KoleksiPelatihan Kelas
register

Contact Us

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

 

Analis Wireshark Certified Network

Kursus Latihan & Sertifikasi Wireshark Certified Network Analyst

Ringkesan

Penonton & Prasyarat

Course Outline

Jadwal & Bayaran

Certification

Kursus Latihan Analis Wireshark Certified Network

The Kursus Latihan & Sertifikasi Wireshark Certified Network Analyst dirancang kanggo ngonfirmasi kompetensi individu nggunakake Wireshark kanggo nemokake panyebab masalah jaringan (kinerja sing ora apik utawa sing gegandhengan karo keamanan) lan konfirmasi kawruh sampeyan TCP / IP komunikasi jaringan umum.

Prasyarat kanggo Wireshark Certified Network Analyst Training

Kawruh Kuat saka TCP / IP

Course Outline Duration: 5 Days

  • Ringkesan Analisis Jaringan
  • Pambuka Wireshark
  • Njupuk Lalu Lintas
  • Nggawe lan Aplikasi Filter Tangkap
  • Netepake Preferensi Global lan Pribadi
  • Colorize Traffic
  • Netepake Wektu lan Nulis ringkesan
  • Nginterpretasikake dhata dhasar rekaman dhasar
  • Nggawe lan Aplikasi Filter Filter
  • Tindakake Lines lan Reassemble Data
  • Ngatur Wireshark Profil
  • Annotate, Save, Export and Print Packets
  • Gunakake Sistem Pakar Wireshark • Gambaran Umum TCP / IP
  • Analyze Domain Name System (DNS) Traffic
  • Analisis Lintas Resolusi Protokol Alamat (ARP)
  • Analisis Internet Protocol (IPv4 / IPv6) Lintas
  • Analisis Internet Control Message Protocol
  • Analisis Panularan Datagram Protokol (UDP)
  • Analisis Lintas Control Protocol (TCP) Lintas
  • Tingkat IO Graph lan Tren TCP
  • Analisis Dynamic Host Configuration Protocol
  • Analisa Hypertext Transfer Protocol (HTTP) Lintas
  • Nganyari Trafik Transfer Protocol (FTP) Lintas
  • Analisis Lintas Email
  • Pambuka kanggo 802.11 (WLAN) Analysis
  • Fundamental Analysis Voice over IP (VoIP)
  • Pola Lalu Lintas "Normal" Baseline
  • Penyebab utama masalah kinerja
  • Gambaran Umum Forensik Jaringan
  • Ndeteksi Mindhai lan Proses Panemuan
  • Analisis Lintas Suspect
  • Efektif Gunakake Alat-Alat Perintah

Mangga tulis ing info@itstechschool.com & hubungi kita ing + 91-9870480053 kanggo biaya kursus & biaya, jadwal & lokasi

Selehake We a Query

Kanggo informasi luwih lengkap Hubungi Kami.


reviews




KEYWORDS SEARCH TERM

  • Analis jaringan Wireshark Certified ing gurgaon
  • Sertifikasi Wireshark Certified Network cost in Gurgaon
  • Institute for Wireshark Certified Network Analyst ing gurgaon
  • Analyesh Wireshark Certified Network in Gurgaon
  • Sertifikasi Wireshark Certified Network in gurgaon
  • Analyse Wireshark Certified Network ing Gurgaon
  • Best Wireshark Certified Network Analyst Training Online
  • Latihan Wireshark Certified Network Analyst