Nyuwun Panggilan Mbalik?

Kothak ditandhani karo * sing dibutuhake

AWS Purpose & Benefits

AWS dhuwur-bayar-wutahAkselerasi wutah karir lan entuk pekerjaan sing dibayar dhuwur.

goal AWSSampeyan bakal entuk kesempatan karir liyane lan luwih kanggo entuk goal sampeyan.

AWS karier-permintaan

Wutah paling dhuwur ing karir kanthi skills profesional IT.

paling-wutah AWS

Nyedhiyakake kualifikasi sampeyan karo teknologi Virtualisasi kanggo karir kebutuhan karir.

penengah AWS

Sinau AWS lan Mimpin mangsa.

tangan-on AWS

Ngapikake CV kanggo eksposur luwih apik, Nggawe wawancara proyek sing bener lan dhuwur.

Kursus AWS


Arsitek ing Training AWS

Arsitèktur ing AWS (Amazon Web Services) Kursus pelatihan nyakup konsep teknis bangunan infrastruktur AWS. Mesthi tujuan kanggo ngajar arsitek solusi carane padha bisa nggunakake méga AWS kanthi nggunakake layanan AWS. Peserta uga sinau pola desain sing dianjurake & praktik awan AWS paling apik kanggo ngrancang lan ngoptimalake solusi IT (Teknologi Inovatif).

  • Liwat arsitektur AWS praktik sing paling apik & dianjurake kanggo nggawe pancasan infrastruktur IT.
  • Arsitek solusi infrastruktur sing handal, dhuwur banget lan bisa diukur kanggo layanan AWS.
  • Ngleksanakake fitur ketahanan lan keluwesan ing infrastruktur IT nggunakake layanan ngatur AWS.
  • Nyuda biaya & ningkatake kinerja kanthi nggawe solusi infrastruktur AWS sing dhuwur banget efisien.
  • Gunakake Well-Architected Framework kanggo nambah arsitektur IT kanthi AWS

Latihan Essentials Technical

AWS(Amazon WebLayanan)Kursus Essentials teknis ingITS(Solusi Teknologi Inovatif) yakuwi kanggo mbedakake peserta karo produk, layanan lan solusi umum sakaAmazon WebLayanan. Iku menehi sampeyan dhasar kanggo dadi luwih pinter ing ngenali layanan Amazon Web Services supaya sampeyan bisa nggawe kaputusan pinter babagan solusi IT adhedhasar syarat bisnis sampeyan lan miwiti nggarap AWS.

  • Sinau babagan konsep dasar desain data center.
  • Ngerti konsep & terminologi sing ana hubungane karo platform AWS
  • Sinau kanggo navigasi & gunakake Konsol Manajemen AWS.
  • Identitas lan Manajemen Akses (IAM) & Ngleksanakake praktik keamanan kanggo AWS.
  • Nggunakna layanan infrastruktur, kalebuAmazon Elastic Compute Cloud (EC2), Amazon Elastic Block Store (EBS), Amazon VPC (Virtual Private Cloud), Auto Scaling, Elastic Load Balancing (ELB) & Amazon S3 (Simple Storage Service).

Daftar Kursus Sertifikasi AWS

sinau Kursus AWS ing Gurgaon. Enroll forLatihan AWS ing Gurgaon in perusahaan pelatihan ndhuwur "Inovatif Teknologi Solutions" lan njaluk Sertifikasi AWS. Njaluk rincian biaya kursus, silabus, duration, batch timings.

Sl. Ora Ana.Jeneng KursusSaiki Dhaftar
1ARSITEKTUR INSPIRASI AWS ndeleng More
2TRAINING ESSENTIALS AWS TECHNICAL
ndeleng More

Dirancang kanggo paling Persyaratan Demanding

ngamanake AWS

Kapabilitas keamanan sing komprehensif kanggo nyukupi syarat keamanan informasi sing paling nuntut.

AWS

Kontrol kaya, akreditasi, lan akreditasi keamanan sing akeh. kok kita dadi pelanggan paling apik?

Sato AWS

Mbangun arsitektur TI hibrida sing ngluwihi infrastruktur ing premis menyang Cloud.

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!