redhat-logo-300x119 Ansible

Latihan Ansible

DO407 - Otomasi karo Ansible

Liwat praktek laboratorium, siswa bakal sinau ngotomatisasi tugas administrasi sistem ing host sing dikelola bebarengan karo Ansible, sinau cara nulis buku-buku lakon Ansible kanggo nyetujoni eksekusi tugas, ngelola pusat buku playstrum lan jadwal eksekusi liwat antarmuka web karo Ansible Tower. Siswa uga bakal sinau kanggo ngatur enkripsi kanggo Ansible karo Ansible Vault, masang Ansible Tower lan nggunakake aplikasi iku kanggo ngatur sistem, lan nggunakake Ansible ing lingkungan DevOps karo Vagrant.

dislametaké

  • Instal lan troubleshoot Ansible ing central nodes lan host sing ngatur
  • Gunakake Ansible kanggo mbukak perintah lan playbook ad-hoc kanggo ngotomatisasi tugas
  • Tulis buku-buku sing bisa diterbitake kanthi efektif
  • Nglindhungi data sing enkripsi sing dibutuhake kanggo tugas karo Vault Ansible
  • Gunakake Menara Ansible kanggo luwih gampang ngatur panyimpenan Ansible perusahaan
  • Pakaryan karo Ansible gegayutan karo Vagrant ing lingkungan DevOps

Konten Course

Ndhaptar lan njupuk Ujian Individu gampang

  1. Pilih ujian lan cara sing trep, banjur isi formulir panyuwunan lan kirim. Sampeyan bakal nampa email utawa telpon saka kita kanggo konfirmasi panjalukan lan rincian langkah-langkah sabanjure.
  2. Sampeyan kudu mbayar biaya online utawa sampeyan bisa mbayar kanthi awis ing panggonan kita. Sawise nampa pembayaran, Kita bakal gawe jadwal ujian sampeyan kanthi milih ujian, tanggal, lan wektu. Sampeyan bakal entuk konfirmasi kanggo ujian sing dijadwalake lan instruksi sing rinci babagan apa sing kudu dilakoni ing dina ujian.
  3. Mlebu kanggo ujian ing tanggal lan wektu sing dipilih, lan njupuk ujian.

sinauKursus Ansibleing Gurgaon. Enroll forLatihan ansible ing Gurgaoningperusahaan pelatihan ndhuwur"Inovatif Teknologi Solutions" lan njalukSertifikasi awet. Njaluk rincian biaya kursus, silabus, duration, batch timings.

Daftar Kursus Latihan & Sertifikasi Ansible

SL.NO.NAMA KURSUSENTER SEKARANG
1DO407 - Otomasi karo Ansiblendeleng More

Kunci: ansiblesertifikasi biaya india,ansiblebiaya sertifikat,ansiblerega sertifikasi,latihan ansiblebiaya,ansibledumps sertifikasi,Red Hat Certificate of Expertiseing ansiblebiaya otomatis,latihan ansible inggurgaon,biaya ujian ex407

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!