Kursus Container Red Hat
Latihan & Sertifikasi

redhat-logo-300x119 Red Hat Container

sinauKursus Basis Red Hating Gurgaon. Enroll forTraining Red Hat Container ing Gurgaoningperusahaan pelatihan ndhuwur"Inovatif Teknologi Solutions" lan njalukSertifikasi Red Hat Container. Njaluk rincian biaya kursus, silabus, duration, batch timings.

List of Red Hat Container Training & Certification Course

SL.NO.NAMA KURSUSENTER SEKARANG
1DO276 - Aplikasi Aplikasi Kontainerisasi | Red Hat Trainingndeleng More
2DO288 - Red Hat OpenShift Development I: Containerizing Applicationsndeleng More

Sinau cara sampeyan dhewe, kanthi jangkah dhewe

buildings Red Hat Container

Latihan Onsite
Latihan pribadi kanggo kabeh tim utawa departemen, dikirim ing lokasi sampeyan, ing pusat latihan utawa online

foundation Red Hat Container

Pelatihan Kelas
Latihan langsung, instruktur ing kelas interaktif sing dianakake ing saindhenging donya ing lingkungan sing nyaman lan profesional

expert-instructor Red Hat Container

Latihan Virtual
Latihan langsung, instruktur sing dipimpin liwat internet, sing nyedhiyakake lab-tangan sing padha minangka latihan kelas tradisional kita

Reach Us?

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!