Kursus Administrator AP-DATA TRITON

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Administrator AP-DATA TRITON

Mesthi, sampeyan bakal mangerteni carane nguji penyebaran prajurit, carane ngatur kawicaksanan lan laporan, nangani insiden lan titik pungkasan, nganyarke lan ngatur sistem AP-DATA. Sampeyan bakal berkembang ketrampilan nggawé kawicaksanan data, mbangun klompok adat lan nggunakake kawicaksanan sing wis ditemtokake, manajemen acara, laporan, lan arsitektur sistem lan pangopènan.

Prasyarat:

  • Kawruh Kuwat saka TCP / IP
  • Firewall Knowledge

Course Outline Duration: 2 Days

  • modul
    • Nyegat karo AP-WEB lan AP-EMAIL
    • Ngemudi lalu lintas karo Protector
    • Discovery karo AP-DATA Server
    • Siklus Hidup Transaksi
  • Kebijakan
    • Metodologi panyiapan kebijakan DLP
    • Klasifikasi prasaja
    • Skrip lan klasifikasi sing wis ditemtokake
    • Fingerprinting lan ML
  • Pangguna & Endpoints
    • Data Endpoint
    • Insiden lan pelaporan
    • Aliran kerja kedadeyan majeng
    • Delegated Admins
    • Tumindak adat
  • maintenance
    • Dhuwur Kasedhiya AP-DATA Manager
    • Manajemen Sumber Daya
    • Tandha, Acara Sistem
    • nginggilaken

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews