Sertifikat Pangeran2

Prince2

PRINCE2® (Proyèk IN Controlled Environments), minangka metode manajemen project sing akeh digunakake, ngarahake sampeyan kanggo kabeh proyek penting. PRINCE2® minangka cara sing fleksibel lan ngarahake kabeh jinis proyek. Kursus PRINCE2® dan Praktisi bakal ngenal profesional karo standar de facto sing dikembangake lan digunakake sacara ekstensif déning pamaréntah Inggris lan digunakake ing sektor swasta internasional. Iki kalebu praktik paling apik lan apik ing manajemen project. Kursus iki bakal nyiapake sampeyan kanggo PRINCE2® Foundation lan PRINCE2® Practitioner lan keuntungan saka sertifikat iki bakal luwih entheng biaya sertifikasi prince2.

Pangeran2 Races


Pangeran2 Foundation

PRINCE2® (Projects IN Controlled Environments), is a widely used project management method that navigates you through all the essentials for running a successful project. PRINCE2® is a flexible method and is aimed at all types of projects .PRINCE2® is a de facto standard developed and used extensively by the UK government and is widely recognized and used in the private sector, both in the UK and internationally.

Mangerteni liyane


Yayasan Prince2 & Praktisi

PRINCE2® (Proyèk IN Controlled Environments), minangka metode manajemen project sing akeh digunakake, ngarahake sampeyan kanggo kabeh proyek penting. PRINCE2® minangka cara sing fleksibel lan ngarahake kabeh jinis proyek. Kursus PRINCE2® dan Praktisi bakal ngenal profesional karo standar de facto sing dikembangake lan digunakake sacara ekstensif déning pamaréntah Inggris lan digunakake ing sektor swasta internasional.

Mangerteni liyane

Kenapa Pilih ITS?

World’s Best Trainers
Guarantee To Run Courses
Back to Back Certification
Customised Hands-On Training
Axelos Partner
Choice Of 9 Exotic Locations

Teknologi Inovatif Solutions yaiku perusahaan sing nyedhiyakake pelatihan kanggo individu, perusahaan, lan perguruan tinggi ing IT lan profesional. Saliyané latihan, ITS uga nduweni kamar pelatihan sing kasedhiya ing kabeh pusat perusahaan India kanggo keperluan pelatihan perusahaan.

FAQ kang

Apa manfaat ngenani Sertifikasi PRINCE2

Pangeran2 minangka kualifikasi sing kondhang lan terkenal. Ora mung menehi skillset sing kuwat kanggo nambah resume, uga nambah kemampuan kanggo nglakokake proyek ing lingkungan perusahaan. Keahlian sing sampeyan pikuku iku industri-agnostik lan duwe daya tarik global.

Carane aku dadi profesional profesional PRINCE2?

Kanggo dadi profesional bersertifikat PRINCE2, sampeyan kudu ngrampungake latihan PRINCE2 saka organisasi pelatihan akreditasi kayata Inovatif Technology Solutions lan lulus ujian PRINCE2 Foundation lan Praktisi. Sawise rampung ujian loro iki sampeyan bakal dadi profesional PRINCE2 Certified.

Apa ana prasyarat kanggo Sertifikasi PRINCE2?

Ora, ora ana prasyarat; Nanging, sampeyan kudu ngilangi Ujian Foundation PRINCE2. Kanggo informasi rinci sampeyan bisa hubungi kita.

Carane aku Book Exam?

Sampeyan bisa Book ujian online lan kertas kanthi kontak kita.

Punika biaya Exam kalebu ing Course Fee?

ya, biaya ujian kalebu ing ragad wae. Kanggo penak, sampeyan bisa maca ujian liwat ITS minangka latihan resmi Peoplecert.

Carane aku Jadwal ujian sandi?

Kanggo pitulungan ing jadwal ujian sampeyan, tekan metu konsultan sales (njaba manager penjualan) utawa mundhakaken a Nyuwun to the support team of ITS.

Suwene sing sertifikat PRINCE2 bener kanggo?

The Ujian Foundation does not have an expiry period.

Calon sing melu Practitioner exam are recognized as a XCHARXPRINCE2® Registered Practitioner”. Individuals will remain registered for a period of three calendar years. To maintain their registered status, Practitioners must:

  • Retake ujian Praktisi lengkap ing pungkasan taun telung taun
  • Maintain their certification through PRINCE2 Membership.

Kanggo tetep anggota saiki, calon kudu gawe kritisi ing ngisor iki sajrone wektu telung taun:

  1. Nggabungake anggota ing telung sasi ngliwati ujian lan tetep dadi anggota kanggo periode telung taun kanthi nganyarake langganan saben taun
  2. Njaga digital badge PRINCE2 sing bakal dianugerahi minangka bagian saka anggota kanggo periode telung taun. Calon kudu ngrekam poin 20 CPD saben taun, ing kategori sing ditemtokake, kanggo badge bakal ditambahake nalika nganyari maneh.

Yen calon wis ngrampungake loro kriteria ndhuwur kasebut bakal dianggep saiki lan ditanggepi sertifikat anyar ing pungkasan taun telung sing sah kanggo telung taun luwih. Sampeyan mung bakal nampa sertifikat anyar yen digital badge wis dikelola kanggo periode telung taun.

Sertifikat apa aku bakal nampa sawise ngrampungake latihan?

Sawise rampung latihan lan ngilangake ujian, sampeyan bakal dianugerahi Certification resmi saka Axelos.

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!