KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

VYATTA Firewall Administration

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

VYATTA Firewall Administration

Vyatta minangka platform routing / firewall / VPN adhedhasar Debian GNU / Linux sing nganggo x86 utawa hardware amd64 lan akeh mesin virtual hypervisors. Digunakake sacara wiyar ing infrastruktur awan. Punika dipunremeni dening kawruh, kehandalan lan layanan ingkang dipun paringaken. Vyatta luwih kaya iOS, JunOS lan platform perusahaan liyane.

Prasyarat:

Wong sing nekani kursus iki kudu duwe kawruh umum TCP / IP, lan kawruh babagan Windows, UNIX, teknologi jaringan lan internet.

Course Outline Duration: 3 Days

  • Pambuka VYATTA
  • Kebijakan Firewall
  • Nat
  • nuntun
  • bukti asli
  • VPN situs-ke-situs
  • Remote Akses VPN
  • IPS
  • Fitur UTM
  • Ngatasi masalah

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews