KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

VuGen v11.5

Description

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

VuGen v11.5 Training

Pengujian kinerja perlu diselarasake. gaweyan menyang SUT kanggo ngetrapake beban, sing banget nyusahake utawa ora bisa luwih saka 30% -40% asil kinerja kanthi manual. Kanggo ngatasi kahanan kaya iki lan entuk paling ora saka 90% -95% asil test, nggunakake tester kinerja VuGen kanggo nggawe script Vuser.

Vugen ngrekam interaksi antarane klien / server (komunikasi), kanggo njupuk data ngirim lan nampa. Migunakake interpreter basa C kanggo ngrekam proses SUT, sing nggawe skrip C. Ing awal kasebut diwiwiti kanthi tindakan rekaman kanggo nemtokake prilaku lan tumindak pangguna virtual ing arsitektur C / S.

Sawise script dhasar wis dirancang, banjur pindhah menyang panyedhiya script ing Parameterize (Nyegah Data Caching) lan nggawe TCTerms Verifikasi (Cek Server Response). Iki bakal nambah kecerdasan lan keluwesan dadi naskah. Iki Vugen wae dirancang kanggo menehi kawruh sing bisa digunakake kanggo mriksa prilaku aplikasi ing muatan abot nggunakake alat otomatis.

Tujuan saka VuGen v11.5 training

  • Kawruh dhasar sing wajib kanggo tes pengujian
  • Ngenali LoadRunner (LR) komponen
  • Aplikasiake alur kerja sing dianjurake kanggo nggawe skenario LR dhasar
  • Ngrekam skrip ing lingkungan web nggunakake Virtual User Generator (VuGen)
  • Langkah langkah lan pangolahan bisnis nggunakake transaksi
  • Parameterize skrip kanggo beda-beda data input pengguna
  • Nulis skrip kanggo ngolah data sing digawe server
  • Nggarap Rendezvous kanggo ngasilake maksimum maksimal ing langkah tartamtu

dimaksudaké pirsawan

  • Engineer Insentif Quality Engineer lan Engineer Kinerja.
  • Kanggo pangguna anyar sing pengin gawe skrip kanggo mriksa aplikasi web.
  • Personel digunakake ing proses pengujian beban.

Prasyarat

  • Kawruh babagan Windows.
  • Situs web lan setelan browser.

Pengalaman Opsional

  • C programming languages.
  • Konsep Arsitèktur Klien / Server.

Course Outline Duration: 3 Days

 

  1. Pambuka
    • Netepake Virtual User (Vuser) lan VuGen
    • Jelajahi tampilan lan aran anyar saka UI VuGen
    • Nerangake carane nggunakake navigator langkah
    • Rembugan alur karya script
    • Nggawe script nggunakake VuGen
    • Ngrekam bisnis kanthi VuGen
  2. Ngrekam Scripts kanggo Aplikasi Web
    • Ngakses lan nggunakake penasihat protokol kanggo rekaman
    • Nggawe skrip VuGen kanthi ngrekam langkah-langkah pangguna
    • Ngatur script nggunakake explorer solusi
    • Nggawe naskah anyar
    • Nggawe kanggo ngrekam
    • Pilihan Rekaman
  3. Replaying Script Vuser
    • Ngenali alat debugging sing kasedhiya ing VuGen
    • Ngenali lan atur setelan roto-wektu web sing cocog kanggo nampilake skrip
    • Muter maneh lan debug script ing VuGen
    • Nglamar setelan Run-Time
  4. Nglebokake Transaksi menyang Script
    • Nerangake nggunakake transaksi ing skrip
    • Nambah transaksi dadi naskah sajrone rekaman
    • Sisipake transaksi menyang skrip sawise ngrekam
    • Priksa log nampilake maneh sawise nglebokake Transaksi
  5. Parameterizing a Script
    • Netepake parameterization
    • Temtokake yen paramèter script
    • Nggawe lan ngowahi dhaptar parameter
    • Nggawe paramèter anyar nggunakake Solution Explorer, Script Editor
    • Bisa nganggo sifat parameter lan pemetaan karo nilai
    • Ngatur setelan roto-wektu kanggo paramèter
  6. Verifikasi Script Vuser
    • Ngenali kebutuhan kanggo nggunakake verifikasi ing skrip
    • Netepake verifikasi kanggo skrip
    • Nambah titik checkpoint nalika lan ngrekam skrip
  7. Korelasi Otomatis Sawise Rekaman
    • Jelas korélasi
    • Bekerja karo korelasi nggunakake Design Studio
    • Korelasi nilai dinamis sawise ngrekam skrip

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Certification

Kanggo informasi luwih lengkap hubungi kita.


reviews