KoleksiPelatihan Kelas
register
TRITON AP-WEB

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

TRITON AP Web

Sak papat sesi siswa bakal sinau fitur, komponen, lan integrasi tombol sing ngaktifake fungsi AP-WEB; carane ngatur kawicaksanan, nangani insiden, nganyarke lan ngatur lan netepke kesehatan sistem AP-WEB. Murid-murid bakal berkembang ketrampilan kanggo nggawe kawicaksanan web, manajemen incident, reporting, lan arsitektur sistem lan pangopènan.

Prasyarat:

  • Kawruh Kuwat saka TCP / IP
  • Dhasar Firewall Knowledge

Course Outline Duration: 2 Days

  • Introductions
  • AP-WEB TRITON, Fitur, lan Keuntungan
  • Komponen lan Arsitektur AP-WEB TRITON
  • Sample Deployments lan Best Practices
  • TRITON Manager
  • Lisènsi
  • Manajemen Kebijakan
  • Manajemen Panganggo
  • Notifikasi
  • lapuran
  • Sistem Kesehatan lan
  • Respon Incident

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews