KoleksiPelatihan Kelas
register

WAN350 ngenalake Arsitektur Optimasi Enterprise

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

WAN350 Implementing Enterprise Optimization Architectures

Course iki nawakake pengalaman jero ing Riverbed® Optimization System Kanthi instalasi lan konfigurasi tangan nggunakake Steel Head alat lan Steel Head CX kanggo deployments virtual karo Steel Tengah Controller kanggo Baja Kepala penyebaran integrasi. Kelas iki ngliputi skenario umum lan maju karo QoS lan kluster Kepala Steel lan Serial Baja, uga penyebaran virtual in-path virtual nggunakake PBR, WCCP, lan Head Interceptor Baja.

Prasyarat:

  • SteelHead Appliance Deployment & Management course utawa WAN200 Optimization Essentials

Course Outline Duration: 5 Days

  • Modul-1: Review Head Appliance Baja
  • Modul-2: Kualitas Layanan (QoS)
  • Modul-3: Pilihan Path

Silakan nulis ing info@itstechschool.com lan hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews