KoleksiPelatihan Kelas
register

Riverbed WAN310 Optimalisasi Aplikasi Enterprise lan Protokol

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

WAN310 Ngoptimalake Aplikasi Aplikasi lan Protokol

Kursus iki nyedhiyakake pengalaman jero Riverbed Optimization System kanthi konfigurasi aplikasi lan protokol ing tangan nggunakake kulawarga produk Riverbed Steel Head lan Steel Central Controller for Steel Head. Kelas iki nyedhiyakake cara umum lan maju kanggo aplikasi 7 lapisan percepatan video, email, HTTP, lingkungan layanan terminal, lan protokol replikasi panyimpenan. Kelas kasebut uga nyedhiyakake detail ngoptimalake lalu lintas UDP lan IPv6, gabung lan digunakake ing domain Windows, lan cara kanggo ngamanake kabeh jinis data optimal.

Prasyarat:

  • WAN200 Optimis Essentials mesthi

Course Outline Duration: 5 Days

  • Modul-1: RiOS Optimization Review
  • Modul-2: Aplikasi Streamlining
  • Modul-3: Transportasi Optimisasi

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews