman Jaringan lan Aplikasi lan Kontrol Piranti
  • Modul-13: Ngatur Kebijakan Firewall
  • Modul-14: Ngatur Kebijakan Pencegahan Panginstalan
  • Modul-15: Ngatur Kebijakan Aplikasi lan Kontrol Piranti
  • Modul-16: Ngatur Proteksi Ancaman Jaringan lan Aplikasi lan Kontrol Piranti
  • Modul-17: Virtualisasi
  • Modul-18: Configuring Replikasi lan Pembatalan lan Load Balancing
  • Modul-19: Performing Server lan Database Management
  • Modul-20: Pemantauan Lanjutan lan Pelaporan
  • Modul-21: Nginterfacing SEPM kanthi Pusat Perlindungan

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews