KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Trend Micro Deep Security Scan

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Trend Micro Deep Security Scan

Mesthi, sampeyan bakal mangerteni carane nggunakake Trend Micro Deep Security. Kursus iki nyedhiyakake informasi babagan arsitektur dhasar, skenario penyebaran, instalasi, konfigurasi, lan pilihan administrasi, lan rincian carane ngatasi masalah sing perlu ditindakake dening administrator jaringan kanggo implementasine sukses lan pangopènan jangka panjang.

Prasyarat:

  • Server 2003 / 2008 / 2012 / XP / 7 / 8 lan klien
  • Firewalls, WAFs, Packet Inspection devices
  • Microsoft Internet Information Server (IIS), Apache
  • Teknik lan teknologi virtualisasi

Course Outline Duration: 3 Days

  • Modul 1: Gambaran Umum Course
  • Modul 2: Gambaran Produk
  • Modul 3: Instalasi
  • Modul 4: Produk In-Depth
  • Modul 5: Manajemen Endpoint
  • Modul 6: Kabijakan
  • Modul 7: Anti-Malware
  • Modul 8: Web Reputasi
  • Modul 9: Firewall
  • Modul 10: Pencegahan Gangguan
  • Modul 11: Pemantauan Integritas
  • Modul 12: Inspeksi Log
  • Modul 13: Multi-Tenancy

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews