KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

TOGAF® 9.1 Certified (Tingkat 2)

Kursus Latihan & Sertifikasi TOGAF 9.1 Certified (Level 2)

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Gambaran Latihan TOGAF 9.1 Certified (Level 2)

XENUM Certified Level 2 dina 2 iki nyediakake individu kanggo ngetrapake, ngembangake, ngatur, lan nganakake framework arsitektur. Tingkat 2 (Part 2) sing wis sertifikat iki kalebu lan nyengkuyung pangerten pangguna saka TOGAF® lan aplikasi kasebut kanggo sistem TI nyata-nyiptakake kerangka IS / IT sing cocog karo tujuan bisnis lan nyakup keamanan lan kegunaan minangka foci pusat.

Nalika nuduhake pengetahuan TOGAF® sing ekstensif, mesthine iki bakal nyiapake individu kanggo ujian TOGAF® 9.1 Certified (Part 2). Kursus iki diakreditasi dening The Bukak Group® lan voucher ujian kalebu.

Pengajaran sing Ditujuake TOGAF 9.1 Certified (Level 2) Course

  • Iki mesthine dianjurake kanggo sapa wae sing kasengsem ngembangake pengetahuan babagan tingkat Foundation TOGAF®.

Prasyarat kanggo sertifikat TOGAF 9.1 Certified (Level 2)

  • Sadurunge nindakake kursus TOGAF® iki, para delegasi kudu ngliwati TOGAF® Part 1 ujian.

Course Outline Duration: 2 Days

  • Arsitektur Repository
  • Kerangka Konten Arsitektur
  • Metamodel Konten Arsitektur
  • Tahap pendahuluan
  • Senario Bisnis
  • Manajemen Stakeholder
  • Teknik Dhukungan Pelaksanaan Arsitektur
  • Tahap A: Arsitektur Vision
  • Phase B: Arsitektur Bisnis
  • Phase B: Arsitèktur Bisnis - Catalogs, Diagrams, and Matrices
  • Tahap C: Arsitektur Sistem Informasi
  • Tahap C: Arsitektur Data
  • Tahap C: Arsitektur Data - Katalog, Matriks lan Diagram
  • Model Referensi Infrastruktur Terpadu
  • Tahap C: Aplikasi Arsitektur
  • Tahap C: Aplikasi Arsitektur - Katalog, Matriks, lan Diagram
  • Arsitektur Yayasan
  • Tahap D: Arsitektur Teknologi
  • Phase D: Arsitektur Teknologi - Katalog, Matriks, lan Diagram
  • Teknik Perencanaan Migrasi
  • Tahap E: Kesempatan lan Solusi
  • Tahap F: Migrasi Planning
  • Phase G: Implementasi Pemerintahan
  • Phase H: Manajemen Perubahan Arsitektur
  • Manajemen Persyaratan ADM
  • Pemisahan Arsitektur
  • Pedoman Adaptasi ADM: Iterasi lan Tingkat
  • Pedoman Adaptasi ADM: Keamanan
  • Pedoman Adaptasi ADM: SOA
  • Model Maturity Arsitektur
  • Kerangka Skor Arsitektur

 

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

TOGAF® Ujian 9.1 Certified (Part 2)

  • Bukak buku
  • 90 menit
  • masalah 8
  • Tandha pass 60% (24 saka 40)

Ing ngisor iki kalebu ing kursus latihan TOGAF® 9.1 Certified (Level 2):

  • Exam Voucher
  • Ujian Jaminan Ujian
  • The Knowledge Academy TOGAF® 9.1 Certified (Level 2) Manual
  • Certificate
  • Lowongan Kerja
  • Refreshments

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • TOGAF 9.1 Certified (Level 2) ing gurgaon
  • Biaya sertifikasi TOGAF 9.1 Certified (Level 2) ing Gurgaon
  • Institut TOOGF 9.1 Certified (Tingkat 2) ing gurgaon
  • TOGAF 9.1 Certified (Tingkat 2) ing Gurgaon
  • TOGAF 9.1 Certified (Level 2) sertifikasi ing gurgaon
  • TOGAF 9.1 Certified (Level 2) ing Gurgaon
  • Best TOGAF 9.1 Certified (Level 2) Online Training
  • Latihan TOGAF 9.1 Certified (Level 2)