KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Yayasan TOGAF® 9.1 (Tingkat 1)

Kursus Latihan & Sertifikasi TOGAF 9.1 Foundation (Level 1)

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Gambaran Latihan TOGAF 9.1 (Level 1)

TOGAF® Foundation, utawa TOGAF® Part 1, iku sertifikat tingkat level resmi sing diwenehake dening The Open Group. Tentu TOGAF® Foundation (Part 1) iki menehi delegasi pemahaman dhasar terminologi, struktur, lan prinsip-prinsip Arsitèktur Enterprise TOGAF®.

Kursus TOGAF® 2 iki nambah kawruh calon perusahaan babagan kerangka kerja praktik arsitektur, kanggo mesthekake yen wis dilengkapi kanggo ujian TOGAF Foundation (Part 1). Kursus iki kalebu voucher ujian, sing ngidini para delegasi njupuk ujian nalika lagi sinau, liwat The Open Group.

TOGAF® Foundation minangka sertifikasi sing diakui sacara global, sing nuduhake pemahaman konsep utama ing arsitektur Enterprise lan TOGAF®. Mengkono uga bakal ngijini sampeyan kanggo njupuk ujian TOGAF® (Part 2), nuduhake pengetahuan luwih lanjut babagan TOGAF®.

TOGAF® nawakake pituduh langkah demi langkah kanggo pangembangan sistem lan tata pemerintahan perusahaan. Fleksibilitas kerangka kasebut nyedhiyakake maneka aplikasi menyang perusahaan sing dumadi saka kerumitan, struktur, ukuran, operasi, aplikasi, data, lan teknologi. Mulane, pengetahuan TOGAF®, sing ditampa kanthi cara iki ekstensif, nduduhake yen calon bisa kanthi efektif nyumbang kanggo nentokake obyek bisnis lan IT sing selaras.

Pengajar sing dituju kanggo Yayasan TOGAF 9.1 (Level 1)

  • Iki mesthine dianjurake kanggo sapa wae sing kasengsem sinau babagan Arsitektur Enterprise lan TOGAF®.

Prasyarat kanggo Certificate TOGAF 9.1 Foundation (Level 1)

  • Sapa wae bisa mlebu kursus iki lan ora ana prasyarat.

Course Outline Duration: 2 Days

  • Pengenalan TOGAF®
  • Ringkesan Manajemen
  • TOGAF® 9.1 Components
  • Pengantar Metode Pengembangan Arsitektur
  • Perusahaan Continuum
  • Arsitektur Repository
  • Arsitektur Arsitektur
  • Tampilan Arsitektur lan Pandangan
  • Blok Bangunan lan ADM
  • Fase ADM
  • Pedoman lan Teknik ADM
  • Kunci ADM Deliverables
  • Model Referensi TOGAF®
  • TOGAF® Certified Program

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Ujian TOGAF® 9.1 (Bagian 1)

Ujian kasebut yaiku:

  • Buku tertutup
  • 60 menit
  • masalah 40
  • Tandha pass 55%

Ing ngisor iki uga kalebu kursus TOGAF® Foundation Level 1:

  • Voucher pemeriksaan
  • Ujian Jaminan Ujian
  • The Knowledge Academy TOGAF® Foundation Level 1 Manual
  • Certificate
  • Instruktur TOGAF® sing berpengalaman
  • Refreshments

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews