KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Trend Micro Office Scan

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Trend Micro Office Scan

Kursus sing dipimpin dening instruktur iki menehi informasi babagan arsitektur produk, cara alamat ancaman ing desktop, tugas administrasi sing technical support engineer kudu ngerti kanggo ngolah produk. Murid bakal mangerteni carane nggarap OfficeScan 10.6 SP2.

Penonton sing Dituju:

Kursus iki dirancang kanggo profesional IT sing tanggung jawab kanggo nglindhungi jaringan saka sembarang ancaman keamanan jaringan, endpoint, cloud utawa xSP.
Individu sing biasane bisa entuk manfaat paling akeh yaiku:

  • Administrator sistem
  • Jaringan insinyur
  • Sales Engineers / Pre-Sales Engineers
  • Manajer Akun Teknis (TAM)
  • Dhukungan Engineers
  • Integrasi Insinyur
  • Solusi & Kaamanan Arsitek

Prasyarat:

  • kawruh babagan produk lan layanan, uga konsep lan prinsip jejaring dasar.
  • Server lan klien Windows 2003 / 2008
  • Microsoft Internet Information Server (IIS)

Course Outline Duration: 2 Days

  • Modul 1: Gambaran OSCE
  • Modul 2: Penyebaran
  • Modul 3: Komunikasi lan Administrasi
  • Modul 4: Perlindhungan
  • Modul 5: Nganyari
  • Modul 6: Plugins

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews