KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Trend Micro Deep Discovery

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Trend Micro Deep Discovery

Ing Course iki, sampeyan bakal mangerteni carane nggunakake Inspektur Trend Micro Deep Discovery. Course iki menehi informasi babagan arsitektur dasar, skenario penyebaran, instalasi, konfigurasi, lan pilihan administrasi, lan rincian carane ngatasi sing perlu ngerti administrator kanggo implementasine sukses lan pangopènan jangka panjang.

Prasyarat:

  • Server 2003 / 2008 / 2012 / 7 / 8 lan klien
  • Firewalls, WAFs, Packet Inspection devices
  • Pangerten umum malware

Course Outline Duration: 2 Days

  • Ringkesan
  • arsitektur
  • Instalasi lan Konfigurasi
  • Teknologi Deteksi Ancang
  • Virtual Analyzer
  • Umpan Balik Analis
  • Log lan Laporan
  • C & C Retro Scan
  • Syslog

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Trend Micro Deep Discovery latihan ing gurgaon
  • Biaya sertifikat Micro Deep Discovery ing Gurgaon
  • Institut Trend Micro Deep Discovery ing gurgaon
  • Trend Micro Deep Discovery ing Gurgaon
  • Sertifikasi Micro Deep Discovery ing gurgaon
  • Kursus Trend Micro Deep Discovery ing Gurgaon
  • Best Trend Micro Deep Discovery Training Online
  • Latihan Trendi Micro Deep Discovery