KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Kursus Administrator AP-DATA TRITON

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Administrator AP-EMAIL TRITON

Sak telung sesi, sampeyan bakal sinau fitur, komponen, lan integrasi tombol sing ngaktifake fungsi AP-EMAIL; carane ngatur kawicaksanan, nangani insiden, nganyarke, ngatur lan netepke kesehatan sistem AP-EMAIL. Sampeyan bakal berkembang ketrampilan nggawe kawicaksanan email, ngonfigurasi enkripsi email, manajemen kedadeyan, nglaporake, lan arsitektur sistem lan pangopènan.

Prasyarat:

  • Kawruh Kuat saka TCP / IP Suite
  • Dhasar mangertos firewall

Course Outline Duration: 2 Days

  • Fitur & Komponen
    • APLIKASI TRITON APX
    • Miwiti kanthi AP-EMAIL
  • Lintas & Kebijakan
    • Lalu lintas
    • Kebijakan
  • Enkripsi & Sistem
    • maintenance

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • TRITON AP-EMAIL Administrator Latihan kursus ing gurgaon
  • TRITON AP-EMAIL Administrator Biaya sertifikasi kursus ing Gurgaon
  • Institut kanggo TRITON AP-EMAIL Kursus Administrator ing gurgaon
  • TRITON AP-EMAIL Course Administrator in Gurgaon
  • TRITON AP-EMAIL Administrator Kursus sertifikasi ing gurgaon
  • TRITON AP-EMAIL Kursus Administrasi di Gurgaon
  • Kursus Latihan APIT EMAIL TRITON Best Online Training
  • TRITON AP-EMAIL Administrator Latihan kursus